Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yer vermenin centilmenlikle ne alakası var offff.
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 "Yer vermeyince centilmen olunmuyor mu demeye çalışıyorsunuz?" demek istedim ama GGlemişim kendimi.
matama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 acikcasi en buyuk kadin erkek esitsizligi baska yerde simdi erkekler 25 yasindan sonra babasindan gelen emekli maasi vs vs hic birsey alamiyorlar ama masallah kadinlar 100 yasina gelse o parayi aliyorlar, ustune diyelim evlendiler sonra bosandilar, ben bosandim deyip yeniden baglatabiliyorlar benim en cok karsi ciktigim budur, ayni sekilde yesil pasaport icinde gecerli.
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kadınlar verici erkekler alıcı tarafta olduğu için her zaman (la cümle çok tuhaf oldu ama kastım o değil) centıl olması gerekenler biz oluyoruz maalesef. Ama otobüste gördüğüm random teyzeden bir beklentim olmadığı için hayırlı yolculuklar der çeviririm kafamı.
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kesinlikle centilmenliğin üst seviyelerinde bir davranıştır bayanlarımız oflar puflar böle ayaktayken hele otobüs sıkışıksa daha da fena yerverelim centilmen olalım. 10 dak ayakta dursak ayağımız kopmaz hem uzun boynu insanların bacakları sığmıo kendimden biliorum ayakta durmak en rahatı
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kahnx mydı böle yazılıyodu galiba seni ayakla alkışlıyorum tepkilerinin devamını bekliyorum.
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 benim guzel anneciğim,ögrenci formalı yada en azından ogrenci oldugu belli olan insanlar yer verince oturmuor;evladım ben gezmeye gidiorm sen okuldan donuorsun yorgunsundur dior oturmuor..annemi daha bi seviorm bu diyalogları duyunca...
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 KahnX said: Yaşlılara yer vermek herkesin bir borcu gibidir ama "BAYANLARA" yer vermek NE DEMEKtir çıldırtıyo beni bazı aptal görüşler ya Bahsettiğim olay aslında bu küçük olay değil ülkenin çoğu kesiminde kadınlar üstünmüş gibi hemen avantajlı duruma geçiyolar ve ben bunların gözüme batmasından bıkmaya başladım. büyüyünce geçer, kadınlara yer vermenin bir yeri vardır erkek içinde. senin gözüne bakıp darlayana gelirsek, kendi terbiyesizliği sen kafana göre takıl.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 axedice said: Yuh sırf farklı olmak adına ayağa kalkmadın mı? Vay öküz. axedice'ım nerenle okuyorsun? farklı algılanmaktan bile şikayetçi çocuk. Ekmek said: Pms. Agresif misin nesin git ya ahaha. Hak hukuk değildir bunlar, nezakettir. bu mudur? otomat cevap. Asteroth said: Absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. Yemişim nezaketini valla Abso, 10 senedir minibüs/otobüse biniyorsam 1 kere de görmedim ben bir kadının bir erkeğe yer verdiğini. doğru tespit... aksini söyleyebilen var mı? night906 said: eşitlikten bahsederken haklardan bahsedilio çünkü insan yapısından değil.güç olarak,kas yapısı olarak bizden daha gelişmiş bi yapıya sahip olduğunuz için bu işleri siz yapıyorsunuz. bence asıl saçmalık bu. sana "60 kg kaldırabiliyosun lan? hadi kaldır/şu adamı döv lan/vs.." tarzı şeyler istenmiyorki. ayakta durucan pls acındırmayın böyle basit bişey için kendinizi. yapıya bağlamaya hiç gerek yok. bu iş için minimal aks yapısı fazlasıyla mevcut sizdede. Quibble said: isinize geldigi zaman "esitlik" isinize geldigi zaman "biz kadiniz nariniz, yapamayiz".. olur mu ole sey? +1 helena said: bence bir erkeğin hamile ya da kucağında çocuğu olan bir kadın olmadığı sürece yaşlı olmayan kişilere yer vermesine gerek yok. hatta kızlar da yer vermeli gerektiğinde. sakat değil kızlar, ayakta gidebilirler. kimseden öyle beklentileri olmaması lazım. yine +1 Quibble said: ben otobuslerde genelde orta boslugun hemen ordaki (demirin arkasi) koltuga oturuyorum.. ayaklarimida uzatiyorum, teyzeni teki gelince, kendi kendime soruyorum; -yas kac? 40 kusur -ne isi var disarda? geziyor. -ben mi cikardim disari? hayir. -demek ki dayanicak gucu var? evet var. -eeh iyi ozmn ben inince oturur. son durakta. aslında herşey kafamızın içinde kurguladığımız kadar basit olmayabilir. bilmiyorum ben bu görüşe katılmıyorum. AthleT said: Yer vermek nezakettir. Hani bayanlar narindir ya. O bakıma =) poff cevap bile yazmamak lazım şu yazıya. Cuce said: axedice said: Yuh sırf farklı olmak adına ayağa kalkmadın mı?Vay öküz. absolut said: Yer verki o da gün gelir sana verir. İyilik yap iyilik bul. Ekmek said: Pms. Agresif misin nesin git ya ahaha. Hak hukuk değildir bunlar, nezakettir. Axedice, farklılıkla ilgisi yok absolut, ömür gecse vermez ekmek, nezaketle falan ilgisi yok, herkez aynı gereksiz ve ayrımcı kurallarla yaşamak zorunda değil ay lav you cuce eheh Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 oha, 10 alıntının 10 u da mı başarısız olur abi. o_0 edit; 12 taneymiş. -Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 oy oy.. eskiden alıntı yapabiliyodum sanki yalnız neden başarısız onuda anlayamadım. KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 pozitif ayrımcılık meselesine dönersek en iyi açıklama American History X'de var. yasal olarak ezilen halkların pohpohlanıp avantajlara kavuşması affirmative action tanımına girer ama yine de ayrımcılıktır. bu mesele tamamen bireysel. safi ayrımcılık. KahnX Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 axedice said: KahnX said: Neden çünkü kadınlar seçen varlıklar, aslında getirmeye çalıştığım nokta da bi bakıma buydu biz erkekler yalaklananlar durumuna düşüyoruz, bazı şeyleri de nezakete vurup bunları kadınlara yapmamızın (%50lik kesimden fazlamısın yaptığı şey) arkasında tabiki de bilinçaltında yalaklanmak olduğuna eminim Kahnx bize aşk hayatından bahset. Onlarca hatun arasından beğendiğini mi alıyorsun yoksa BAŞARISIZ mısın? dur tahmin ediyim, btün kızlar sana pozitif ayrımcılık yaptığın için hasta oluyolar ve çok playboy bi erkeksin. Hatta kadınların seçicilik kuralını yıkmışsın resmen artık, sen seçiyosun, ağzında da küba prosu, elinde sürekli kızlarla falan dolaşıyosun ve bütün sırrın da: "Geçin bayağn, yerim ebediyen size aittir." (ayağa kalkar) Bu mudur ? Creus said: KahnX said: Herkesin yaptığı şeyi ben yapmadığımda neden farklı görülüyorum? Çünkü herkezin yaptığı şeyi yapmıyorsun? Bazı konularda sıradan olmak vardır, bide "biz neden böyle yapıyoruz ki?" diye sorgulayıp çıkıntılık yapmak vardır. Faydalı mı faydasız mı orasını tartışmak başka bi zamana artık ------- ------- Her neyse, ben "hayvan, görgüsüz" falan birisimiyim? Sadece yer vermek konusunda bazı fikirleri çürütmek istiyorum, belli ki ayrımcılık konusu bazı yerlerde sapmış ve yavşaklığa dönmüş. Pozitif ayrımcılık=Yanlış Amerikan bi editörün bu konuda yazdığı uzunca bi yazı vardı önemli bi parçasını dosyamdan quote larım. O da affirmative action vs temalıydı. Olivies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kiz gelcek????yer???komple otobusu kaldiririm be. karikarikairkairakriar PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aramızda 40 küsür yaşında ananesi olan var mı? varsa jelibonunu yiyip sütünü içip uyusun yani. 40 küsür yaşında insanların yere ihtiyacı yoktur. 40 küsür dövsen yer vermem (ama dövmeyin yine de). 50 küsür tipine bakarak karar veriyorum. 60 küsür garanti yer veriyorum. yer ver dercesine gözümün içine bakanlara yaşa bakmam, yer vermem, zira günden falan geliyorlar. ama yani ne bileyim çok yorgun bi kız falan görürsem veya ne biliyim sıkışık otobüste arada kalan genç bi bayan, yer veririm tabi niye vermiyim? o kadar da kasmamak lazım diye düşünüyorum. kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Werewolf said: Kafayı gömeceksin öylesine. Ne demek lan yer vermiyor diye laf sokmalar falan?!?!?! yürü be, ver gazı :D axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 said: dur tahmin ediyim, btün kızlar sana pozitif ayrımcılık yaptığın için hasta oluyolar ve çok playboy bi erkeksin. Hatta kadınların seçicilik kuralını yıkmışsın resmen artık, sen seçiyosun, ağzında da küba prosu, elinde sürekli kızlarla falan dolaşıyosun ve bütün sırrın da: "Geçin bayağn, yerim ebediyen size aittir." (ayağa kalkar) Bu mudur ? Şimdi konuyu değiştirmeyelim, benden değil senden bahsediyoruz. Bi soru sormuştum cevabını bekliyorum. Yoksa otobüste yer verme sayesinde başladığım ilişkileri yazarsam ohoo burdan forumtrye yol olur. Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 benım annem 42 yaşında yahu. jelibonumuda yiyorum ama uyuyamıyorum iş var yarına bi sürü.... Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kendim yorgun değilsem yaşlıya veya hastaya, sakata yer veririm de sırf bayan diye yer vermek için neden göremiyorum. Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 5.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/2999539-kadyn-erkek-e%25c3%25beitsizli%25c3%25b0i/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 oha, 10 alıntının 10 u da mı başarısız olur abi. o_0 edit; 12 taneymiş.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 oy oy.. eskiden alıntı yapabiliyodum sanki yalnız neden başarısız onuda anlayamadım.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 pozitif ayrımcılık meselesine dönersek en iyi açıklama American History X'de var. yasal olarak ezilen halkların pohpohlanıp avantajlara kavuşması affirmative action tanımına girer ama yine de ayrımcılıktır. bu mesele tamamen bireysel. safi ayrımcılık.
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 axedice said: KahnX said: Neden çünkü kadınlar seçen varlıklar, aslında getirmeye çalıştığım nokta da bi bakıma buydu biz erkekler yalaklananlar durumuna düşüyoruz, bazı şeyleri de nezakete vurup bunları kadınlara yapmamızın (%50lik kesimden fazlamısın yaptığı şey) arkasında tabiki de bilinçaltında yalaklanmak olduğuna eminim Kahnx bize aşk hayatından bahset. Onlarca hatun arasından beğendiğini mi alıyorsun yoksa BAŞARISIZ mısın? dur tahmin ediyim, btün kızlar sana pozitif ayrımcılık yaptığın için hasta oluyolar ve çok playboy bi erkeksin. Hatta kadınların seçicilik kuralını yıkmışsın resmen artık, sen seçiyosun, ağzında da küba prosu, elinde sürekli kızlarla falan dolaşıyosun ve bütün sırrın da: "Geçin bayağn, yerim ebediyen size aittir." (ayağa kalkar) Bu mudur ? Creus said: KahnX said: Herkesin yaptığı şeyi ben yapmadığımda neden farklı görülüyorum? Çünkü herkezin yaptığı şeyi yapmıyorsun? Bazı konularda sıradan olmak vardır, bide "biz neden böyle yapıyoruz ki?" diye sorgulayıp çıkıntılık yapmak vardır. Faydalı mı faydasız mı orasını tartışmak başka bi zamana artık ------- ------- Her neyse, ben "hayvan, görgüsüz" falan birisimiyim? Sadece yer vermek konusunda bazı fikirleri çürütmek istiyorum, belli ki ayrımcılık konusu bazı yerlerde sapmış ve yavşaklığa dönmüş. Pozitif ayrımcılık=Yanlış Amerikan bi editörün bu konuda yazdığı uzunca bi yazı vardı önemli bi parçasını dosyamdan quote larım. O da affirmative action vs temalıydı.
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kiz gelcek????yer???komple otobusu kaldiririm be. karikarikairkairakriar
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aramızda 40 küsür yaşında ananesi olan var mı? varsa jelibonunu yiyip sütünü içip uyusun yani. 40 küsür yaşında insanların yere ihtiyacı yoktur. 40 küsür dövsen yer vermem (ama dövmeyin yine de). 50 küsür tipine bakarak karar veriyorum. 60 küsür garanti yer veriyorum. yer ver dercesine gözümün içine bakanlara yaşa bakmam, yer vermem, zira günden falan geliyorlar. ama yani ne bileyim çok yorgun bi kız falan görürsem veya ne biliyim sıkışık otobüste arada kalan genç bi bayan, yer veririm tabi niye vermiyim? o kadar da kasmamak lazım diye düşünüyorum.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Werewolf said: Kafayı gömeceksin öylesine. Ne demek lan yer vermiyor diye laf sokmalar falan?!?!?! yürü be, ver gazı :D
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 said: dur tahmin ediyim, btün kızlar sana pozitif ayrımcılık yaptığın için hasta oluyolar ve çok playboy bi erkeksin. Hatta kadınların seçicilik kuralını yıkmışsın resmen artık, sen seçiyosun, ağzında da küba prosu, elinde sürekli kızlarla falan dolaşıyosun ve bütün sırrın da: "Geçin bayağn, yerim ebediyen size aittir." (ayağa kalkar) Bu mudur ? Şimdi konuyu değiştirmeyelim, benden değil senden bahsediyoruz. Bi soru sormuştum cevabını bekliyorum. Yoksa otobüste yer verme sayesinde başladığım ilişkileri yazarsam ohoo burdan forumtrye yol olur.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 benım annem 42 yaşında yahu. jelibonumuda yiyorum ama uyuyamıyorum iş var yarına bi sürü....
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kendim yorgun değilsem yaşlıya veya hastaya, sakata yer veririm de sırf bayan diye yer vermek için neden göremiyorum.
Öne çıkan mesajlar