Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

400 Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben belki katran yemeyi seviyorum.. Belki ciğerlerimi siyah olarak görmekten mutluluk duyuyorum :P Şaka bir yana okulda bir seminer düzenleyeceğim çok kötü gaza geldim.. Bu videoları indirip okuldaki herkese izletmem gerekli.. Hem dersten yırtarız hemde sigara içerken neler olduğunu biraz öğrenir insanlar..
Mesaj tarihi:
Herşeyi geçtim, sigara içen arkadaşlar çaba harcasın bir ay içmesinler, daha sonra sigara içilen bir ortamda sigara yakmadan 1 saat falan kalsınlar. Eve gittiklerinde üzerlerinde leş gibi bir koku olduğunu farkedecekler.

Benim ailem 21 senelik hayatımın 18 senesinde sigara içti, üniversiteye başladığım yıl da bıraktılar birlikte. Tabii okuldaki herkes sigara içiyor neredeyse, bir kafeye gittiğimizde vs. paket paket malborolar bitiyor, nargileler çekiliyor etc. Sonra ben eve bir gidiyorum annem ve babam bir saat boyunca ne biçim kokuyosun giysilerini balkona as, yanımızda durma, bir daha o arkadaşlarınla takılma tarzı geyik çeviriyorlar. Cidden sigara kokusu kadar iğrenç hiç bir şey yok. Ben pasif içici olduğumdan kokusunu onlar kadar iyi alamıyorum ama sigara içilen hiç bir ortama girmediklerinden ve içmediklerinden tahammül dahi edemiyorlar.
Mesaj tarihi:
3. 5. sınıf insan olayını geçtim.çevredeki içen herkesten dolayı dumanından falan rahatsızlık duymuyorum genelde

ama şuana kadar hiç içmemiş ve içmicek biri olarak tek rahatsız oldugum konu,hani sabah kalkarsınız daha güne başlamamışınızdır.kahvaltı bile etmemişsiniz.ama agzına bişi atmadan sigara içen biriyle konusmak zorunda kalırsıınz.o tam bir işkencedir.mide bulandırıo yani

tabi sigara içen sevgililere karşı da bi rahatsızlık olabilio bzen
Mesaj tarihi:
Köpekmaması arkadaşım, arkadaşlarımdan mı uzak kalayım? Ya da siz sigara içiyorsunuz diye asosyal mı olayım? Mantığı ne söylediğin şeyin? İngiltere'de mesela sokakta içmek yasak, kapalı mekanlarda (kafelerde vs.) içmek de yasak...

Hayır sigara içip de bir de haklı çıkmaya çalışmayın kesinlikle, kendiniz ne bok yerseniz yiyin, ama sigara içmeyenleri zehirlemeye hakkınız yok. Siz leş gibi dumanı ciğerlerinize çekeceksiniz diye bizi zehirlemeye, üstümüzü kokutmaya, kıyafetlerimizi kirletmeye hatta şu forumda kendinizi savunmaya çalışarak sabahın şu kör saatinde kafamızı bozmaya ne hakkınız var? Sonuna kadar haksızsınız, kendinizi savunmaya çalıştıkça saçmalıyorsunuz. "Tamam biz içiyoruz, bir bok yedik, sizi rahatsız ettiğimiz için de özür dileriz." diyeceğinize hala bık bık ediyorsunuz.

Benim lafım sigara içenlere değil bu arada, sigara içip de bir halt yediğini sananlara ve yanlış bir şey yaptığını bilerek yanlışını savunanlara.
Mesaj tarihi:
aman be bana niye dır dır ediyorsun

nası haklı cıkarma cabamı gördün bende karısıym sigara içmeyen kişilerin sigara içenler yüzünden rahatsızlık çekmelerine

sen git arkadaslarını darla

seni rahatsız eden birşeyi senin yanında yaptıkları için

ama yok..onları darlarsan arkadaşın kalmaz...sonra sonsuza kadar mutsuz kalırsın diye korkma...illa bulursun arkadas

ama sigara içen arkaaların akdar eğlenemessin onların yanında

bunu biliyorsun

cunku sigara içenler daima daha fazla cooldur

ingiltere fln gelip demeyin
banane ingiltereden
burası türkiye KOCCCUUUM
burdaki kurallar farklı
gelirse sokakta içmeme yasağı
içmem.
o güne kadar o ornekler beni ilgilendirmiyor.
Mesaj tarihi:
Köpekmaması şaka mısın? Adamlar her fırsatta keşke biz de yemesek bu boku diyorlar zaten. Bir de arkadaşlarım bir şeyi tartışınca benden kopacak kadar kolpa insanlar değil. İçtikleri sigarayı alıp paket olarak çöpe attığım da oldu sinirlenip, bir şey demiyorlar sağolsunlar. Hepsi öğrenci adamlar, paralarını zor denkleştiriyorlar.

Bilmiyorum üniversitede misin? Ya da devlet üniversitesinde misin? Ama ev kirasını sigaraya yatıran insanlar tanıdım ben okulumda, sonra arkadaşlarının evlerinde sığıntı hayatı yaşadılar. Bu adamlar mı cool? Bu adamlar mı benden daha çok eğleniyor?

Kanser olmayı falan geçtim, sigara içmediğin zaman sürekli sigara araman, yerinde duramaman, hatta ellerinin titremesi, konsantre olamaman bunlar da mı sana hiç bir şey anlatmıyor? Yok böyle bir şey deme her gün gözlemliyorum insanları.

Ben sporcuyum, spor yaparken deli gibi eğleniyorum, sigara içen kaç kişi benim aldığım zevki alabilecek iflas etmiş ciğerleriyle etrafa balgam kusarken?

Ben kız arkadaşımı öperken ağzım leş gibi kokuyor mu diye düşünmek zorunda değilim, sigara içen insanlar naneli birşeyler çiğneyip o kokuyu bastırmaya çalışıyorlar. Nane ve tütün kokusu ne kadar berbat bir ikili oluyor onu bile bilmiyorlar. Çünkü sigara içen insanlar içmeyenler gibi koku alamaz.

Bir ortama girdiğinde herkes ellerini sigaralarına atıp pakedi dolaştırırken "hayır kullanmıyorum." diyebilmek ne kadar güzel bir şey biliyor musun?

Bu sorulara vereceğin güzel cevaplar olduğunu sanmıyorum, çünkü sen sigara içmeyi bir "kuul" olma adımı olarak görüyorsun, sigara içerken eğlendiğini düşünüyorsun. Burada da kaybediyorsun işte. Umarım bir gün yanlışlarının farkına vardığında sorularıma verecek güzel cevapların olur.

Ve tekrar üstüne bastıra bastıra söylüyorum, sigara içenlere değil lafım, sigara içmeyi marifet sananlara, yanlış yaptığını bile bile, saçmaladığını bile bile yanlışını saçmalığını savunanlara.

Edit; Bir de benimle konuşurken koçum vs. deme ve okunaklı yaz. Gerçi senin stilin daha "kuul"dur ama anlayamıyorum işte yarım yamalak cümleleri, noktalama işareti özürlü paragrafları. Sigara içmememe ver.
Mesaj tarihi:
Olsun hoşuma gidiyor sana köpekmaması demek, ne anlama geldiğini biliyorum yoksa xD . Sarcasm radarı ne bilmiyorum ama eğlenceli bir şey olduğunu düşünüyorum. Sen devam et ciğerlerine çekmeye dumanı.
Mesaj tarihi:
Şu sigara içenlerle, içmeyenler arasındaki tartışma; tanrıya inananlarla, inanmayanlar arasındaki kısır tartışmaya döndü.

İsteyen içer, istemeyen içmez. Keyif meselesi, paşa gönül meselesi vs. ne derseniz deyin.
Mesaj tarihi:
İçmesinler demiyorum ben işte, içsinler ama sigara içen cooldur demek senin örneğinden yola çıkarsak ateler cooldur inananlar sux gibi bir boyuta gidiyor benim karşı olduğum şey o, ben bir ay sigara içmeyin sonra sigara kokusunun ne kadar rahatsız edici olduğunu göreceksiniz dedim adam polemik yarattı. Ben de savımı destekliyorum tabii ki.
Mesaj tarihi:
sigara içmek "itici" birşey
örnek;

dasaaa'larda sigara yaktığımda dasaaa beni balkona itiverdi.

dasaaa'nın haberi olmadan sigara yaktığımda dasaaa beni kapı dışarı itiverdi..

yukarıdan da anlaşılabileceği gibi sigara içmek itici bir faliyettir
Mesaj tarihi:
atılan postları pek okumadan yazıyorum buraya..

evet baba, odamda sigara içemiceksin artık..evet artık oturma odasında falan da içemicen, balkonda belki..
hatta belki bu sayede sigarayı falan bırakırsın, inş.
  • Admin
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
İngiltere'de mesela sokakta içmek yasak, kapalı mekanlarda (kafelerde vs.) içmek de yasak...

Kapalı mekanlarda yasak, sokakta serbest. Bina önlerinde 1-2 metre giriş kısmı var ise orda yasak ama üstün açık ve bina sınırı dışında isen serbest.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
sigara içmek "itici" birşey
örnek;

dasaaa'larda sigara yaktığımda dasaaa beni balkona itiverdi.

dasaaa'nın haberi olmadan sigara yaktığımda dasaaa beni kapı dışarı itiverdi..

yukarıdan da anlaşılabileceği gibi sigara içmek itici bir faliyettir

haha bu ne ya ? ne çektin bunu yazarken :)
Mesaj tarihi:
ya size ne milletin sigarasından? " Ama beni de etikliyo pasif içici oluyorum!!111" diyosan yukarda da birnin dediği gibi ayağına zincir vurmadılar ya, kalk git. Madem o kadar fanatiksin sigara içenlerle konuşma hatta.

2. sınıf insanmış..pfff...bu lafı eden 3. sınıf benim gözümde.

herkeste bir "aman insan hayatını uzatalım" derdi.

über bir ülkeyiz, hiç dert yok insanlar salak olduğundan içiyo di mi sadece?

bir düşünün, türkiyede sigara içenler neden içiyor? adamın belki de hayattaki tek zevki o bir paket Samsun sigarası.
  • Yeni Oluştur...