BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bir şey merak ediyorum. istanbul - mersin arası tren seferleri var mı acaba ? google da arattım bulamadım ama :/ bilen biri var mıdır ? varsa fiyatları nedir ? yoksa mersine gidilebilecek en ucuz yol hangisidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 erken alınmış indirimli uçak biletidir en ideali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 abim tren kullanır sık sık. devlet demir yollarının sitesine üye. imla hatasıyla dolu olsa kullanışlı bi arayüzle istediğin yerden istediğin yere seni götürebilecek trenleri listeliyo. rezervasyon fln yapıyo sonra gidip alıyo bileti netten para ödemiyosun. bi ona bak işine yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 direk sefer yok, trenle bir yere kadar gidip otobüsle falan anca. Varsa da ben bulamadım direk sefer, tcdd'nin sitede yok en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet bende bulamadım sitede o yüzden merak ettim :) tel var mı genel hat için bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 güney bölgelerde tren yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 uçak düşünülebilir ancak hangi havayolları o bölgeye gidiyor bilmiyorum. her havayolunada gerçekten güven olmuyor mesela atlasjet'in uçakları gerçektende çok dandikti. istanbul'dan ankara'ya 30-34 kişilik ufacık bir jetle geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mersine direk ucak olmamasi lazim adanaya var oradan pegasus un falan servisi var guneyde benim bildigim cukurovanin o tarafta tren yolu olmasi lazim hayir zaten cukurovanin kurulma nedeni almanlarin orada tren yolu yapmaya calismasiydi :) kaldirmadilarsa duruyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet, adana'ya gidip ordan trenle ulaşıcaksın mersin'e eğer uçak düşünürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Otobus abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Otobüsle 14 saat; trenle ömür biter yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mersine trenle gidilmez. Otobüsle bile 12 saat mi ne trenle 1 günden fazla sürer. Ankarada falan konaklarım dersen belki. Otobüs de hareket edemediğin için işkenceye dönüyor, anca boş otobüs olucak yanında biri falan daha olucak ki çekilsin. En iyisi uçak yani. Adanadan mersine vasıta rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 istanbul mersin kafayı yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ist mersin için önceden bilet alırsan sabiha gökçen den 20ytl ye istanbul-adana için pegasus bileti alabilirsin[hoş vergi vs 40ytl 50ytl gibi bişi oluyor] adanadan önceden beleş olan ama sanırım son zamanlarda 5ytl ye pegasusun servisi ile mersine gidebilirsin 2 3 yerde duruyor mersin içinde oradan da ayrıca servis var mı emin değilim ama sanırım sadece 2 3 durakta duruyor diğer bi yol varan ya da ulusoyla gitmek ulusoy: Gidiş: 59,00 YTL - - Gidiş-Dönüş: 112,00 YTL - - Öğrenci Gidiş: 56,00 YTL - - Öğrenci Gidiş-Dönüş: 110,00 YTL varan'da bu fiyatlara yakın bişidir. neyse uçak fiyatlarına bakarken aklında olsun vergisiz fiyatları fln yazıyorlar yani yazan fiyattan daha pahalıya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Atlas jet te en ucuz bilet herşey dahil 65+65 = 130ytl. Adana'ya gidersin ordan da 5-10 ytl verip Mersin'e geçersin. Otobüs bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Varan'ın İzmir-İstanbul 70 ytl ydi eylül başında, İstanbul-Mersin arası daha fazla olmalı ? Aslında İstanbul'a giden otobüsler daha fiyatlı oluyor genelde ama, mesafe baya uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Geçen ay İzmir-İstanbul gidiş dönüş 88 ytl ye öğrenci bileti aldım abi ne 70i :) O tekli koltukların falan fiyatıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Olabilir, arayıp sormuştum öyle bir fiyat söylemişlerdi. Pamukkaleyle gitmiştim daha sonra, o da 35 ytlydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Varan en pahalısı ya,önceden alırsan indirim vs yapıyorlar mı bilmiyorum ama pahalıdır.Ha verdiğin paranın karşılığını da alıyorsun Varan'da ayrı konu :) Ayvalık-İstanbul mesela Kamil Koç 48 milyondu sanırım,Varan 63 mu neydi,ama fark çok tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 istanbul-mersin tokadımı yersin diye bi laf vardı çocukken hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Çoook eskiden istanbul-mersin tren seferleri vardı 23-25 saat arası bi şey tutuyordu ama otobüse göre inanılmaz ucuzdu... Sonra milyon tane otobüs firması açıldı, bir tane firmanın adı VİP'ti hatta ama THY isim hakkı nedeniyle dava edince otobüslerdeki P'leri F yapıp VİF adını almıştı :D Bursalı VİP firması da VİB olmuştu bunun üzerine :P Neyse, otobüse binmeyeli bayaa oldu, tek söyliceğim, ulusoy veya varana vereceğin paranın üstüne 10 ytl ekler, pegasusla gidersin, üstüne de (en az) 7 saatin sana kalmış olur. pegasusun sitesinde 2 ay sonrasına biletler 20-30 ytl civarı (vergisiyle 40 50 olur heralde) erkenden alırsan otobüsten bile avantajlı ama beslenme çantası alıcan :P malum suyu bile paralı satıo akıllılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 harita su haritadan yolunu bul tren icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 atlas jetin ILS si yok düşer. Trenle git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abi o bütün uçaklarda var bazı havaalanlarında yoktu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 doğru diyorsun uçaklarda var havaalanlarında yok :F +pegasusla gidebilirsin anadolu yakasındaysan +aç kalırsın ama artık su bile vermiyorlar sanırım[hoş yolculuk 1saat 15dk fln sürüyor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar