Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 LOL obelix gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 5-6 dan sonra asiri isinmasin diye toplarin sogumasini beklerler bu nasil olmus hayret 26 defa dsfasfda imkansiz direk adamin zeus filan olmasi lazim heralde (eros bile 26 yi bulmaz sadasfASD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gençler haydar hocayla eğlenmeye çalışmış ama haydar hoca aşağı block yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Maşallah demekten başka yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 LucifeL said: adamınbiri said: boşalmayı neyle karıştırmış olabilirler ki?çıkan damlaları saymış olmasın asasafsafsasa mikroskobik sex mi yapıyolar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Erkeği gene anladım. Şuda olabilirdi, 6 saatte 21 mi 26 mı (okum ama pek dikkat etmedim) boşaldım diyebilirdi kadın. Öyle bir şey olsa ona şöyle güzel bi, OHA çekebilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 haberin yalan olma ihtimali de var. bi aralar biz de eğlence olsun diye bişeler sallayıp haydar emmiye göndermeyi düşünüyoduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 haydar'ın cevaba öldüm yalnız ben, süper süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 nerf haydar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Haydar baba büyük adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bleda said: Erkeği gene anladım. Şuda olabilirdi, 6 saatte 21 mi 26 mı (okum ama pek dikkat etmedim) boşaldım diyebilirdi kadın. Öyle bir şey olsa ona şöyle güzel bi, OHA çekebilirdik.Kadinin boyle bir olayi gerceklestirebilmesi erkege nazaran defalarca daha kolay. Hatta mumkunse kadinda mumkun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 MUHTEŞEM BİR SORU MUHTEŞEM BİR CEVAP tebrik ediyorum terazine benden bir karpuz koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ne kralı, padişah çocuğu... Adam bildiğin yüzüklerin efendisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bleda said: Erkeği gene anladım. Şuda olabilirdi, 6 saatte 21 mi 26 mı (okum ama pek dikkat etmedim) boşaldım diyebilirdi kadın. Öyle bir şey olsa ona şöyle güzel bi, OHA çekebilirdik. Erkeği yanlış anlamışsın .Yapsa kadın yapar onu zaten erkek yapamaz .Yapamamalı yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 lal, konuyu görünce sabah gazete alıp hiç okumadığımı farkettim. gidiyim bi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 geçenlerde ben daha enteresan birşey okudum. cocuk diyoki ''annem babam beyaz tenli sarışın bense tam tersi çok karayım '' diyo haydar dümen cevap vermiş tabi.uzunda bi cevap vermiş ama aklımda kalan kısmı söyliyim ''evladım etrafta zenci varmı yok mu bi kontrol etseydin'' demiş ki ben orda öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Şunu koysaymış Haydar Dümen: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Werewolf said: Çocukken mesir macunu kazanına düşmüş maşallah. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 arcane said: Ne kralı, padişah çocuğu... Adam bildiğin yüzüklerin efendisi! ZUAA. 21 mümkün gelmedi 6 saatte ya. 15 dakkada bir e falan denk geliyor 6 saat boyunca. bence bu herif önceki hayatında aslan falandı olsa olsa. 3 deil 5 deil arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kan gelir olm zaten bi yerden sora mantiken Ki olay ona bile varmaz lan akil var mantik var kadindir o bence dicem de kucaga aldi falan demis carpik iliskiler soz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 testisler bile gelir 15ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 6 saatte 21 post kastiysa alayimiz gay oluyoruz abinin yaninda dffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 "...oral sekse devam." k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hauhahahuaauhauh allahım adamın getirdi yere bak olayı yok padisah falan uhzuhe koptum abi ayrıca 21 kerede iyiymis yanide baska birseyler olabilir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 15 den sonra testisler falan gelmez. 6 saat diyor. 360 dakka / 20 desek 18 dakkada bir bosalma söz konusu, kralların bunu yaptığı söyleniyor hep. demekki adam kral. haklı h.dümen tebrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar