Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hay allahım: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7796933.asp?top=1 siyasi deil korkacak bişi yok=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 e çüşünüz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 anlayamadım ben kim kim karpuz süleyman falan diferansiyel daha anlaşılır geldi bi an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ahah bu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben memleket değilim. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 said: engin eraslan ('samsunlu1978' tüm yorumları) 02/12/2007 - 18:37 ÇOCUĞU DÜNYA YA GETİRMEK ÖNEMLİ DEĞİL,ONU YETİŞTİRMEK ÖNEMLİDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 PİŞTİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 -15 yaşında kız chatten bi elemanla tanısıo -elemana kacıo -elemanın ailesi düğün yapıor,tesadüfen kızının kactını bilmeyen babada gelyo düüne,MAHKEMDE DELİL OLSUN DİE CEP TELFONUYLA KAYIT YAPMAYA BAŞLIO -dayak yiyip düğündne kovluo bu yüzden -polisle 7 ay sora buluolar kızını... -kız nettne elemanla konusmaya devam edio -kız yine evden kacıo -ana baba kadın programına cıkıp ağlıolar vay bee. vay beeeee vay beeeeeeee VAY BEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya bu netten enrden kiz bulunuyor? bende kacirmaya niyetlendimde simdi kolay gozukuyor kacirmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 DoGMeaT said: -15 yaşında kız chatten bi elemanla tanısıo -elemana kacıo -elemanın ailesi düğün yapıor,tesadüfen kızının kactını bilmeyen babada gelyo düüne,MAHKEMDE DELİL OLSUN DİE CEP TELFONUYLA KAYIT YAPMAYA BAŞLIO -dayak yiyip düğündne kovluo bu yüzden -polisle 7 ay sora buluolar kızını... -kız nettne elemanla konusmaya devam edio -kız yine evden kacıo -ana baba kadın programına cıkıp ağlıolar vay bee. vay beeeee vay beeeeeeee VAY BEEEEEEEEEEE ewt işte aynen böle olmuş niye şaşırdın aehfuaehfuaehfa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hangisine şaşıracaıma şaşırdım heahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 abi benim beynim mi durdu ?? KIM KARPUZ KESIYO ???? noluooz? ben anlamadim.. kiz geri donmus eve sonra nasil farketmeden evlenmis.dugunde karpuz mu kesmisler kestane mi cizmisler? aloo.. ne acaip bi memleketiz ? cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Amundaguhalalalö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 15 yaşında 6. sınıfta olmasıda bi enteresan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Red said: 15 yaşında 6. sınıfta olmasıda bi enteresan tabi chatteki yaşıdır o. asl olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 şaka gibi olay,burası türkiye dicem ama ne bileyim başka memleketlerde de oluyordur be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 abisi falan patiden cikabilir tedbirli olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 burda gelişen olaylar LOST'dan bile daha komplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Absolut said: PİŞTİİİİİİİ hemde ne pişti valeye pişti yapmış bunlar 20 sayı direk ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bunları dizi yapalm lostu geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 damat olduğu düğünde gelin kız kardeşi çıktı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Cinayet tutorialı gibi birşey olmuş, neyse ki kızın ailesi o yolu seçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 karpuz sülonun kızı işte noolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Soyadları süpermiş, ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 15 yaşında kız nasıl evlenmiş abi? Babasının haberi yokken birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar