Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

sg-1 said:
yapmaya said:

+sire katılıyorum.emin çölaşan hiç olmazsa yalanda olsa dogruda olsa olaylara ciddi sonuçlara göre yazı yazıyordu,böyle fabllar ve masallarla degil.

Aha, sir burada kendi kendisine katılmış oluyor.

karşı görüşten sindiremediğiniz son 1-2 kişiyi de feyklikle suçlamak güzelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Alakası yok, ben gözlemlediğimi söylüyorum.
Sir ne zaman buralarda takılsa feyki de ortaya çıkıyor.

Ayrıca sindirmek gibi bi derdim yok. O kendi fikrine sahip, ben kendi fikrime. İnsanlık böyle böyle gelişir de biz habire geriye gidiyoruz, o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

e güzelmiş be, bu hesaba göre sen de aynı kişinin iki düzine feykinden birisin ya da çok daha az ihtimalle iki düzine kadar feykin var. gözlemlediğimi söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
sg-1 said:

e güzelmiş be, bu hesaba göre sen de aynı kişinin iki düzine feykinden birisin ya da çok daha az ihtimalle iki düzine kadar feykin var. gözlemlediğimi söylüyorum.

Ya böyle kıvırmayı kimden öğrendiniz kuzum, size dansöz izlemek de yasak halbuki.

Benim yazdıklarımdan zorlasan bile o mana çıkmaz.

Ne demek istediğimi anlıyorsun da işgüzarlık olsun diye kıvır babam kıvır.
Sosyal ağlarda paylaş

sir'ün kim olduğu gayet belli kendine özgü görüşüyle, eğer ima ettiğiniz kadar yakından takip ediyorsanız zaten farkında olmalısınız. ayıp denen birşey var, görüşünüz uymadı diye insanları bu şekilde şaibe altında bırakmanın alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

faşizm de bi nevi örümcek kafalılık değil midir?
iki topikte birden cevap vermiyim dedim, ama insanların başını örtmesine gıcık olup hakaret ediyosan ciddi faşistsin. umarım bi gün faşist bi düzende yaşarsın da "ah ben ne hata etmişim böyle düşünerek" dersin.

not: bu ülkede faşizm sökmez.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
konunun tayyiple ilgisi ne ki şimdi? bu ülkede tayyipi eleştirmek, amerikada bushu eleştirmek kadar kolay,

af buyur?

AKP karşıtı olan ne kadar medya kuruluşu varsa ertesi gün havadan sebeplerle inceleme geçiriyor ve akıllanmazsa el konuluyor.

madem AKPnin yaptıklarını eleştirmek kolay, neden bu ülkenin akarsularının şunun bunun satıldığını sadece 1-2 yerden okuyabildik?

Yoksa bu tür haberleri yoksayan yalamacılar mı doğrusunu yapıyor sir?

not: bu ülkenin acizleştirildiği durumu görmeyen milyonlar varken faşizm tehlikesi yoktur, sen emin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
faşizm de bi nevi örümcek kafalılık değil midir?
iki topikte birden cevap vermiyim dedim, ama insanların başını örtmesine gıcık olup hakaret ediyosan ciddi faşistsin. umarım bi gün faşist bi düzende yaşarsın da "ah ben ne hata etmişim böyle düşünerek" dersin.

not: bu ülkede faşizm sökmez.

ben faşistim die zaten daha önceki topiclerde 1024871294 kere söyledim zannediorum.

ve en azından faşist olunca en azından düşünce baglamında günümüze daha yakın oluyorsun, 1400 yıl dan daha az geri oluyorsun o yüzden pek umurumda deil. başımı kapatacagıma faşist olurum daha ii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...