yapmaya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Absolut said: Benim dinim beni alakadar eder. aynen öyle.bu yuzden dinini eleştirmek başkasına düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yapmaya said: +sire katılıyorum.emin çölaşan hiç olmazsa yalanda olsa dogruda olsa olaylara ciddi sonuçlara göre yazı yazıyordu,böyle fabllar ve masallarla degil. Aha, sir burada kendi kendisine katılmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Yapmaya = newdonis sir değil o, yani onu söylemeye çalıştıysan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 O kişinin istediği dini uygulayınca memleket İran'a dönecek ise bal gibi alakadar eder. yapmaya said: Absolut said: Benim dinim beni alakadar eder. aynen öyle.bu yuzden dinini eleştirmek başkasına düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sg-1 said: yapmaya said: +sire katılıyorum.emin çölaşan hiç olmazsa yalanda olsa dogruda olsa olaylara ciddi sonuçlara göre yazı yazıyordu,böyle fabllar ve masallarla degil. Aha, sir burada kendi kendisine katılmış oluyor. karşı görüşten sindiremediğiniz son 1-2 kişiyi de feyklikle suçlamak güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Alakası yok, ben gözlemlediğimi söylüyorum. Sir ne zaman buralarda takılsa feyki de ortaya çıkıyor. Ayrıca sindirmek gibi bi derdim yok. O kendi fikrine sahip, ben kendi fikrime. İnsanlık böyle böyle gelişir de biz habire geriye gidiyoruz, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Absolut said: Benim dinim beni alakadar eder. Gittigim her yerde bunu gözüme sokarak beni rahatsız ediyorsan benide eder. Ben kimsenin türbanını görmek zorunda degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sg-1 said: Alakası yok, ben gözlemlediğimi söylüyorum. Sir ne zaman buralarda takılsa feyki de ortaya çıkıyor. e güzelmiş be, bu hesaba göre sen de aynı kişinin iki düzine feykinden birisin ya da çok daha az ihtimalle iki düzine kadar feykin var. gözlemlediğimi söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Sam said: karşı görüşten sindiremediğiniz son 1-2 kişiyi de feyklikle suçlamak güzelmiş. bunu bize değil troll paladinlerinize söyleyin=) 80 defa şutlana döne herkesi önyargılı hale getirdiler. kim fake kim değil karışıyo ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Sam said: sg-1 said: Alakası yok, ben gözlemlediğimi söylüyorum. Sir ne zaman buralarda takılsa feyki de ortaya çıkıyor. e güzelmiş be, bu hesaba göre sen de aynı kişinin iki düzine feykinden birisin ya da çok daha az ihtimalle iki düzine kadar feykin var. gözlemlediğimi söylüyorum. Ya böyle kıvırmayı kimden öğrendiniz kuzum, size dansöz izlemek de yasak halbuki. Benim yazdıklarımdan zorlasan bile o mana çıkmaz. Ne demek istediğimi anlıyorsun da işgüzarlık olsun diye kıvır babam kıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sir'ün kim olduğu gayet belli kendine özgü görüşüyle, eğer ima ettiğiniz kadar yakından takip ediyorsanız zaten farkında olmalısınız. ayıp denen birşey var, görüşünüz uymadı diye insanları bu şekilde şaibe altında bırakmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sir ün ve sam in fikirlerinden ne kadar rahatsız olsamda üslup ve kendi fikirlerini savunma biçimlerine hayran biri olarak yapmayanın sir in fake i olabilecegine ihtimal vermiyorum ben. Ama yok newdonis derseniz %80, razien derseni %20 mümkündür derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ben diyorum zaten "yapmaya = newdonis" diye. Sir değil yani o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yapmaya newdonis bap direk geliserek degisiyor ah ulan bizim arkamizda liberallerimiz olamadi ozel mesajdan kufur saydirip banlanip fake acinca "sindirildiler" diye savunsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sizde de sayısal kahverengi gömlekliler var viktor, hiç olur mu.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bazen diyorum meydan iyice boş kalsında sıra AKP'nin liberalleri ezmesine sıra gelsin de görsünler yalakalanmanın sonunu ama olan bu arada bize olmuş olacak ondan dolayı yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 nasıldı o deyim.. hah! "gelinimin inadı için oğlum ölsün" (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 `kimsenin turbanini gormek zorunda degilim.` de komik ama simdi.. =] Guldum evde resmen. `BEN SARISIN INSAN GORMEK ISTEMIYORUM ARKADASIM! OZGURLUGUM BU BENIM!` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 fedaykin said: Bazen diyorum meydan iyice boş kalsında sıra AKP'nin liberalleri ezmesine sıra gelsin de görsünler yalakalanmanın sonunu ama olan bu arada bize olmuş olacak ondan dolayı yapamıyorum. ulusalcılar liberalleri öldürmeye çalışıyor direk. Başka kime sığınacaklardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 arada feykim çıkmış iyi mi? puhahahaheuh yani öyle acaip şeyler söylüyorum ki başkası benim fikirlerime katılamaz, illa benim feykim olmalı. helal olsun ya valla bi gün patide bunla suçlanıcaam hiç aklıma gelmezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 feyk muhabbeti hiç uygun olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 wissy istedigin akdar kopabilirsin arkadaşım, ben kimsenin örümcek kafalılıgının dışa vurumunu çekmek zorunda deiglim. çok istiolarsa irana gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 faşizm de bi nevi örümcek kafalılık değil midir? iki topikte birden cevap vermiyim dedim, ama insanların başını örtmesine gıcık olup hakaret ediyosan ciddi faşistsin. umarım bi gün faşist bi düzende yaşarsın da "ah ben ne hata etmişim böyle düşünerek" dersin. not: bu ülkede faşizm sökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 sir said: konunun tayyiple ilgisi ne ki şimdi? bu ülkede tayyipi eleştirmek, amerikada bushu eleştirmek kadar kolay, af buyur? AKP karşıtı olan ne kadar medya kuruluşu varsa ertesi gün havadan sebeplerle inceleme geçiriyor ve akıllanmazsa el konuluyor. madem AKPnin yaptıklarını eleştirmek kolay, neden bu ülkenin akarsularının şunun bunun satıldığını sadece 1-2 yerden okuyabildik? Yoksa bu tür haberleri yoksayan yalamacılar mı doğrusunu yapıyor sir? not: bu ülkenin acizleştirildiği durumu görmeyen milyonlar varken faşizm tehlikesi yoktur, sen emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 sir said: faşizm de bi nevi örümcek kafalılık değil midir? iki topikte birden cevap vermiyim dedim, ama insanların başını örtmesine gıcık olup hakaret ediyosan ciddi faşistsin. umarım bi gün faşist bi düzende yaşarsın da "ah ben ne hata etmişim böyle düşünerek" dersin. not: bu ülkede faşizm sökmez. ben faşistim die zaten daha önceki topiclerde 1024871294 kere söyledim zannediorum. ve en azından faşist olunca en azından düşünce baglamında günümüze daha yakın oluyorsun, 1400 yıl dan daha az geri oluyorsun o yüzden pek umurumda deil. başımı kapatacagıma faşist olurum daha ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar