Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 geldiler gece gece bana yine heyy allagım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bize derken ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 endişelenme, mutlu ol. hepsi geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Madem öyle, mi ayrı yazılır. Değil mi şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ateş seni çağırıyor.. börgırking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cehenneme girmeden cennettin sefası tam çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Seni bilmemde bize yakışır... Babalar gibi başımız dik yürürüz ateşe... sonra anaaam yandık der kaçmaya kalkarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cehennem var mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 olm benim olayım yalansa, benim yanımda ilahi dinleyen latif cennete gidecekse, tüm sevdiğim insanlar cehennemde olacak. ne işim var benim cennette değil mi?. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 beş kamyon kömürle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Merak etmeyin cennetle cehennem aynı. Sadece cehennemdeki biralar alkolsüz ve striptizcilerde hastalık var ama kalanı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 herkes gidecek zaten oraya dert etme.. ama önemli olan orda az kalmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ortası yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ortam cehennem asıl,tüm güzel kızlar burn sponsor olur cehenneme bizim şimdiki sosyetede orda loca yapar -yan masaya şöle yanarlı dönerli bi bıcak yolla benden -aaa ahmet bey teşekkür ederim -nedemek geçen sefer gönderdiğiniz şiş harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ombakkombak said: Merak etmeyin cennetle cehennem aynı. Sadece cehennemdeki biralar alkolsüz ve striptizcilerde hastalık var ama kalanı aynı. yorum muthiş daha iyi acıklanamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yakışır, yakışır merak etme. Nefes al, nefes ver. Geçicek. Bak cehennemde succubuslarda vardır hem. Cillop. Onları düşün. Ohş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ilahi dinleyenler hurilerle takılıcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yalnız dinle ilgili konular açmak yasak değil miydi yav? birazdan sen dinime nasıl konuşuyon, nasıl alay edersin hoyttt diye saldırmasınlar :S fake accountu ile giriş yapmak için siteden çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 MarcOConner said: ombakkombak said: Merak etmeyin cennetle cehennem aynı. Sadece cehennemdeki biralar alkolsüz ve striptizcilerde hastalık var ama kalanı aynı. yorum muthiş daha iyi acıklanamazdı Bu yorumu beğendiysen senide Pastafarianizm dinimize bekleriz. Birde bütün güzel & kafa kızlar (teklif eden kızlar :D ) cehennemde. Bütün iyi sanatçılar cehennemde. Cennette çember sakallılar örtülüler ince bıyıklılar hafızlar falan var. Cehennem FTW!!!(:D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sen dinime nasıl konuşuyon nasıl alay edersin hoytt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oper said: yalnız dinle ilgili konular açmak yasak değil miydi yav? birazdan sen dinime nasıl konuşuyon, nasıl alay edersin hoyttt diye saldırmasınlar :S fake accountu ile giriş yapmak için siteden çıkar Razien said: sen dinime nasıl konuşuyon nasıl alay edersin hoytt adamın fake'i bile madalyalı aehfuaehufaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 “eğer erkeksen, hrisiyansan ve amerika'da yaşıyorsan, tanrı modeli olarak babanı görürsün. eğer babanı hiç tanımamışsan, baban kaçıp gitmişse ya da eve hiç gelmiyorsa, tanrı hakkında ne düşünürsün?” bunlar hep tyler durden doktrinleri. ben uykudayken küçük kağıt parçalarına karalanan, sonra işyerinde yazmam ve çoğaltmam için bana verilen sözler. ben bunların hepsini okudum. hatta patronum bile muhtemelen okumuştur. “sonunda,” diyor tamirci çocuk, “bütün hayatını bir baba ve bir tanrı aramakla geçirirsin.” “unutmaman gereken şu ki,” diyor, “tanrı seni sevmiyor olabilir. bu da bir olasılıktır. belki de tanrı bizden nefret ediyordur. hayatta olabilecek en kötü şey değil bu.” tyler'ın bakış açısına göre, kötü şeyler yaparak tanrı'nın ilgisini çekmek, hiç ilgi görmemekten daha iyiydi. belki de tanrı'nın nefreti tanrı'nın kayıtsızlığından daha iyidir. ya tanrı'nın can düşmanı, ya da hiçbir şey olacak olsan, hangisini seçerdin? tyler durden'a göre biz tanrı'nın ortanca çocuklarıyız. tarihte özel bir yeri olmayan, özel ilgi görmeyen kimseleriz. tanrı'nın ilgisini çekemediğimiz sürece ne lanetlenme umudumuz olabilir, ne de kurtuluş umudumuz. hangisi daha kötü, cehennem mi, hiçlik mi? ancak yakalanır ve cezalandırılırsak kurtulabiliriz. “louvre'u yakacaksın,” diyor tamirci çocuk, “ve mona lisa'yla kıçını sileceksin. böylece en azından tanrı isimlerimizi bilecektir.” ne kadar derine yuvarlanırsan, o kadar yükseğe uçarsın. ne kadar uzağa kaçarsan, tanrı seni o kadar yanında ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 cehennem kimseye yakışmaz. öyle bir yer yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ceviz çalışma masasının karşı tarafında oturup tanrı'yla bir görüşme yaptım. arkasındaki duvarda diplomaları asılıydı. tanrı bana dedi ki: “neden?” neden bu kadar acıya sebep oldun? her birinizin kutsal, eşsiz bir kar tanesi olduğunu anlayamadın mı? eşi bulunmaz eşsizlikte, eşsizin de eşsizi bir kar tanesi olduğunuz göremedin mi? hepinizin sevginin tezahürleri olduğunu anlamıyor musun? karşımda oturmuş, bir not defterine bir şeyler karalayan tanrı'ya baktım. ama tanrı bu meselede tamamen yanılmaktaydı. bizler eşsiz değiliz. süprüntü ya da pislik değiliz. biz sadece biziz. biz sadece biziz ve hyatta başımıza gelenlerin bir nedeni yok. tanrı diyor ki: “hayır, bu doğru değil.” peki. öyle olsun. tanrı'ya akıl öğretmek bana kalmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben kaçarım babuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar