matama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mekan kapaliysa icmesiniz bu kadar basit cikin disari icin 5. 10. sinif beni ilgilendirmiyor, benim dedigim sigara iciceginiz zaman ya evinizde icin, yada cikin disari. Bir kisiyi bile rahatsiz etmeye hakkiniz yok. gece bir klube gittiniz yaninizda kizlarla, ayinin biride kizlara sarkiyor, kizlar rahatsiz. Adamimi uzaklastirizsiniz, dovermisiniz, hadi burdan gidelimmi dersiniz. Sizce oradan ayrilmasi gereken siz ve arkadaslariniz midir, o ayi midir orada olma hakki onun mudur
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Öylesi bir durumda bodyguardlar devreye girmelidir, girerlerde. Girmiyorlarsa mekan ve içindekiler için bir sorun yok demektir.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 matama gönlÜmdeki çocuğu hala hayatta tutuyorum ben sen ve deadwoll ise geyik yakalamada baya başarısızsınız balık varya hani....sazan....hah ondan. yapmayın evladım.
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çoğunluğun sigara içtiği bir mekanda sigara içmeyenler durumdan rahatsızsa onlar çıkıp gitmelidir bence. kaldı ki şu anda çoğu mekanda profesyonel havalandırma hedesi var anladığım kadarıyla (çok zekiyim), içenler içmeyenleri isteseler bile rahatsız etmiyorlar. yani öyle içilmesin pasif içiciyim bikbikbik demeye bence gerek yok, mekan sahipleri emin olun içenlerle içmeyenleri eşit derecede değerlendirip ona göre bir ayarlama yapmışlardır.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ilk videoyu izleyince "oha bu sigara ne hale getirio bizi" diyip dertlenip bi sigara yaktım.. :/
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şeftali ice tea ile süper gidio ama
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 DoGMeaT said: şeftali ice tea ile süper gidio ama haha :D +1
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kahveyle daha güzel. filmi bile var coffee and cigarettes. hatta romance and cigarettes bile var. o derece. izleyin. izlerken sigara için.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Sigara içen ve bırakmak isteyip bırakamayanlar eziktir.Ha isteyerek içenlere bişey demiyorum :D
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 birakmam gerektigini biliyorum beynime habire bırakmam lazım su meredi diyorum ama bırakmıyorum nedenm gercekten istemiyorum ama istemem gerekiyo istiyorrum aslında ama bu konuda ne dedigimi bile bilmiyorum sacma sapan hisler içindeyim yaw....
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Tipik bir sigara konusu evet. Allah aşkına kimi gördünüz sigaradan öyle olmuş? Sigara içiyorum. Pişman değilim olmadımda, olacağımıda sanmıyorum. İçmeyen uzun ömürlü olur diyede birşey yok ne yazık ki (bkz: bu devirde). Günde 1 paket bitiren bi adam ortalama 50 yaşına kadar gidiyor ki dahada büyük olanları görebiliyorum. Laf olsun, sigara içiyorum diye sallamıyorum 86 yaşında vefat etti arkadaşımın dedesi ve adam yaşarken hala tütün içiyordu. Sigara içmeyen, alkol almayan, sporunu yapan normal insanlarda bi trafik kazasında(<< örneğin) nalları dikebiliyor. Ne bileyim kafasına inek düşer, katilin eline düşer birşey olur yani. Yarını ne olacağı belli olmayan bir hayat içinde sürükleniyorsak. Ölme riski, standart şartların üstündeyse bazı şeyleri kullanabilecek kadar riske girmenin çok normal olduğunu düşünüyorum. Akıllardan "Ay solum kullan diyor ama sağım kullanma ölürsün diyor" gibi sözcükler kalmasın. Tabi karşı olana lafım yok fakat içenede laf gelmemeli. İçmek isteyen varsada bırakın içsin. Yan etkileri elbette var, ciğerlerin koşuya ve yüzmeye dayanamıyor fakat sporun varsa bu açığa bir yama yapabiliyorsun. Kanser riskleri var. Dumanında sadece 3500 çeşit öldürücü madde var fakat çok minimal bir oranda. Yani o oranın 100 katı girse vücuda birşey olmaz. O video hikaye fıs cız yalan. Herşeyi kullandım, içtim ne var ne yok herşeyi gördüm. Afedersiniz kaba tabirle kullanmadığım bi bok kalmadı ama sporumda var ki çok sağlıklı bir insanım. Herşeyim tamdır. "Çok para gidiyor, of aman masraf masraf" diye yakınmakta çok gereksiz. Bu bana çok kalın bir bakış açısı gibi geliyor yani sadece laf atmak için kurgulanmış bir cümle. Düşünürseniz herşey masraf bu dünyada. Hani çok ince düşünürsek sigara içmeyenlerin içenlere karşı daha fazla gereksiz masraf yaptıklarını diz boyu yığarım. Ki 5 ytl falan ortalama bir sigara için saçma olmuş. Ortalama bir sigara şuan 3.75YTL. Winston Box(3.75YTL) içiyorum 4 günde 1 paket alıyorum çünkü otlanan bir insan türü olduğum için param cebime kalabiliyor. Bakınız masraftan kurtulunabiliyor. Onun yerine 7.5 YTL'ye açık tütünler satılıyor birde sarma kağıdı 2 YTL. Bu günde 1 paket sigara içeni 1 haftaya yakın götürebiliyor. (Amerikan pasajlarında satılır). Ama bir gerçek var ki : Sigaranın tadı kötü Kokusu kötü Verdiği bir kafa yok İnsanların neden kullandığı konusunu hep düşündüm ki bende içerim. Sanırım karizma yapıp rahatlamak olabilir diye düşünüyorum. Fakat belli bir zamandan sonra sigara içici bir insanı boğmak yerine sanki boğulmuşta açıyormuş gibi geliyor. Bağımlı yapanda bu olsa gerek. Tabi bunun kafa yapan versiyonlarıda o konuya girmemek lazım. Aklıma gelmişken sigarayı sabah kalkar kalkmaz içerseniz hafif bir mayışıklık, bir düşüş yaşıyabilirsiniz ve biraz hoşunuza gider gibidir ama bi yandanda gitmez içinizde garip bir merak kalır bu yaşadığınıza karşın. Bunun sebebi sigaranın kan şekerini düşürmesidir. En azından öyle biliyorum. Bu arada geçmiş bayramınızıda kutlarım.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Videodaki gibi olsa şimdiye ben bu mesajı yazıyor olmazdım. Yalan yani ama siz yine de içmeyin, kaka.
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Cennette duman altı bölümü varmıdır. Ha ha espri yaptım, şimdi kalktım kusra bakmayın.
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Matesis abuk subuk konuşma ya. Akciğer kanseri hastası gördün mü hiç sen? Kafasına inek düşermiş de git ya.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sigara kötü pıt var şeker var yapmayın
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ekmek said: Akciğer kanseri hastası gördün mü hiç sen? Görünce ne oluyor? Anında bırakıyor musun?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Adam ol içme dio lan serseri hala savunuosun
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bırakmıyorsun tabii de zaten ölücez bahanesinin geçersiz olduğunu görüyorsun. Bu kadar berbat bir ölüm olamaz yani.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Gırtlak kanserini de akciğer kanserini de 3 sene boyunca yüzyüze izledim merak etme, kişiye göre değişiyor düşünceler ve fikirler.
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 hastr kermit o video nedir öle bırakıyorum sigarayı!asla içmicem
Öne çıkan mesajlar