Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

35 milyon kişi emekliliği unutacak(mış)

oper

Öne çıkan mesajlar

eskiden Türkiye söz konusu olduğunda demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti denirdi.sosyal kalmayacak bu gidişle hukuk zaten yeni anayasayla bitti adalet bakanlığına bağlayarak amaçlar anlaşıldı laik deyince kişi laik olmaz falan diye beş yıldır alakasız binlerce spekülasyonlarla yendiler.

şimdi yeni bir isim takılması gerekiyor tayyip aga karar versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Acaba o oyları verenlerin kaçı bu alınan kararlardan haberdar oluyor, sonuçlarını düşünebiliyor veya hatta hatta okuma yazma biliyor? Ama bir yandan da insanlar aç, 1 aylık kömürü için veya 1 haftalık erzak için oyunu A veya Bye vermiş onun için farketmez.

Türkiye halkı bir tuhaf.
kendini aç bırakmıyacak bir partiye değil, aç bırakıp doyuracak partiye oy vermeyi tercih ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Acaba o oyları verenlerin kaçı bu alınan kararlardan haberdar oluyor, sonuçlarını düşünebiliyor veya hatta hatta okuma yazma biliyor? Ama bir yandan da insanlar aç, 1 aylık kömürü için veya 1 haftalık erzak için oyunu A veya Bye vermiş onun için farketmez.

işte ülkenin acı durumu bu ama şöyle diyebiliriz, herkesiminboş beleş oy veren kısmı var. CHP,AKP vs.. ama %15 lik bilinçli kesimin verdiği kararlar genelde hükümeti belirliyor diye düşünüyorum... onun için bu boş beleş oy veren insanların çokta bi değeri yok...
tabi herkez bilinçli olsa über olur o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

SSK ya güveneceğime ölürüm daha iyi zaten. Emeklilik şartlarını kendin yaratacaksın. Ben şirketlere de güvenmiyorum.

65 yaşına kadar emeklilik için de bütün yaşam enerjisini tüketmek kadar mantıksız bir şey de yok. İmkanı olan 25 inde kendini kurtarmaya çalışıyor, çünkü iş hayatı kadar entrika dolu bir dünya yok.

Bunu çözmenin en etkin yolu nüfus planlaması, bir kişi bile çocuk yapmasa, orta vadede bütün o neo liberal sermaye 3.5 atmaya başlar. Ama hayal kuruyorum maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...