nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Birazda addonlarla ilgili konusalim. Bu sekilde hem yeni fikirler cikar, hemde eger istediginiz gibi bir addon varsa burdan adinin ne oldugunu ogrenebilirsiniz. Ben basliyorum. Bir addon olsa da birden fazla target'a focuslanabilse, ne guzel olurdu benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sonraki target Dot varmı? Yoksa Şunu at. Cast edince bunu. sonrada bunu at tekrar nexttarget ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Tek tuşla stunlock xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 blizzard decursive e yaptığı gibi focus target muhabbetini de kaldırsa. millet birine nüklerkene diğer target a tek tuşla counter sokamasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Aynen Jaan, çok easy mode oldu olay ya. Adam takım arkadaşıma saldırıyor, bi bakıyorum flash healing 0.1 saniyesinde counterspell. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bir add on olsa isvecli guzel hatunlarin charlarinin ismini verse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bi konu acayim dedim butun temiz duygularimla iki dakkada irzina gectiniz yaaaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Harbiden konuya bak içeriğe gel ama çok güzel gidebilirdi oysaki fefese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Alakasız mesajlar silindi, konuya kalındığı yerden, daha mantıklı cevaplar ile devam edilebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bir addon olsa duruma göre ne gerekiyorsa yapsa ben sadece izlesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bir add on olsa tab+blind falan yaptigimda tab basmayip ayni hedefte kaldigimda blindi atmasa ne gicik sey ya onumdeki herifi secmiyor heali kacirmayalim diye blindi bosa harciyoruz pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bir addon olsa karsimdakilerin cooldownlarini gosterse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Gievf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Antagonist necb ve omnicc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bir addon olsa targetın sürekli arkasında kalsa slice and dice bitince slice and dice açsa eğer daha bitmesine varsa eviscerate bassa ve sürekli backstab spamlasa ayrıca ne zaman vanish yapacağını ayarlayım boss un canı %75 e gelince vanish yapsın sonra garrote la başlasın yeniden bende gitsem yemek yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bir add on olsa, benim yerime farm yapsa ama blizzce de onaylı olsa sıkıldım kardeşim 15 saat nagrand tepelerinde uçmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ucam kardesım sende :D az yede ige.com a ugra bir ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dworgian said: bir add on olsa, benim yerime farm yapsa ama blizzce de onaylı olsa sıkıldım kardeşim 15 saat nagrand tepelerinde uçmaktan. www.mmoglider.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 glider paralı bi de illegal :) yoksa legal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 baktım okudum ki adamlar gayet güzel illegaldir diyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 illegal evet :) 1,5 senedir kullanıyorum. Hiç bir accountum ban yemedi, suspend yemedi. Ama tabi gold farmlayıp satarsanız ya da abartıp 7/24 level kasarsanız. Ban yersiniz, sanırım blizzard bir yere kadar tölerans gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 glider ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 @ soulcube: sitesine bak faq çok ayrıntılı @greeny: ben bahtsız bedeviyim kullandığım gün ban yerim :D ama bizim bl de bi horde var chaplin nickli kullanıo kaç zamandır tık yok hala orda o adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 greeny zehirledin beni ya kelepir accountlardan bitane alıp bota baglasam nasıl olur diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar