skyly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Çok bir sayı beklemiyorum ama kaç kişi gelir acaba?
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 rol piley. ne rol yapcam abi. kal vas corp por varken. oldum olası tiksinmişim lordum efendim laflarından. BAŞKALDIRIYORUM !!11bir.
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 atlamasana arkadaşım, katılmayacaksan yazma topice.
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hepsi yedi kişiysek ben eve kurim akşamları takılırız :D
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 scriptingdeki sınır tanımamazlık göz önüne alınırsa, ortam uygun istenilen şey için de, 9-10 yaşında çocukların oynadığını gördükten sonra insanın morali bozuluyor, sanmıyorum istenilen kitleye ulaşılsın.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 CaNNi said: ben gelmem Amacsiz bi mesaj ama guldurdu resmen ehe :p
skyly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Aslında projenin büyük bir kısmı hazır. Lise 2 ve 3 teyken yazdığım sctipler duruyor sphere için. Player sayısı az olacağı için bir adada oynamaya karar vemiştik(moonglow). Level sistemi vesaire yazmıştım. Yaratık vs öldürünce değilde skill kullandıkça experience alabileceğimiz bir sistemdi. Ayrıca level atlamak için roleplayinizin yetkililer tarafından puanlandırılması falan gerekiyordu. Hobbit-Ethernass-Erethar üçlemesinden çok fazla fikir edindim. Vallahi 15 player olsa bile açmak isterim bence çok eğlenceli olur + kodlamamda gelişti lise 2 de uğraşıyordum şimdi bilkent bilgisayar mühendisliğinin 2. sınıfındayım herhalde daha rahat başa çıkarım artık sphere ile. Yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa onlarlada yapabiliriz ama eğer 10 15 player olsa bile. Aynanda 6-7 player online max ımız olsa bile çok eğleniriz. Zaten moonglowda geçeceği için herşey player sıkıntısı çekeceğimizi zannetmiyorum. Dediğim gibi isterseniz yapalım böyle birşeyler.
skyly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 O zamanlar yapılacak scriptler diye bir notepad altında tuttuğum fikirler var :) Yanında "+" olanlar yapılmış "-" olanlar yapılacak olanlar. İlginizi çeker diye bir koyayım dedim: +Büyü kitabindan çalisilarak magery skillini arttirmak. +Üsüme, Hastalanma(*Hapsurur*, *öksürür* vs emotelar) +Sakatlik(Damage alinca, Ölünce) -Yeni Potion -Bütün bitkilerin tohumu vs vs +Reglerin toplanabilecegi yer. Suplhuruous Ash magra duvarlarinda.. Blood moss su kenarinda, spider's silk orumcek kozalarinda, black pearl inci kabugunun içinde deniz kenarinda. Mandrake root, garlic, ginseng, nightshade tarlada. -Lockpicking -Yeni büyüler(Rahip büyüleri ile mage büyüleri ayrilacak (mage de heal olmayacak)) +Benlik ( Good, Natural, Evil) +ilahi Sinif((Rahip) Büyücü bölümünde olabilir.) -Büyü kitabina tuzak kurulabilecek.(Kitabin sahibinden baskasi açarsa eger magerysi düsükse kitap patlayacak veya açana damage verecek) -Reslenme ruh arama biçiminde olabilir. Ruhu bulunca ruh ona sorular soracak eger o kiside benligine göre cevap verirse reslenebilecek. Fakat sorulari sik sik update etmek gerekir ve o anda en az 7-8 soru bulunmali... +Ölüm sayisi +Leveli tamamla -ilk oyuna girdiginde Irkini classini vs. bir gump ile de seçebiliriz. -Tanrilar. -Oyuna baslarken bir odada baslama ve esyalarinin bir dolapta olmasi. (Bir kisi karakteri yaratip classi sectikten sonra moonglowdaki tavernaya isinlanacak orada bos bir odaya gidecek. ve gittigi yerde invisible bir tas olacak. O tasa bastiginda o tasin linki olan gardrop silinecek ve o oyuncunun classina ait esyalarla birlikte yeni bir gardrop gelecek. O gardrobu template seklinde yapabilir.) -Sut Sagma (sut urunleri) -Hayvanlarin ciftlesmesi -.zar -.tut +yaslanma +sac sakal uzaması -turkcelestirme -skillere güzel mesajlar örnek item identification bir ayakkabıya yapıldıgında : Bu ayakkabı domuz derisinden yapılmıs, kaliteli islenmis vs.. -tavukların yumurtlaması vs. -yumurtayı nestle aynı id de koyma ayrı id koy ki çalınabilsin :)
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 lazım olursa yardımcı olmaya çalışırım :P
jonq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 skyly said: -.zar -.tut Bunlar nedir anlamadım ?
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Bana soracak olursan role play fazla hit almaz Türkiye'de. Role play çalışması var şuan (kovuk.net) fakat ne kadar player kitlesi olabilir inan benimde şüphelerim var. Hadi role play'i geçtim.Normal bir shard bile tutunamıyor. Olay şudur ki; sen adama 30 dakika için warrior veya mage bir char vermezsen adam gider :) Yaş sınırına bakıyoruz 9 15 yaş. E bunlardan %80'ide cafelerde oynadığına göre, çocuk vaktini *sinsice yaklaşır* diyerek geçirmez vaktini. Durum kötü ama malesef böyle ^^'
jonq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Demin bir arkadaşım msn den bir cumle gonderdi. Adını vermeyeceğim bir shard da yetkili alımı için belirlenen maddeler arasında gorunce şaşırdım. *dumur* - Adaylarla birebir yüzyüze tanışma, genel IQ testi. (1-15 Ocak 2008)
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Lordum Ladyim ben gelebilirim :P
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 jonq said: - Adaylarla birebir yüzyüze tanışma, genel IQ testi. (1-15 Ocak 2008) Anamm O.o
Thealon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Hayata gecirebilirsen guzel bi deneyim olur ama herhalde 25 player gecmez :)
skyly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 jonq said: skyly said: -.zar -.tut Bunlar nedir anlamadım ? .tut bir hayvanı yada bir player'ı (kendi playerınızla) tutmayı sağlar. Ultima online da böyle bir fonksiyon yok ama epey gerekli birşey. Yakalarken ve tutmaya devam ederken dexterity ve strength checkleri olur. .zar Herhan bir olayda bir "check" gerekiyorsa etraftaki kişilerin görebileceği şekilde zar atılır. Örneğin bir satıcı tezgahın üzerindeki bir objeyi satmaya çalışıyor: Gerçek hayatta tezgahtar birisinin bu objeye uzanıp almaya çalıştığını görünce otomatik olarak oda uzanır fakat ultima online da objeyi direk tutup backpacke çekebilirsiniz. Ultima online daki bu eksikliği engellemek için çantaya uzanacak oyuncu şöyle yapar: *Çantaya uzanır* veya *çantayı almaya çalışır* dedikten sonra .zar komutunu kullanır ve satıcıyı işaretler. Çevredekilerin görebileceği sekilde zar atılır. Zarı büyük atarsa çantayı alır atamazsa rol "çantayı çalmaya çalıştı ve yakalandı"dan devam eder. 2 komuttada ethernass tan esinlendim copy right larını yemeyim ayıp olmasın :) + olarak oyun sadece moonglow adası üzerinde olacağından aynanda 10 kişi demek 2-3 kişi dışarda gezer, 7-8 kişide kasabanın içinde beraber olur demek. Bu sayılar artar veya azalır ama aşağı yukarı böyle olur. Bu yüzden eğer 15-25 kişi olursa kesinlikle açılır server ve eğlenceli de olur.
venom Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 *Ağaçların arasından elinde yayıyla söylenenleri dinlemektedir*
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 arkadaşlar benim server var isteyen gelebilir!!!
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 http://www.bfmeuo.com baba bu server'ı bekliyorum.. dediklerine göre zaten oynayan adamlar değil çekmek istedikleri.. YENİ başlayacaklar..! ki UOyu farklı boyuta çekiyorlar. GATE YOK diolar WTF :) merakla bekliorm.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Pati UO varken nereye gidiyorsunuz
Öne çıkan mesajlar