Apex Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 kışkırtmak için söylemiyorum ama gerçekten eskisi kadar sevinemiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 euhe gz fb sivas'ı yendiğimizde lig liderliğini geri almış olucaz gerisi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 İyi oynayan kazandı diyorum ben. Tıpkı 8 yıldan beri. Bu arada her Fenerbahçe'li hayatında bir kezde olsa fb-gs derbilerine giderek o stadtaki ambiyansı yaşamalı. Bir taraftarın bile ayakları titriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 beklendiği gibi antrenman yaptı fener ama japon bayraklarına takıldım ben. çok özlemiş fenerliler heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Uğur Boral; "Glatasaray tabii ki namağlup.Çünkü bizimle maç yapmadı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 cemad said: beklendiği gibi antrenman yaptı fener ama japon bayraklarına takıldım ben. çok özlemiş fenerliler heralde:D bu kadar özentilik olur ya azıcık yaratıcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 adam gibi bir derbi olsun bundan sonra gerçekten hepimiz sanırım katılabilirzki..sahada gördüğümüz galatasaray,galatasaray adına ..yakışmayan değilde yetmeyen bir takımdı.bir fb-gs derbisi izliyor gibi hissetmedim. OLSUN AMA İYİ KODUK OOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ya bırakın bu bizim adamımız sakattı laflarını adamın sakatsa bizmi sakatladık sen bilmiomuydun o adamın muzmin sakat olduğunu eer bilmiosan demekki fazla ilgilenmiosun futbolla sadece mac kazanınca seviniosun kaybedincede sacma mazeretler sunuosun bırakın bu lafları sanki biz sakatladık adamın biz gosterdik kırmızı kartı bunlar bizm problemimiz deil sizin o bi ayağı cukurda olan teknik direktorunuzun sorunu beni hiç mi hiç ilgilendirmio lincoln warmıs o warmıs bu warmıs biz koyduk mu KOYDUK yeter biraz saygınız falan warsa susunda adam sansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ha bir de... 19.04.2005 Fenerbahçe yönetiminin basın açıklamasından bir parça: said: Bizim davranışımız şeffaf bir şekilde kamu oyunun gözleri önünde iken, bir başka noktaya dikkati çekmek isteriz.Beşiktaşlı seyircilerin ellerinde “Beyaz zemin üzerine kırmızı daireli Japon Bayrakları” ile gelmelerini, aynı elden çıkmış organize bu “onlarca” pankartın ne anlama geldiğini kendilerine soran yakınlarına acaba nasıl açıklamaktadırlar ? Kamu oyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Adam gibi cimbomlunun eksikleri bahane edeceğini sanmıyorum açıkcası. Yıllar önce F. Terimin dediği gibi Galatasaray sahaya 11 kişi çıkıyorsa eksik değildir herhalde? Benim esas kızdığım Fenerbahçe... Yaw senede bir günümüz var. 4 olsa niye 5 olmadı lan diyeceğimiz. 5 olsa 6yı kaçırdık diye üzüleceğimiz. biz gidiyoruz bencillik yapıp akıl almaz goller kaçırıyoruz. Yada altıpas içinde halı saha hareketleri falan yapıyoruz. Cidden sinirlendim maçta... atacağımız her gol bu topicde 100 mesaj demek yada iş yerinde dalga geçilecek extra 10 dakika. Cümbomu yenmek cidden keyif vermiyor artık olayda bir fark olmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ha bu arada cemadın mesajına reply gibisinden: Sözüm meclisten dışarı, stadda japon bayrağı açanların allah müstahakını versin. Bir avuç adam BKJ'lilere haklı olarak konuşma fırsatı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Luinir said: ne avutması linderoth lincoln ayhan hasan yok.... sizde aurello alex vederson deividin olmaması gibi yani orta saha baştan aşağı değişti sizde iş yok, cska perişan eder sizi, semih de kazma oha bu mesaji gormemisim, harikaymis asdadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 luinir in futbol bolumune attığı mesajları okuyun ztn cok bombalar ya yok arda>tuncay flan klasik fanatik fb bjk yada baska takımların basarısı cekemeyen gs li modeli nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 TheRaskol said: Uğur Boral; "Glatasaray tabii ki namağlup.Çünkü bizimle maç yapmadı." klasik fb'li modeli :D her sene 2 maçı fener alsın biz geriye kalan 32 maçta aldığımız puanlarla şampiyon olalım, obareyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Xo said: TheRaskol said: Uğur Boral; "Glatasaray tabii ki namağlup.Çünkü bizimle maç yapmadı." klasik fb'li modeli :D her sene 2 maçı fener alsın biz geriye kalan 32 maçta aldığımız puanlarla şampiyon olalım, obareyy ahah son 4 senede kac kere sampiyon oldnz len nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ezmode said: ahah son 4 senede kac kere sampiyon oldnz len nub bilmem de hani şu kadıköyde 4-0 biten maçtan sonra hindili ışık gösterisi, kutlama yaptığınız sene geldi aklıma birden xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 aga kaç şampiyonluğunuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 aga kaç avrupa kupası var aga sen kaç türkiye kupası gördün aga sen kaç kere 0 çektin aga sen kaç tane tromso gibi takıma elendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Başarı süreklilik ister. Fenerbahçe Avrupa'da Galatasaray'dan daha başarılıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ciddimisin :D kendimi tutamıyorum eheuhueueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 sana sormadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 alıntı yapsaydın o zaman soracağın adama ortaya yazmışsın, bende cevabı yapıştırırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 TheRaskol said: Başarı süreklilik ister. Fenerbahçe Avrupa'da Galatasaray'dan daha başarılıdır!öeh bende fb liyim ama abartma istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Şu Fenerbahçe de Avrupa'da kupa alsın da rahatlayalım artık, ne kompleksmiş be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 LucifeL said: TheRaskol said: Başarı süreklilik ister. Fenerbahçe Avrupa'da Galatasaray'dan daha başarılıdır!öeh bende fb liyim ama abartma istersen genel anlamda değil,ama son 5 senede her açıdan cimbomun 9999999 katıyız ve olmaya devam edicez.kurumsallaştık bikere oluk oluk para akıyo,transfer bilmemne geleceğimiz çok parlak,gayette başarılı olucaz biz 5 sene içinde ama siz... =( küme düşceksiniz borç yüzünden fark atıcak takım kalmicak ligde siz gidince =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar