Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Light kolanın zararları?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi bi kaç gündür light cola içmeye başladım ben. bakıyorum 0.2 kalori var falan gayet güzel kilo yapmaz aşırı içmedikçe. aşırı bile içsek yapmaz sanırım sfd. peki başka ne zararı var ki light kolanın bu durumda? bi zararı vardır kesin... var mıdır ? dsf
Mesaj tarihi:
östrojen salgısını fazlalaştırıyormuş bu yüzden erkeklerde yumoşluğa kızlarda azgınlıga sebep oluyormuş.
uzun vadede kellik ve kemik erimesi yapıyormuş bide.
Mesaj tarihi:
Fistan said:
östrojen salgısını fazlalaştırıyormuş bu yüzden erkeklerde yumoşluğa kızlarda azgınlıga sebep oluyormuş.
uzun vadede kellik ve kemik erimesi yapıyormuş bide.

çok bilimsel konuştun aga biraz açarmısın
Mesaj tarihi:
Metakuso said:
kısır kalmak sorun değil abi çocuk isteyen kim asd. da yumoşluğa sebep olması doğru olmamalı ehu. gerçi sökmez bana o türküm ben

kısır kalmak yumuslugun habercisi ve hormonal sebepler iste ve kesin olarak dogru.kola icmeyin bakim.
Mesaj tarihi:
bildigim kadariyla icinde tatlandirici var, sakarin gibi bisi. gunde belli bir limitten fazlasi onerilmiyor,cok tuketimin cok zararli oldugu falan yaziyodu biyerdede unuttum. sonucta dogru bisi tatlandiricilarin cok alinmamasi lazim gunluk siniri oluyo onlarin.
Mesaj tarihi:
icinde aspartam var
yapilan deneyelrde fazla kacan aspartamin beyindeki hucreleri oldurdugu saptandi

cok icmeyin yani
pepsi max iciyorum ben
kilograminda 0.58 gram aspartam var tadida co kfarkli dgeil normal kolayla karsialstirinca
Mesaj tarihi:
İçinde bulunan bir madde sıcak içildiği taktirde çok ciddi zararlara yol açabiliyormuş. Ilık bile içmemek lazım hatta. İlla soğuk için. Gerçi zaten ılık yada sıcak kola içen yoktur ama, ben söyliyeyim yine de.
Mesaj tarihi:
ben 2000 senesinden beri cola içmiyorum. gazoz ya da yedigün falan içiyorumda cola içmiyorum. bildiğin bağımlılık yapıyor çünkü.
Mesaj tarihi:
Light olan her üründe ve kutu sakızlarda Aspartam var.

Viktor söylemiş zaten beyin hücrelerini öldürdüğünü, bunun yanında yüksek kanserojen diye tabir edilen bir madde. Mümkün olduğunca aspartam içeren ürün tüketmeyelim plz.
  • Yeni Oluştur...