Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Galatasaray

DasDa

Öne çıkan mesajlar

ya bırakın bu bizim adamımız sakattı laflarını
adamın sakatsa bizmi sakatladık sen bilmiomuydun o adamın muzmin sakat olduğunu
eer bilmiosan demekki fazla ilgilenmiosun futbolla sadece mac kazanınca seviniosun kaybedincede sacma mazeretler sunuosun
bırakın bu lafları
sanki biz sakatladık adamın biz gosterdik kırmızı kartı
bunlar bizm problemimiz deil sizin o bi ayağı cukurda olan teknik
direktorunuzun sorunu
beni hiç mi hiç ilgilendirmio lincoln warmıs o warmıs bu warmıs
biz koyduk mu KOYDUK
yeter biraz saygınız falan warsa susunda adam sansınlar
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de...

19.04.2005 Fenerbahçe yönetiminin basın açıklamasından bir parça:

said:
Bizim davranışımız şeffaf bir şekilde kamu oyunun gözleri önünde iken, bir başka noktaya dikkati çekmek isteriz.Beşiktaşlı seyircilerin ellerinde “Beyaz zemin üzerine kırmızı daireli Japon Bayrakları” ile gelmelerini, aynı elden çıkmış organize bu “onlarca” pankartın ne anlama geldiğini kendilerine soran yakınlarına acaba nasıl açıklamaktadırlar ?

Kamu oyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi cimbomlunun eksikleri bahane edeceğini sanmıyorum açıkcası. Yıllar önce F. Terimin dediği gibi Galatasaray sahaya 11 kişi çıkıyorsa eksik değildir herhalde?

Benim esas kızdığım Fenerbahçe...

Yaw senede bir günümüz var. 4 olsa niye 5 olmadı lan diyeceğimiz. 5 olsa 6yı kaçırdık diye üzüleceğimiz. biz gidiyoruz bencillik yapıp akıl almaz goller kaçırıyoruz. Yada altıpas içinde halı saha hareketleri falan yapıyoruz. Cidden sinirlendim maçta... atacağımız her gol bu topicde 100 mesaj demek yada iş yerinde dalga geçilecek extra 10 dakika. Cümbomu yenmek cidden keyif vermiyor artık olayda bir fark olmadığı sürece.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
TheRaskol said:
Başarı süreklilik ister.
Fenerbahçe Avrupa'da Galatasaray'dan daha başarılıdır!
öeh bende fb liyim ama abartma istersen

genel anlamda değil,ama son 5 senede her açıdan cimbomun 9999999 katıyız ve olmaya devam edicez.kurumsallaştık bikere oluk oluk para akıyo,transfer bilmemne geleceğimiz çok parlak,gayette başarılı olucaz biz 5 sene içinde ama siz... =(

küme düşceksiniz borç yüzünden fark atıcak takım kalmicak ligde siz gidince =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...