eldar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 said: Ya hakem konusu açıldımı herkes konuşabilirde gslıların konuşması harbi harbi komik oluyor..Anket yapılsın şu ülkede hakemler tarafından en çok kollanan takım kim diye %99 gs çıkar..ne penaltısı ne ofsaytı bu vakiiten sonra Ne hakem kollaması, hakem hata yapar bu kadar basit. Bugün A takımının aleyhine olur yarın B takımının. Mağlubiyetini hakeme bağlamak olabilir hakem hatasından herkes maç kaybeder veya kazanır ama sanki hakemler örgütlü olarak belirli bir takımı kolluyormuş gibi hava yaratmak ya kendini kandırmaktır ya da ezikliktir. Allahtan hakemler var yoksa biz hiç maç kazanamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ama şöyle bişey de var şimdi.destek vermeyen kulüpler de lafının arkasında durmuyo.geçen sene fb ligden çekilcez dedi,çekilmedi. bjk aynı şeyi söyledi,o da döndü sonra.hatta pafla çıkçaz muhabbeti de vardı bi ara.e şimdi ben ulusoy'un yerinde olsam ben de tınlamam yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Gilean said: Bonjo said: ee size suçlu diyen kim? kim hakemle maç almak ister? ama bu ülkede federasyonu destekleyen tek kulüp gs , baştakiler gitmeden bazı şeylerin üstünü örtüp ,yeni bir sayfa açmak kolay değil.. dönüp dolaşıp aynı şeyler konuşulacak malesef.. abi iyiki suçlamadınız ha.bi de suçlasaydınız ne olcaktı. ha bizim yönetim federasyonu destkeliyo diye biz taraftar olarak nie suçlu olduk? veya aynı şekilde anelkanın elinin olduğu sene sizin lehinize çalınan düdüklerin haddi hesabı yok ve o sene de nedense siz federasyonu destekliodunuz. Hakem hataları bizim lehimize geliştiği zaman en azından biz hakem diye ağlamıyorduk..Şimdi hem hakem hataları sizin lehinize hemde gelip burda hakem diye konuşmak mantıksız oluyor..Kendinizle çelişiyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 açıkçası hasan bu maçta gerçekten "at beni" dedi. yaptığı açıklamada küfür etmedim diyor inatla. fakat sahadaki hali tavrı nedeniyle oyundan atıldı. ama sanırım bunun nedeni de kapalı tribünle arasında geçen soğuk elektrik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben de sana diyorumki bu konunun başlığı ne? gs-ibb maçı değil mi? bu maç hakkında konuşmuyormuyuz? ve bu maçta hakem 2 penaltımızı vermedi değil mi? e o zaman hakemin hatalarını söylemek niye suç oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 MrLevie said: açıkçası hasan bu maçta gerçekten "at beni" dedi. yaptığı açıklamada küfür etmedim diyor inatla. fakat sahadaki hali tavrı nedeniyle oyundan atıldı. ama sanırım bunun nedeni de kapalı tribünle arasında geçen soğuk elektrik oldu. küfür etmeye ne gerek var zaten o kadar hareketten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bizim genel olarak hakemlerden bi beklentimiz yokki? olmayani zaten vermesin-calmasin, oldugu zamanda geregi neyse onu yapsin. olmayan penaltiyi verdigi zaman mutlu olmuyorum ben sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Gilean said: ben de sana diyorumki bu konunun başlığı ne? gs-ibb maçı değil mi? bu maç hakkında konuşmuyormuyuz? ve bu maçta hakem 2 penaltımızı vermedi değil mi? e o zaman hakemin hatalarını söylemek niye suç oldu şimdi? O zaman servet 5 metre ofsayttan gol attığında da konuşacaksın , son dakkada alakasız bir pozisyondan penaltıyla puan aldıgınız maçtada konuşacaksın.. neyse hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ben , daha yorum yazmıyacam , Kadıköyde görüşürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 canım o servetin ofsaytının olduğu topiğe bi gir bakim ne demişim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 galatasaray ikinci yarı belediye yi öyle ezdi ki, maçın 94. dakikasında belediyeli oyuncu 10 kişilik gs ye hucüm yapmak yerine korner direğinde zaman geçirmeye çalıştı. bu bile herşeyi anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 neyi anlatır ahaha kendi sahasında belediyeye karsı 2-0 geri düştükten sonra binbir gece masalları hikayesini anlatsa ne olacak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bütün topici oturdum okudumda yani böyle bişey olamaz. ulan her gs maçı topiğinde fenerlilerin mesaj sayısı gslilerden daha fazla ve genelde ehe mehe hakem şeklinde mesajlarının şekli. post mu kasmaya çalışıyosunuz provoke mi etmeye çalışıyosunuz anlayamıyorum ama burda adam gibi maçın yorumunu bile yaptırmıyosunuz. arkadaş eğer hakemlerden yana derdiniz varsa gidin ayrı topic açın "GS-BŞB hakemi" die orda tartışın sıkıldım artık bu tahrik edici yazılardan.Son 3-4 topictir takımın nasıl oynadığını tartışamıyoruz bazı fenerliler yüzünden. bir de gilean gibi size cevap verenlerede BAN PLX şeklinde cevap vermişsiniz.hem GS maçı topicinde ona buna laf atıp sonrada üste çıkmaya çalışıyosunuz.bir yanlış ya da hakaret gördüysen şikayet butonuna basarsın beklersin.sayenizde burda hakemlerden başka bişey konuşamaz olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 amma sevinmiş bu adamlar ilginç bugün hakemle 2 puandan olduk neyse 2. yarıdaki oyun en azından tatmin etti feldkamp hep 2. yarımı akıllanıcak anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Fistan said: neyi anlatır ahaha kendi sahasında belediyeye karsı 2-0 geri düştükten sonra binbir gece masalları hikayesini anlatsa ne olacak lol fistan acıtmış galiba B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oha yenilseydik ne olcaktı acaba dışarı bayraklarlamı cıkcaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya bu fenerliller ne cabuk unuttu elleriyle attıgı golleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sizde ne cabuk unuttunuz ARİF i ve tayfasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 MacLeod said: bütün topici oturdum okudumda yani böyle bişey olamaz. ulan her gs maçı topiğinde fenerlilerin mesaj sayısı gslilerden daha fazla ve genelde ehe mehe hakem şeklinde mesajlarının şekli. post mu kasmaya çalışıyosunuz provoke mi etmeye çalışıyosunuz anlayamıyorum ama burda adam gibi maçın yorumunu bile yaptırmıyosunuz. arkadaş eğer hakemlerden yana derdiniz varsa gidin ayrı topic açın "GS-BŞB hakemi" die orda tartışın sıkıldım artık bu tahrik edici yazılardan.Son 3-4 topictir takımın nasıl oynadığını tartışamıyoruz bazı fenerliler yüzünden. bir de gilean gibi size cevap verenlerede BAN PLX şeklinde cevap vermişsiniz.hem GS maçı topicinde ona buna laf atıp sonrada üste çıkmaya çalışıyosunuz.bir yanlış ya da hakaret gördüysen şikayet butonuna basarsın beklersin.sayenizde burda hakemlerden başka bişey konuşamaz olduk. fenerlilerden başka ne bekliyorsun ki .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Derbi stresi bunlar olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gs dua etsin yenilmedi ya son anda beraberligi yakaladı =) bu hafta fenere yaradı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Loli-pop said: gs dua etsin yenilmedi ya son anda beraberligi yakaladı =) bu hafta fenere yaradı =) Dua etmek ? yoksa beddua'mı ? Biz son anda beraberliği yakalamadık biz o macı zaten kazanmıştık ama hekem böyle istedi. 2 penaltı verilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu maçı bırakalım artık :) haftaya kalbim sıkışıcak yine.bünyem kaldırmıo fb-gs maçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bonjo bilmeden uyduruyosun yine. Federasyonu savunmuyor Galatasaray kulubu, aksine deişmesini istiyor. Haberin yok bunlardan bari sus. Bu maçta da gördünüz demek ki neymiş? Hakemler hata yapabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İlk pozisyonda penaltı değilse artık ne penaltıdır ben bilmiyorum. Tek gerçek bu hakemlere koyun güttürülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 mokoko said: sizde ne cabuk unuttunuz ARİF i ve tayfasınıtayfası kim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar