deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yaklaşık 1.5 yıldır rogue oynuyorum (WoW ilk çıktığında da biraz druidle oynamıştım ama malum ÖSS xD) ve bir ade shadow pri. hariç hiç alt kasmadım. Fakat rogue ve pri oynamak sıktı. Hazır arkadaşlar da server değiştirmişken ben de o furyaya katılıp mainim olmasını planladığım bir char kasayım diyorum. Shaman ve mage arasında kaldım (druid kasmaya başlamıştım sporregarda ama hiç sarmadı), yıllardır shaman oynamak istiyorum ama bir yandan da zevksiz geliyor, enhancement olarak oynasam rogue'a benzeyecek, resto oynamam zaten, elemental oynamak yerine de mage kasarım diye düşünüyorum. Mage oynamak aslında daha çekici geliyor ama hordeda mage olacak race yok gibi geliyor hep, rogueum undeaddi, priestim blood elf, trollerin ayakları kocaman, taurenler de ne yazık ki mage olamıyor :/ . Herhalde mage açarsam yine undead açarım ama tabii şu race daha işlevli magede derseniz tipi boşverip ona da yönelebilirim. Rogue'umla daha çok PvE yaptım WoW'da, PvP'den yeterince tat alamadım, çünkü PvP yapmaya TBC ile niyetlendim ve PvE - PvP gearları komple ayrıldı TBC ile birlikte. Şimdi yeni kasacağım charla PvP yaparım herhalde. Sizce hangisi daha etkin olur PvP'de mage mi, shaman mı? (shamanın problemleri malum, mage de taze bufflandı.) Bir de hangisiyle oynamak daha zevkli olur PvP yaparken? Son olarak; mage açarsam hangi race olsun, shammy açarsam hangi race olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mage açarsan mutlaka undead aç derim, wotf çok güzel bi racial, shaman içinde orc öneririm gerçi bu daha çok oyun stiline kalmış orc elementalde daha iyi stun resist ve spelldamage boost olarak ama tauren de enhance de daha iyi(tamamen pvp açısından konuşuyorum warstomp + storm strike la wf proclatırsan evasion açmış rogue a karşı şansın olmuş olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 blood elfler ve draenei'ler de epey güzel. bir denemeni öneririm. gerçi shaman için orc'tan ötesini tanımam ama draenei shaman oynamak çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben mage açmanı öneririm.Sebep olarakta bu oyunda 3 classı oynarken hiç bir zaman aman nerflencekmi ezikmi kalacak şeklinde korkuların olmaz.Mage-Priest-Warlock.Tbc den önce baya abarık olan shamanları blizzard Tbc den sonra neden bukadar nerfledi anlamış değilim.Blizzardı warlocktan sonra shaman hayranı olarak bilirdik biz B)- Ud mage açmanı tavsiye ederim tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mage oynaması cok zevkli bi class bence acıcaksanda ud mage ac derim ud ftw blood elf falan acma cok gay ler bi famele blood elf lock kastım pişman falan oldum tek alma sebebim aoe silence olmasıydı ama işe yaramıorda deil arenada kazanma sebebimiz felan oluor bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Warlock aç! mage, shadow priest veya hunter gibi aynı anda hisset :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Absolute, warlock kastım 20'ye kadar ya, kendimi hiç bir şey yapmıyormuşum gibi hissettim, ölmüyor, item istemiyor... Aksiyon yok, ally geliyor dalıyor yapıştır fearı dotları kovalasın kovalarken gg olsun. Bu arada mage açacağım galiba, arkadaşlar mage lazım vs. dediler göreceğiz artık. @Bone; Abi ally açacak olsam dediğin doğru dranei shaman çok güzel görünüyor ve allyde shaman olmak güzel birşey. Ama herkes horde işte, ally açarsam afaroz ederler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Undead ftw. Ha mage vs mage duellarda attırıyor Arcane torrent. Ha kim takar duelloyu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 mage shaman bosver dwarf pala ac sen :) karizmada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kel male mage açıyorum xD , koca ayaklı olmasa troll açardım ama işte kaybetti benim gibi birinin charı olma şansını. Ha bir de the shatar da açıcam; vindiction bg'leri nasıl? Horde açmak "zorunda" olduğumdan horde gözünden anlatırsanız sevinirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Trollere laf yok :X bknz:imzam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ya öyle, ben de trollerin tarzlarını çok seviyorum da işte çıplak ayağa baka baka kafayı sıyırıyorsun, arkadaşımın hunter'ı var, ben de oynuyorum arada katlanamıyorum o çıplak kocaman ayaklara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 @dead: sırf AV ye girip takılsan bile rahat 500 honor alıyosun kafadan (3 markı soylemiyorum bile) ama EOS/AB/WSG den umudu kes :D daily leri yapamıyorum yada 3 gun sonra AV gelmesini bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 deadwoll said: Kel male mage açıyorum xD , koca ayaklı olmasa troll açardım ama işte kaybetti benim gibi birinin charı olma şansını. Ha bir de the shatar da açıcam; vindiction bg'leri nasıl? Horde açmak "zorunda" olduğumdan horde gözünden anlatırsanız sevinirim :P Abi Sha'tar'da açacagına, gel sporeggar'da aç. Lojistik destek olur + RP olarak daha iyi durumda sporeggar.Hem pvp var, tey tey. Vindication queue'ları kısalıyor gittikçe. Bir ara resmen 45 dk'ydı, şimdi 10 hemen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ya ben de sporregar'da kasmak istiyordum ama işte shatarda arkadaşların guildi var, oyunu başından beri beraber oynadığım bir arkadaşım da orada başladı. Yoksa ne güzel druid kasıyordum sporregarda :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yine mi be kanka :D mis gibi ud rogue'un var baksana dalgana işte xD ama illa ki bişiler kasacam modunda isen UD Mage akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi WoW'da kankalar var diyip server açmak uzun vadede koyuyor. Bak saeros'u üzmüşler(:((((((() sporeggar'a geliyor kerata. Ay canım ben ne şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 @Xo; sizin guildde yer varsa rogue'u migrate edeceğim cuma gecesi, haberin olsun :P Siloren dün etcem falan diyordu ne oldu bilmiyorum, bakıcam şimdi acc.ına; gerçi o da bir yandan sha'tar'da druid kasıyor niye migrate ediyor onu da çözemedim ama göreceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar