Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arayıp da Bulamadığınız Şeyler...

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
anadolu yakasında, adam gibi 1+1 tower speaker arıyorum. 300 400 tl ye kadar.(misal microlab solo 7c gibi)

bunun dışında yine anadolu yakasında wacon grafik tablet arıyorum(bamboo modeli, touch olmayan)
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eve nargile almayı dusunuyorum tavsiye edebileceğiniz site veya yer varsa makbule geçer bunun dışında nargilenin yanında almam gereken kömürü aroması vs. de söylerseniz iyi olur..
Mesaj tarihi:
Hannibal44 said:

Eve nargile almayı dusunuyorum tavsiye edebileceğiniz site veya yer varsa makbule geçer bunun dışında nargilenin yanında almam gereken kömürü aroması vs. de söylerseniz iyi olur..

Istanbul'daysan Kadikoy Rex Sinemasi'nin az asagisinda, Marakes Nargile Cafe'nin karsisinda nargile urunleri satan bir yer var. Oradan alabilirsin malzemelerini. Fiyatlari uygun. Indirim de istersin, bizim arkadaslar hep burdan almis yap bi guzellik diye.

Bir de kacak tutun satiyor elemanlar ama sorunca yok diyorlar. Belki birakmislardir ama bir kac kere aldim ben, baya guzel kacak tutunleri.

Hindistan cevizi + karamel karistirip almistik, guzel olmustu.

Gerci oyle karisik istersen minimum 1 kg veriyor eleman. Haliyle ilk sefer icin fazla gelebilir.
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2. el uzun mesafelerde kullanabileceğim (uzun mesafeden kasıt çeşme, seferihisar, kuşadası vs.) bir bisiklet arıyorum.

Mümkünse İzmir'de mümkün değilse yapcak bişi yok... Bütçe belirlemedim henüz ama 400-500 aralığını geçmem zor gibi duruyor.
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar herkese merhaba ..

uzun bir süredir Asus EAH4870, 1gb gddr5 ekran kartı arıyorum ..

DK versiyonu olursa da işimi görür .. ancak 1gb ve gddr5 olması lazım ..

işlemci hızı
750
900 * 4 (3600)
ramdac 400 mhz ..

ankara'da yaşıyorum ..

[email protected] kanalı ile iletişime geçebilirsiniz ..
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Seperate said:

TR'de satan herhangi bir yer görürseniz lütfen bana ulaşınız ,bulamadım ,bulamıyorum :(

http://www.daskeyboard.com/

Ben 6 ay boyunca aradım das klavye satan hiçbir yer yok.
  • Yeni Oluştur...