matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 valla bu bakim azaltma olayi ciksin ben yolcu yakinlarindan biri olsam direk vururum o atlasjet ceo sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 matama said: valla bu bakim azaltma olayi ciksin ben yolcu yakinlarindan biri olsam direk vururum o atlasjet ceo sunu hee vurursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Hele bi nedeni belli olsun o zaman asarız keseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Uğur Dündar'ın çıkıp "ben demiştim" demesi yanlış değil ama medya'nın uçağın düşme olayını anlatmak için yetkililere aptal aptal sorular sorması yanlış. Uğur Dündar daha evvel World Focus yada Atlasjet çalışanlarının ihbarı üzerine araştırmış ve world focus'un lisansının çoktan iptal edilmesi gerektiğini zamanında söylemiş. Ama tabi her zaman ki gibi bir facia yaşanmadığı sürece uyarılar dikkate alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bu kadar erken çıkıp konuşmasına diyorum,elbette bu mevzuu uzun sürecek ama bu kadar erken saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bi Dolu Fizik Profesörü Gitti Resmen Türkiyede Fizik Bitti...Ölenlerden 2 Profesör 3 Senedir Derslerine Girdiğim 1 Asistanda Lablarda Çalıştığım Kişilerdi Çok Feci Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ıspartadan ayda yılda 1 uçak kalkar onda da kaza olmuş olaya gel. uyandım gözümü açtım tv dfe kaza haberi. geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 SKY'ın haber den sonraki yorumuna göre kazada şaibe var. Enkazın gövdesi sağlam, parçalanmamış, herkes ölmeyebilirdi diyor. Pilotlar uykusuz ya da yorgun değilmiş, uçak da bakımsız değilmiş. Ayrıca enkaz 10dk mesafede olmasına rağmen 4 saat sonra mı ne ulaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yazar dururlar şimdi resmi olarak karakutu gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 her türlü komplo teorisini üretirler 2-3 gün, sıkarlar suclarlar sagı solu sonra karakutu gelir onun sonucunu bile ogrenemeyiz kaynar gider max 3gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çok kötü bi olay ya Allah rahmet eylesin ne diyelim. olaya bak 5 dakka oncesine kadar koltuğunda oturmuş rahat gidiyorsun,5 dakika sonra saatte kaç km hızlaysa işte cakılıyosun.hayatın cilvesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Evet 3 gün komplo teorisi devam eder, sonra bir manken biriyle yakalanır biter olay, unutulur. Demin NTV'ye teknisyenler derneği müdürü gibi biri katıldı. Adam aramış World focus'u, arkadaşlarıymış ordaki teknisyenler zaten. "Abi uçak bakımdan yeni gelmişti, acaip iyi durumdaydı, arızası bile yoktu tamir edilecek." Adamda değerlendirdi düşüşü, enkaz sahasında ki bir teknisyen uçağın flaplarının açık olduğunu bildirmiş. yani iniştelermiş, problem olsaymış kuleye çoktan bildirilirmiş. Pilotaj hatası gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Pilotun kendini savunma şansı olmadığından büyük ihtimal pilotaj hatası denecek ve belkide gerçekten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ayrıca şuan haberlerden duyduğuma göre uçaktakilerden 6 sı nükleer fizikçi imiş arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tüm Türkiyenin başı sağolsun önemli biliminsanlarımızı kaybettik az buçuk bu işlerin içinde biri olarak hala inanamıyorum tüm yolcuların nasıl öldüğüne yani bi kişi bile yaralı kurtulmadı ya da yaralı kurtulup hastanede ölmedi yangın yok patlama yok uçağın gövdesi paramparça olmamış yani kanatlar fln neyse ama gövdede öyle bi hasar göremedim neyse tekrardan başımız sağolsun ama karakutudan da bişi çıkacağını sanmıyorum eğer gerçekten de pis işler planladılarsa ve kimse yaralı bile kurtulamadıysa karakutudan da bişi çıkmaz onu da ayarlamışlardır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 PassivE_KesH said: Ayrıca şuan haberlerden duyduğuma göre uçaktakilerden 6 sı nükleer fizikçi imiş arkadaşlar. suikast ? onlar mı patlamış anlamadım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Her şeydende komplo teorisi çıkarmayalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Aselsan 1 bu 2 gibi ... zati 2 olsada aaa 2 ymiş sabotaj ettik hehehe hohoho demeyecekler pilotaj uçak arızalı , hava şöyle böyle ... bilemeyeceğiz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yakınlarının başı sağolsun, bundan sonra uçağa binmeden önce uçakta profeşör falan varmı araştıralım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 uçak kazaların büyük bir kısmı insan kaynaklı hatalardan oluyor zaten. komplo teorisi yerine doğrudan uçakların bakımından, eleman yetersizliğinden bahsetmek gerekir. aklıma birden dc-10'lar ve micheal crichton'un yazdığı airframe isimli kitap geldi. okumadıysanız okuyun. en azından FDR'ın ve CVR'nin kapkara bir kutu olmadığını (kara kutu) öğrenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 cok enteresan, kuleye gore pilot pisti goruyorum diyo, ama tam tersi yone cakiliyo, acaba pisti tam tutturamadi bidaha doneyim derkenmi cakildi ne oldu. bizim okuldan 3 hoca vefat etti kazada, bi hocada baska bi ucaga binmeye karar vermis sans eseri kurtulmus. aglayan aglayanaydi bi garip oldum bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Sabotaj olduğunu sanmıyorum ben. 6 kişiyi öldürmek için beraberinde 50 kişiyi öldürmez kimse. Hele bu kadar göstere göstere hiçten yapmaz. Kalabalık bi yerdeydim, tam anlayamadım da, televizyondan duyduğum kadarıyla pilot inmeye başladıklarını söylemiş. Ama uçak pisti geçip, hemen ilerdeki dağa çakılmış. Arka kısım paramparça olurken, orta kısım sapasağlammış. Ben burdan uçağın ya yere dik bi açıyla gittiğini, ya da uçağın alt kısmı dağa bakacak şekilde bi manevra yaptığını çıkarttım. Yani pilot pisti kaçırmış, dönüp gelip indireyim diye düşünmüş, ışık olmadığı için dağı son anda farketmiş olabilir. Ölenlerin ailelerine sabır diliyorum. Haberleri izlerken çok doldum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bir komplo teorisi manyagi oalrak soyliyim suikast filan yoktur bunda ucagi dusurucek kadar gucleri varsa pekhala o kadar insani karistirmadan boyle kompleks bir plana girmez direk disarda temizlerler ha bakanliktan bazi gorevliler daha cesetler toplanamdan girip ne oldugu belirlenemeyn birseyler goturmusler ucaktan yani sabahtan beri umtu ediyorum takunyalilarla bir bagi ciksa diye ama cikacagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Vefat eden 6 fizikçiden 3ü benim okulumdaydı. Hala inanabilmiş değilim hele ki İskender Hikmet her öğrencisi tarafından en çok sevilen hocaydı çok hayat doluydu. Mekanları cennet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bir gün önce de öleyizz böyleyiz diye gazeteye tam sayfa ilan vermişlerdi.. geçmiş olsun hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar