Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şimdi bi kaç gündür light cola içmeye başladım ben. bakıyorum 0.2 kalori var falan gayet güzel kilo yapmaz aşırı içmedikçe. aşırı bile içsek yapmaz sanırım sfd. peki başka ne zararı var ki light kolanın bu durumda? bi zararı vardır kesin... var mıdır ? dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 fare ölüsünden geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yav boşver sanki light olmayanı yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 östrojen salgısını fazlalaştırıyormuş bu yüzden erkeklerde yumoşluğa kızlarda azgınlıga sebep oluyormuş. uzun vadede kellik ve kemik erimesi yapıyormuş bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sorbitol mesane kanseri yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 forward maillere bakarsan MS yapıyormuş ama forward bu yani... İçinde aspartan mı ne varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kısır bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kısır kalmak sorun değil abi çocuk isteyen kim asd. da yumoşluğa sebep olması doğru olmamalı ehu. gerçi sökmez bana o türküm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Fistan said: östrojen salgısını fazlalaştırıyormuş bu yüzden erkeklerde yumoşluğa kızlarda azgınlıga sebep oluyormuş. uzun vadede kellik ve kemik erimesi yapıyormuş bide. çok bilimsel konuştun aga biraz açarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Uzun vadede Cons'a benziyormuşsunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guards Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Metakuso said: kısır kalmak sorun değil abi çocuk isteyen kim asd. da yumoşluğa sebep olması doğru olmamalı ehu. gerçi sökmez bana o türküm ben kısır kalmak yumuslugun habercisi ve hormonal sebepler iste ve kesin olarak dogru.kola icmeyin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bildigim kadariyla icinde tatlandirici var, sakarin gibi bisi. gunde belli bir limitten fazlasi onerilmiyor,cok tuketimin cok zararli oldugu falan yaziyodu biyerdede unuttum. sonucta dogru bisi tatlandiricilarin cok alinmamasi lazim gunluk siniri oluyo onlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 icinde aspartam var yapilan deneyelrde fazla kacan aspartamin beyindeki hucreleri oldurdugu saptandi cok icmeyin yani pepsi max iciyorum ben kilograminda 0.58 gram aspartam var tadida co kfarkli dgeil normal kolayla karsialstirinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 normal kolada ne kadar var ki. şöyle bi olay var. normalde pepsiyi coladan daha çok severim. ama lightta cola daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İçinde bulunan bir madde sıcak içildiği taktirde çok ciddi zararlara yol açabiliyormuş. Ilık bile içmemek lazım hatta. İlla soğuk için. Gerçi zaten ılık yada sıcak kola içen yoktur ama, ben söyliyeyim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 lan ne cola bağımlısıymışız be... yumoş yapıyomuş birde:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben 2000 senesinden beri cola içmiyorum. gazoz ya da yedigün falan içiyorumda cola içmiyorum. bildiğin bağımlılık yapıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 okulda harçlığı kumruya tosta ayırınca kolaya para kalmıyo zaten ayran 4eva hahah içmeyelim kampanya yapalım(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yapıyor harbiden ya bir türlü bırakamıyorum kola içmeyince uykum geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hamile bırakıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bira varken kolada neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Light olan her üründe ve kutu sakızlarda Aspartam var. Viktor söylemiş zaten beyin hücrelerini öldürdüğünü, bunun yanında yüksek kanserojen diye tabir edilen bir madde. Mümkün olduğunca aspartam içeren ürün tüketmeyelim plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 peki alternatif olarak ne içicez yahu, suyla olmuyo bi tek, yemekte falan illa ki kola gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Xaenin said: Uzun vadede Cons'a benziyormuşsunuz . HEHEHEHEHEHE ZUZUZUZUZUZU ASDASDASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar