diablotg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 merhabalar ben undead rogue düşünüyorum aradım bulamadım böyle bir topic eğer varsa af ola.Undead rogue herkes açık ara en iyi diyor bide rogue oynamak gerçekten zevklimidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ne için açık ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 itemin yoksa rogue oynamak hiç zevkli değildir, maymun olursun. warlock aç sen en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Pvp için evet en iyi rogue undead.Zamanım var oynarım diosan s1 honora düştü toplarsın zamanla pve yapacam diosan troll ownz gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 pvp için gangren teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Rogue oynamak gerçekten çok zevkli ama Aluriel'in dediği gibi lvl70 sonrası item olmayınca insan çok çaresiz hissediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 diablotg said: merhabalar ben undead rogue düşünüyorum aradım bulamadım böyle bir topic eğer varsa af ola.Undead rogue herkes açık ara en iyi diyor bide rogue oynamak gerçekten zevklimidir Valla dostum ben 70 full epic gnome rogue u bırakıp gittim undead rogue açtım lvl 40 a kadarda kastım sırf karizması yüzünden (:P) T6 resmen undead rogue için yapılmış.Fakat şunu söyliyim pvp de en iyi rogue undead bilgisini sana yanlış vermişler.Sebebini açikliyim umarım seni aydınlatabilirim yeterince: a)İlk olarak undead rogue lar warlock,shadow priest gibi pvp de mlee ye karşı savunmaları fear olan classlar için ölümcüldür.Will of the forsaken sayesinde birde trinketın varsa ne feardan korkarsın ne de scubbus charmdan vs.Will of the forsaken mükemmel birşey fakat pvp de fear ı kullanmak zorunda olan classlara karşı.. b)Oyundaki en yüksek agility Night Elf Roguelarda ondan sonra ise Gnome rogue lardadır.Ondan sonra troll-blood elf falan geliyor.Undead in agility si bu saydığım classlardan daha düşük.Burdan bakabilirsin http://www.wowwiki.com/Rogue c)Orc rogue uda tavsiye ederim.Rogue vs rogue ta eğer stun resistlerin tutarsa ve iyi oynuyorsan(iyi oyunculuk en önemli faktör tabiki) rogue vs rogue ta kaybetmezsin.Orc ların stun resisti seni inanılmaz avantajlı kılıyor bu tip combatlarda.Orc warriorlarda kolay kolay stun yemezler rogue lar için baya bir sakat(az küfür etmedim zamanında hehehe) D)Oyunda NERDEYSE her classın yawaşlatma ability si var.Eğer beni kolay kolay durduramasınlar diyorsan kesinlikle gnome rogue aç.Full epic olsanda yawaşlayıp adama vuramadıktan sonra bir anlamı yok tabiki :) Escape artist özelliğini doğru kullanırsan bir çok yerde seni avantajlı duruma sokar.Vanishin-cloack of shadowun-trinketın yokken herhangi bir yawaşlatma efekti yersen hemen escape artistle çözebilir ve düşmanın dibinden ayrılmazsın. Diğer soruna cvp vermek gerekirse.Wow da mlee oynama derim.Evet rogue çok zevkli(lagsız ve sağlam epicli olursan) bende çok uzun bir süre sıkılmadan oynadım hatta dediğim gibi 2.rogue umu bile kasıyordum fakat wow gibi bir oyunda mlee oynamak yerine mage class oynarsan daha az sinir olur kafan daha rahat eder ;)neden olduğunu açıklardımda forumda polemik olmasından korkuyorum. Warlock aç bak keyfine.Yeni gelen patchler konusunda hiç endişe etmezsin bilirsin warlock blizzard batsa bile nerflenmez.Pve de pvp de gayet rahat yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bassistin dedigi gibi, en iyi rogue pvp race i gnome roguedur. Cooldownunu da dusurduler, on numero oldu. Ha benim tavsiyem birak rogueu, disc priest ile pvp yap. Tadin yenmiyor(du). Simdi nasil bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 UD Rogue ownz! Bir kere gay değil, koca burunlu değil,dwarflar gibi pis de kokmuyor orclar gibi rogue konseptine aykırı da değil. Troller tipsiz, çıplak ayakla geziyor herifler. Ayrıca will of the forsaken escape artistten sonra en iyi PvP racial bence. Hem /dance yazdığında UD'ler bir numara. Emin ol world PvP'de en çok kullanacağın makro sap + /dance makrosu olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 %400 breath ile deniz altında ally boğmuşum beaa :D normalde kesemeyeceğim birini.. :) Undead şu rogue class ına en yakışan ırk.. kesinlikle tavsiyemdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 "karizma abi undeadler" olayı bana saçma geliyor. baştan faul bir kere. "kötüyüm ben" imajından çoğu kişi undead seçiyor. rogue için ally'da gnome, horde'da troll. kafa göz yarıyor ikisi de. orcların rogue konseptine aykırı olduğu doğru değil. humanlar knight kasarken, gnomelar makinelerinin üstüne abanmışken, night elfler evcilik oynarken, undeadler undead değilken, orclar assassinlik yapardı. iri olmak değil mesele, önemli olan yetenek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 WotF pvp de herşeydir warlock ve priest e karşı PvP trinket i fear e harcamamak harika birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yok arkadaş.. undead rogue de güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 @bone: neden troll açsın pvp yapacaksa, horde için tabiki undead. @bassist: starting statların hiçbir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dişi undead rogue ownz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Troll Berserking Racial'ı fena değil PvE için, herşey ile Stack oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben undead aç derim pvp yapacaksan. Fear'a trinket harcamak zorunda kalmazsın, trinket'i başka CC'ye atarsın, süper. Ayrıca race/class uyumu var çok güzel. -Remember. Patience, discipline... -Ver elini öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yok abi horde seçimi olarak female açıcaksan Troll diyorum o kadar :P Konuyla alakası yok zuljin'i indirdikten sonra gelen bir trollün dual wield attack animasyonu ile davul çalışını gördükten sonra adamların daha önceden troll male'ları davulcu olarak şekillendirdikleri geldi aklıma.Hem orgrimmarda paso duyduğumuz davul seslerinide açıklıyor bu teorem? Drums of war thunder once again diyen maiev çalan bir troll çok derin konular :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 @Bone; forsakenler kötü değil ki? Bence Azeroth'da içinde en pis patlamış yaratıklar onlar. Düşünsene mis gibi insansın, sonra vebaya yakalanıp ölüyorsun mindless zombie olarak çürümüş bir ceset olarak tekrar kalkıyorsun ama en acıklısı daha sonra aklını, anılarını ve duygularını geri kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Henüz evil RP yapan undead görmedim, genelde hüzünlü oluyorlar sebebi malum. En sağlam lore'a sahip ırklardan biri bence roleplay için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Adam gene konuyu RP' ye getirdi. LOLOLROFL to your face! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Açıkçası Orc Rogue'um var. Nadir bir durum. Orc ve Rogue birlikte kimse sevmiyor, gorunce şaşırıyor. Racial abilityden 300 ap geliyor, 15 sanıyelıgıne heal yarıya dusuyor ama raıdlerde aggro almadıgında cok saglam ap verıyor. Orc Rogue'u kımse tercıh etmedıgı ıcın ettım. Ortalik zibil gibi undead kaynıyor. Eşyalar aynı bari tip benzemesin dedim. Memnunumda. Fear yiyorum pvp de arenalarda ama healerlarım sağlam olduğu için pek ölmüyorum. Hele Paladin(Shaman) v Rogue arenada güzel gidiyor bence. Kap kendine bir healer kanka, ak ortamlara, Orc Rog og hog bog uba uba :D Orcça :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Xo said: dişi undead rogue ownz! onlarda vidaları gevsemiş kukla gibi sallanıyorlar daire cizerek :D pvp icin undead en iyisi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Xhunarion said: Henüz evil RP yapan undead görmedim, genelde hüzünlü oluyorlar sebebi malum. En sağlam lore'a sahip ırklardan biri bence roleplay için. who cares about rp anyway? less QQ, more PEW PEW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Başlangıç statlarının hiçbir önemi olmasa blizzard onu farklı yapmazdı.Verirdi her race rogue a açılışta Night elf gibi 28 er agility.Orc rogue bencede süper.Tip olarakta kaslı ve çok güçlü duruyor. Ayrıca oyunda pvp de undead rogue kral diyen arkadaşlara bir sorum var.Oyunda fear kullanabilen class sayısı ile yawaşlatma ve durdurma kullanabilen class sayısını bir karşılaştırın.Escape Artist for the win...Feara trinket kullanmamak trinketı diğer şeylere saklamak güzel.Ama frost novaya,druidin bağlamasına ve bunun gibi diğer classların bir çok yawaşlatma abilitysine vanish+cloack of shadow kullanmaktansa escape artist kullanmak ve üstüne vanishin ve cloack of shadowun kar kalması dahada güzel B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar