Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nickleriniz nereden geliyor?

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

şöyle anlatayım
8 yada 9 yaşındayım
oturmuşum evde muppet show izliyorum tabi
birden kapı çaldı ben kalkmadım tabi annem açtı kapıyı
odama 2 adet hınzır velet girdi
arkadaşlarım oluyorlar
evimiz okula yakındı
gelsene basket oynayalım dediler
bende olmaz muppet show izliyorum yeni başladı dedim
durdular biraz
hadi be felan ısrar ettiler olmaz dedim bende çok seviyom ama böyle muppet showu.
sonra bunlar odamdan çıkarken birisi aynen şu laf
"allahın kermit kılıklısı" dedi
ve ondan sonra bütün arkadaşlarım bana kermit kermit demeye başladı
kermit kaldı adım
üni de bile adımı söylemeyip kermit diyen oldu
Sosyal ağlarda paylaş

RabbiT said:
Oha be ehuehue Voys iyimiş hiç düşünmemiştim bunu :D

Bu arada bende yazmayı unutmuşum topic açmışım ama eheehu; inandırıcı gelmeyecek bu 8mil dalgasına ( uyus olurum ) ama çok sevdiğim beni büyüten kutsal kadın babaannem bana hep tavşanım derdi önceden hala der gerçi ama yatalak ve felçli :( öyle işte. :)

aga bir an dejavu yasadım.
asd
Sosyal ağlarda paylaş

Thaumiel said:
Normalde Deicide yi kullanırım. Deus ve Homicide nin cide si birleşerek Tanrı Katili anlamını verir.

Şöyle düşünelim. Tanrıyı göremiyoruz. İçimizdedir Tanrı. Ben bir ateist olarak içimdeki tanrıyı öldürmüşüm demektir. O halde ben bir Deicide ım. Burdan kullanırım.

Lakin burda bir Deicide varmış. Kafam attı.

Thaumiel ise çok karışıktır. Basitçe ''Hainliği, acımasızlığı ve despotluğu ile bilinen ölüm meleğidir. Kether'in gölgesidir. emrindekiler ağır cezalar ile korkutarak yönetir.'' dir. Ama karışığa dönersek;

Thaumiel (twins of God) is the name of one of the Qliphoth in the Kabbalah, the shadow side of the Kabbalistic Tree of Life. It is the shadow of the Sephirot Keter (the crown). While Keter is concerned with the unity of God, Thaumiel represents the dual contending forces, struggling, and it is represented by 2 giant heads with bat-like wings.

Keter de bir sephirottur (hayat ağacının öğesi). Kabbala da Hayat Ağacının öğelerinin ilkidir. Thaumiel de Keter in gölgesi, zıttıdır. Yani ölüm ağacının ilk öğesidir. Yani ölüm meleklerinin başıdır.

Öyle bişi işte... Umarım anlatabilmişimdir derdimi :).

Deicide diye adam olmasını geçtim grup var yahu =)
Direk damgalardım aha death metalci var patide diye eheh.

Benim nik Monkey Island 3'ten gelme, Griswold Goodsoup. Goodsoup çok komik bir soyadı olduğundan kullanmıyorum, sığmaz hem. Bir de ortaokulda falan olduğumu söylememe gerek yok sanırım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:
tam bi nerd cevabı olucak ama

USS Enterprise-E
Sovereign class starship
United Federation of Planets

YEAH!!! :D Star Trek rulz!

Griswold said:
Benim nik Monkey Island 3'ten gelme, Griswold Goodsoup.

abi bi de Diablo II de act 1 in 3. quest inde yanlış hatırlamıyosam Tristram diye bi yere gidince Griswold diye bi amca çıkıp ağzına ağzına vuruyodu karakterin. onu görünce seni hatırlıyorum lan hep Levent. sdf.

benim nickime gelince, baya baya eskiden beri sevdiğim bir isimdi Maddox, başına da evil ekledim zira lawful good kadar tilt olduğum bir alignment yoktur FeRaPe oynarken. normalde de evil side a bi sempatim vardır zaten nihehe.
Sosyal ağlarda paylaş

cannibal corpse ten geliyoru benimki de 2001 senelerinden (Forum nedir nasıl kullanılır'ı öğrendikten sonra kullanmaya başlamıştım. Daha önce mirc hayatım vardı ki hiç sormayın :)) Sonra arkadaşlar canni canni demeye başladı. Hadi bakalım sizi mi kırcam öyle olsun dedik.
Sosyal ağlarda paylaş

evilmaddox said:

abi bi de Diablo II de act 1 in 3. quest inde yanlış hatırlamıyosam Tristram diye bi yere gidince Griswold diye bi amca çıkıp ağzına ağzına vuruyodu karakterin. onu görünce seni hatırlıyorum lan hep Levent. sdf.

aga sen ne yaptın ya griswold diablo1 deki blacksmith di hatta adamın bi quest sonucu verdigi deli bi kılıc vardı diabloyu ılk o kılıcla kesmıstım
Sosyal ağlarda paylaş

bir yaz gecesi private sözlüğe üye oluyordum. kafam çok rahattı. o zamanlar akvaryumum da vardı, artemia çıkarıp beslerdim balıklarımı.

artemia, böyle yumurta içinde küçük bi hayvan. böcek gibin. yumurta uygun koşullarda bi günde kırılıyor ve artemialar çıkar çıkmaz balıklara veriliyor. hayvan doğar doğmaz ölüyor yani. çok ilginç gelmişti o zamanlar.

epik artemia koyayım dedim nickimi.

neyse efenim, işte o rahat kafayla üye oldum, bişiler yazdım. sabah girmeyi denedim, yok olmuyor. binbir şifre kombinasyonu denedim. ı ıh, tık yok. şifremi unuttum dedim, maile yolladılar. o mail başlığını görünce dünya başıma yıkıldı.

Sayın Epik Artemis,
......
..

o gün bugündür nickim epik artemis. hayır "a" tuşunun yanında "k" veya "t" olsaydı ne yapacaktım, onu bilmiyorum. epik artemik, epik artemit. olmazdı yahu.

ha laraken baya eski kullanmıyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Simon'du benim nickim ilk nete girdigimde. Hazirlik 1'im o zamanlar. 10 yil oncesi iste. CS falan oynuyoruz. `Simon says` diye bir oyun vardir ya, oradan ozenmistim ne alakaysa. Isim de Sinan, cinfikirli nick. =]
Sonra Wishmaster filmi cikti karsima Star'da ve hayatim degisti[yok artik.].
Wishmaster zamanla Wish oldu kisa soylenmesi diye. Bir donem UO muhabbetinde fi$h oldu. Neyse toparladik simdi de Wish kaldi...
-Wissy de ne alaka anlamadim ben. Bir ara Wissy diye bir UO charim vardi female disarmer/mage. Neden o nickle kaydolmusum ki? Gerci Simon diye accim vardi eski ultimatr zamanlarinda kullandigim da noldu ona bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:
night906 said:
walla gayet herkes heryerde istediğini yazmış ben en azından sansürledim tatlım ;)

bosver canim sen, ben hak veriyorum sana istersen msn den butun gun dinleyebilirim nickinin anlamini.
ne dersin ekieki

wallaha bi anlamı olsaydı hay hay ama ölesine manasız bişi işte dedim ya nerden geldiini :) ahahau
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...