Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Queen said: Yalan Rüzgarı Young and Restless'ın baş harflerinden türetilmiş diyor wikipedyada e öyle zaten, dizinin orjinal adı o. Açılış jeneriğinde beyaz arka plana pembe Y R koyuyor ona uygun türkçe ad koymuşlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 neden bizde illa adını türkçeye çeviricem diye bir inat var anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 cunku teyzeler, ertesi gün toplanıp cay icerken "young and restless'ı izledinmi kız nasısla caktı gerard" diye muhabbete giremez. kolay hatırlanabilen, kullanılabilinen bir ismi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Aslına uymayan şeyleri sevmem ama Yalan Rüzgarı Young & Restless'dan böyle 20 misli falan daha iyi bir isim. Kim uydurduysa çok sağlam çakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Kinkaudonau said: throne_eins_meister said: BonePART said: eaueau arsive atma arzusuna kapildim bi an 35 sezon oeeef be eski izi ripleri kotudur 2 sezon bi dvd desen oeef 16 17 dvd eder oeeefff 1979'dan beri devam eden Gundam var arşivimi saydım toplamı 50 DVDydi sanırım riplenmeyenleri de indirdik, olanların kalite olarak daha iyilerini çektik, şu an itibariyle 100-120 DVD civarlarında olması lazım 35sezon 30bölümden mi hesapladınız siz diziyi sanki öyle gibi 2sezon 1dvd demiş arkadaş da bu adamlarım 1sezonu 300bölüm falan 35sezon da 9000 küsür bölüm yapar yani 300bölüm nerden baksan 1bölüm 300mb olsa 30gb eder yani 1 sezon 8dvd falan tutar 35sezon da 280dvd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 valla kim ne derse desin eski dizilerin zamanında seslendirmeleri olsun, adlarını türkçeye çevirme olsun süperdi. hala aklımdadır ALF ın sesi mesela. Müşfik Kenter'in süper sesiyle. Şimdi geçtim yabancı dizilerin seslendirmelerini, türkçeye türkçe dublaj yapanlar bile rezil durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Konuyu açmamdan 12, son mesajdan 10 sene sonra bi update çakayım dedim. Dizi hala devam ediyor 11688. bölümü yayınlanmış en son. Demin başka bir topicte Dallas'tan ilham geldi de bakayım dedim. https://www.imdb.com/title/tt0069658/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Bunu da seyrederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 (düzenlendi) zenci illet karı Durin vardı sadece o aklımda kalmış yalan rüzgarından Mayıs 18, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 (düzenlendi) guiding light bildiğim kadarıyla 1937'de başlayıp 2009'da bitti. gerçi 37deki radyoydu sonra 52'de tv'ye geçmişti. o yüzden hala liderliği kaybetmedi edit: link https://www.imdb.com/title/tt0044265/ Mayıs 18, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 bir sezon diye görünüyo la nasıl bi mindfuck bu. işleyecek konu kalmaz lan 11k ne. 45 senedir devam edip de sadece 5k kişinin oy vermesi ve ortalama puanın 5 olması da efsaneymiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 bunun kitle çok farklıdır devam eder, şimdi bizde hint dizileri fln izliyor annemler fln, daha önceden bir kore salgını vardı ona yardırırlardı. ondan önce arjantin en eski de bu dizi valla hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar