Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 -Damat: Iyi ki dügünümüzü Belçika'da yapalim demissin Goncagül -Gelin: Güzel oldu, degil mi Muhittin? -Damat: Evet canim, herkes disarda evleniyor, bizim neyimiz eksik? -Gelin: Beni kirmadigin için tesekkür ederim. -Damat: Sen istersin de ben yapmam mi bitanem? -Gelin: Muhittin, sana geçmisimle ilgili bir sey anlatmak istiyorum. -Damat: Once duvagini çözseydik Goncagülüm. -Gelin: Cözeriz, dur bi... Cok önemli bu... -Damat: Ee, ama sirasi mi simdi? Neyse, anlat bari... -Gelin: Ben küçükken tecavüze ugradim. -Damat: Cok üzüldüm bebegim. Ama su an kendini iyi hissediyorsan önemli degil. -Gelin: Simdi iyiyim de bunlari bilmen lazim. -Damat: Yakinlarindan biri tarafindan mi?... -Gelin: Yok... Bi bakkal vardi bizim mahallede... -Damat: Bakkal mi? -Gelin: Evet... Elma sekeri satiyordu , güzel çikolatalar filan. -Damat: Eee? -Gelin: Iste, bi gün bana, Sedat depoya gelsene dedi. -Damat: Sedat kim? -Gelin: Anlatacagim bi tanem, sakin ol bi...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Kan çıkar, ya da... bir dur; sanırım çıkmayabilir de. Çift anlamlı, argolu deyim aktarması yaptım. Heyoo!
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Belçika'da gay marriage varmı yoksa abla trans mı?
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ombakkombak said: Belçika'da gay marriage varmı yoksa abla trans mı? abla trans (6/10) be penth :/
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 böyle amatör şeyler açmayın buraya dsdf.
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 nie lan süper olmuş bence afhauehf 9/10 penth seviyorum hepsinizi
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Fucker Sedat derlerdi klanda
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 şimdi ne diyolar fucked goncagül? sdf.
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 of. 4/10 agality = DGM lerde süründürürdü bu yazdıkların, Allah'tan kalktı.
Öne çıkan mesajlar