Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatayı anlatmak..

MuDo

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşıma, bir anlık sinirle söylediği sözler konusunda uyarmak istedim fakat beni yanlış anladı.. Mantıklı olmasını söyledim fakat hala sinirli olacak ki tamam mantıklı olurum cevabını verdi.. Bu konuya çok takmış vaziyetteyim.. Canımı çok sıktı açıkcası.. Niçin bir insan sevdiği bir kişiyi bir anlık sinirle kırar ki?
Sosyal ağlarda paylaş

en kötü cümleyi kurmuşsun sen ama beaa biraz daha mantıklı dediğin an o kafasında o cümleyi aynen şöyle algılıyo"sen çok mantıksızca davranıyosun salaksın" sonra senin kurmak istemediğin bi cümle yüzünden 3195813953189 tane trip atıyo sonra sende küfür ediyosun şimdi bunun üzerinden konuş bana diyosun ayrılıyosun....
tecrübe ile sabittir:D
Sosyal ağlarda paylaş

değişir herhalde duruma göre.

eğer seni gerçekten sevmiyorsa ve ilişkiyi sadece kabulleniyorsa katlanamadığı noktalarda dışarı taşıyordur bunlar zamanla birikir patlar sonra zaten.

eğer seni seviyorsa diyeceğim ama bu konuda yukardaki durum kadar tecrübeli değilim bişey diyemedim hehe ama seni gerçekten seviyorsa belki o da bir şeye kırılmıştır? Belki bir sitemini dile getirmek yerine senin anlamanı falan beklemiştir anlamayınca o da kırılmıştır. Yani sen de elbet kırıldın ama tek taraflı düşünmek hata olur, haklı ya da haksız o da kırılmış olabilir bir şeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de bazen kavga etmek isteyen biri karşısında sakin ve tepkisiz kalmak, o insanın sinirinin içinde patlamasına sebep olursa sonuç daha kötü olabilir.

Yukardaki ikinci durum için mantıklı bir açıklama da, karşındaki insanın yaptığın bir şey konusunda çok büyük hayal kırıklığına uğramış olması olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gibi durumlarda alttan almamak gerekiyor. Rahatsız olduğun konu ne ise açık bir dille söylemelisin. Şu var ama kızlar hata yaptıklarını asla kabullenmek istemezler. İstisnai durumlar haricinde tabiki.

Sen bu durumu anlatmazsan içinde birikip patlayacak, orası aşikar gibi görünüyor. Genelde de böyle olur.
Kendini dinlet, sorununu anlat. Sorunu anlattın tekrarlarsa daha şiddetli anlat. Öyle işte. Bir zaman sonra şartlı reflex filan geliştirirsin. :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyu enine boyuna oturup konuştuk. Benimle ilgili veya başka bir olay ile ilgili sorunun olduğu anda buna kızmak yerine sakin bir şekilde düşünmeyi ve olayı nasıl iyi bir çözüme ulaştırabilirim düşüncesini tercih etmesini söyledim. Bazen dün ki olayda beni sinirlendiğin için kırdın fakat ben nasıl sana pişmanlık değilde bu davranıştan ders çıkartırsın seçeneğini düşündüm. Ve sonuç olarak bana istediğin kadar patla sinirlen sesimi çıkarmayacağım çünkü bir anlık sinirle söylenen sözler hiç bir ciddiyet taşımaz dedim. O da bana sarıldı ve çok mantıklı bir sonuca varmışsın.... dedi. Bu şekilde kapandı olayımız. Sly One'ın söylediği takıldı aslında kafama fakat bence öyle değildir yani insan içindeki gizli düşüncelerini istemeden de olsa bir anlık sinirle dışarı vurur mu ki?
Sosyal ağlarda paylaş

kızlara verilen pozitif hak ve özgürlükler sonucu (türk erkeğinin her daim duvara tırmanması sonucu kızlara fazla yüz vermesi de diyebiliriz) kız tarafı olan biten konusunda pek bi fevri tavır sergileyebilmektedir.

sadece anlık kızma mı? yoo.. bu sadece başlangıç!

bunun bi de öç alma kısmı var. "ben yaptığımda sen bööle bööle demiştin!! bak bakalım nasılmış!" kısmı yani.

o daha kötü. korunma yöntemi mi?

bulursanız bana da öm'den haber verin.. altın akçelere falan boğarım valla!

en uygun şey ise, bu gibi olayları iplemeyen, kaprissiz birini bulduğunuzda kendinizden taviz vermeden bir ilişki yaşamak olacaktır (tabii bu ihtimal 75m'de 1. sanıyorum sayısal oynasanız her hafta, size vurma ihtimali daha yüksek olur. en azından para paradır. ne olduğu belli di mi?)

her neyse efenim, kız arkadaşlarınızı olduğu gibi kabul edin ve köpürmelerini falan anlayışla karşılayın (ee çünkü başka çareniz yok)

kolay gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...