Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yine...

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 1.5 yıldır rogue oynuyorum (WoW ilk çıktığında da biraz druidle oynamıştım ama malum ÖSS xD) ve bir ade shadow pri. hariç hiç alt kasmadım. Fakat rogue ve pri oynamak sıktı. Hazır arkadaşlar da server değiştirmişken ben de o furyaya katılıp mainim olmasını planladığım bir char kasayım diyorum.

Shaman ve mage arasında kaldım (druid kasmaya başlamıştım sporregarda ama hiç sarmadı), yıllardır shaman oynamak istiyorum ama bir yandan da zevksiz geliyor, enhancement olarak oynasam rogue'a benzeyecek, resto oynamam zaten, elemental oynamak yerine de mage kasarım diye düşünüyorum.
Mage oynamak aslında daha çekici geliyor ama hordeda mage olacak race yok gibi geliyor hep, rogueum undeaddi, priestim blood elf, trollerin ayakları kocaman, taurenler de ne yazık ki mage olamıyor :/ . Herhalde mage açarsam yine undead açarım ama tabii şu race daha işlevli magede derseniz tipi boşverip ona da yönelebilirim.

Rogue'umla daha çok PvE yaptım WoW'da, PvP'den yeterince tat alamadım, çünkü PvP yapmaya TBC ile niyetlendim ve PvE - PvP gearları komple ayrıldı TBC ile birlikte.
Şimdi yeni kasacağım charla PvP yaparım herhalde. Sizce hangisi daha etkin olur PvP'de mage mi, shaman mı? (shamanın problemleri malum, mage de taze bufflandı.) Bir de hangisiyle oynamak daha zevkli olur PvP yaparken?

Son olarak; mage açarsam hangi race olsun, shammy açarsam hangi race olsun?
Sosyal ağlarda paylaş

mage açarsan mutlaka undead aç derim, wotf çok güzel bi racial, shaman içinde orc öneririm gerçi bu daha çok oyun stiline kalmış
orc elementalde daha iyi stun resist ve spelldamage boost olarak ama tauren de enhance de daha iyi(tamamen pvp açısından konuşuyorum warstomp + storm strike la wf proclatırsan evasion açmış rogue a karşı şansın olmuş olur)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mage açmanı öneririm.Sebep olarakta bu oyunda 3 classı oynarken hiç bir zaman aman nerflencekmi ezikmi kalacak şeklinde korkuların olmaz.Mage-Priest-Warlock.Tbc den önce baya abarık olan shamanları blizzard Tbc den sonra neden bukadar nerfledi anlamış değilim.Blizzardı warlocktan sonra shaman hayranı olarak bilirdik biz B)- Ud mage açmanı tavsiye ederim tabiki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolute, warlock kastım 20'ye kadar ya, kendimi hiç bir şey yapmıyormuşum gibi hissettim, ölmüyor, item istemiyor... Aksiyon yok, ally geliyor dalıyor yapıştır fearı dotları kovalasın kovalarken gg olsun.

Bu arada mage açacağım galiba, arkadaşlar mage lazım vs. dediler göreceğiz artık.

@Bone; Abi ally açacak olsam dediğin doğru dranei shaman çok güzel görünüyor ve allyde shaman olmak güzel birşey. Ama herkes horde işte, ally açarsam afaroz ederler beni.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Kel male mage açıyorum xD , koca ayaklı olmasa troll açardım ama işte kaybetti benim gibi birinin charı olma şansını.

Ha bir de the shatar da açıcam; vindiction bg'leri nasıl? Horde açmak "zorunda" olduğumdan horde gözünden anlatırsanız sevinirim :P

Abi Sha'tar'da açacagına, gel sporeggar'da aç. Lojistik destek olur + RP olarak daha iyi durumda sporeggar.Hem pvp var, tey tey.

Vindication queue'ları kısalıyor gittikçe. Bir ara resmen 45 dk'ydı, şimdi 10 hemen hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...