karabocek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Türk versiyonu http://www.youtube.com/watch?v=_NkXoZRwoNc mısır piramitleri türkiye'den çalındı Amerikan versiyonu http://www.youtube.com/watch?v=WfOn1c2WAxg ingiliz sunucu, Amerika'da çeşitli şehirlerde elinde mikrofonla, sokakta yürüyenlere bazı basit sorular soruyor.. edit/dasaaa linkleri düzelttim SturmVogel'in koyduğu videoyu da ilk sayfaya ekledim. Başlığı "Trajikomik(sadece güldüm halimize..)"den Türkiye ve Amerika'dan cahillik manzaraları olarak değiştirdim. Aramalarda rahat bulunsun diye mısır piramidi, piramit, türkiye, çalınmış, çalındı ve amerika, amerikalı, cahil, salak, arafat şeklinde mini tag'lar da koyuyorum.. hey koydum galiba. moderasyon çalışıyor! verdiğimiz rahatsızlık vergiye tabidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Vah gerizekalılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 daha neler var yanda dinazorlar koruma altına alınmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tarih öğretmeni diyorum susuyorum ya ahafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aman Allah'ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 harbi yahu bilgi sahibi olmadan fikir sahini olmaya bire bir örnek. gerçi günümüzde 2 gram bilgiyle fikir sahibi olmaya terfi edildi gibi. ben de yapmıyorum değil gerçi, az bildiğim bir konuda bazen ahkam kesmeye kalktığım oluyor gerçi sonra kendime tokat atıp kendime geliyorum. çok bir bilgim yok bu konuda demek bu kadar zor mu yahu, onu dedikten sonra devam etsen konuşmana şen şakrak olacak her yer ama illa olayı çözmüş gibi konuşcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Atari kaçakçılığı falan anlamışlar heralde Piramit diyince . PÜHEHEHE .ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben adamın piramitler deniz yolu ile kaçırılıyor demesine rezalet dedim. Piramitler kara yoluyla kaçırılıyor bi kere. Hatta gümrükten kenef taşı diye gösterilerek kaçırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Gümrükle bağlantılı olmalılar, lafı hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bende mısır ticaretine başlayıp Mısır Kralı olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Vodan said: Bende mısır ticaretine başlayıp Mısır Kralı olcam. bu konuda önce unakıtana danış sana bi güzellik yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ya kesin deniz yolu ile pasaportları alıosun çıkıosun denize XDXDXDXDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ağzım açık izledim görüntüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kapasaydın yaw uzun video sinek falan kaçardı =( iyi atlatmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 oha be mısır piramitleri... hatta çengelköydeki dimii... ahahahah... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hayır ben anlamıyorum nie kaçırıyorlar ki bence gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 çok kötü şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 -beyfendi fransızlar eiffel kulesini g.tlerine sokup turkiyeden kaçırmışlar..bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?? -eee..gümrük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ya yandaki videolari izledim de aklima geldi biz niye bu kadar cok vergi oduoz lan ! tobe tobe sabah sabah gece gece saat kac orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar