Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 teslim ol yoksa ateş açacağız olayı birkaç kere tekrarlanmazmı : ( ?
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 elm said: Rakursi bu olay kaçta olmuş , 3 tane genç sence arabada bomba taşıma ihtimali ne kadar.Sağduyulu bir polis düşünmez mi bunlar genç içmişlerdir sarhoşturlar diye.Ayrıca polisten kaçmanın cezası ölümdür ne belli arabada nükleer bomba olmadığı mantığını anlamam imkansız. hehe belkide polyanna ile takılıp sonra eve dönen pamuk prensesin 2 cücesidirler. Biraz gerçekçi olun lütfen.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 o cümleyi 3 kere kurana kadar adam uçmuş olur. Lastik olayına gelince, bence direk insan vurulmalı, adam kaçıyorsa eğer, lastiği patladıktan sonra çatışmaya girebilir.
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İnsan hayatı değerlidir; hamile olsa nolurdu, kafasına ateş etmemişmiş, polis naapsaymış bunların hepsi hikaye... Eğer mevcut durum(mevzuat olur, kanunlar olur, toplumsal bir sorun olur vey polislerin pskilojik sorunudur) insanların polis tarafından haksız yere öldürülmesine yol açıyorsa ortada bir sorun vardır. Ve bir katille ömründe karıncayı incitmemiş birinin yaşamı benim gözümde prensipte aynı değere sahiptir.
numberten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Nasıl haksız yere ya? Zaten alkollü araba kullanmaktan ehliyeti alınmıs adam hala aynı boku yiyorsa polis dur dedigi halde babam agzıma eder diye durmayıp kovalamaca oynuyorsa o adamın hakkı Head Shot.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kısa süreli panik anlarında panik anı demek tam doğru olmaz gerçi, kısa süreli önemli karar verme anında diyelim, beynin değil sana o durum için öğretilenler işler. Onlara verilen eğitim bu yönde, adam kaçıyor max 2 saniyesi var adamın karar vermek için oturup " ya böle böle olabilirdi " diye düşünecek vakti yok, ona öğretilen şeyler refleks olarak ona gelecek, oda öğretildiği gibi yapacak. Yaptıda. İnsan hayatı önemli, ama herkesden önce insanın kendisi kendi hayatını düşünmeli. Şöför belliki düşünmüyormuş, o düşünmüyorsa polis naapsın? ayrıca evet yani, adam bu kafayla gitse yakında başka birilerinin canını alıcaktı belki. Bu açıdanda bakmak lazım
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yolda son ses muzik dinlersen gene suclusun, cevrenin huzurunu kacirmaktan =((
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tamamen sorumsuzluk. dur ihtari yapar bol bol. olmadi araci sikistirarak felan durdurmaya calisir. o da olmadi tutar ates eder ama ADAMIN KAFASINA DEGIL, LASTIKLERE ATES EDER. atesle karsilik almadigi surece polisin hic bir sekilde silahini ateslememesi gerekir. ha cok yaya olur tekrar kacmaya baslar ihtar atesi edersin havaya dogru. cok cok cok zor durumda kalirsan yaralayabilirsin. bu olayda acikca gorulen tek bir ates o da soforun kafasina isabet etmis. bariz bir sekilde oldurmeye yonelik. gecen gun de parkda icen adama iste her zamanki gibi polis oldugunu unutup kabadayi edasiyla adama tekmeyi basti. adam oldu ama oyle bir aciklamalar yapildi ki olen adam suclu cikti. polis cok iyi biliyor ne olacagini. tutuklansa bile 2-3 ay rahat bi sekilde icerde durduktan sonra geri donup isinin basina gececegini, teskilati ve arkadaslari tarafindan kollanacagini. 80 sonrasi polis teskilati cok degisti. daha "farkli" kisiler secildi. bir ornegini yasamistik baya bi eskiden. bir komsunun kardesi basvuruyo polislik icin. sinavini kazaniyo felan hersey tam yolundayken bir sekilde engelleniyor, sorunlar cikariliyor. en sonunda bunun polis olamayacagina karar veriliyor ve itiraz hakki olmadan alinmiyor teskilata. nedeni ise "pazarcilik yapmis birisi gerekcesiyle polis olamaz kkthxbye!". bu arada adamin tek olayi alevi kokenli olmasi. aziz nesinin kitabindan alinmis gibi gorunuyor ama gercek. tum polis teskilatini kotulemek gibi bir niyetim yok tabi ama o kadar fazla ornegini goruyoruz ki, acilen birseylerin yapilmasi lazim.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İlk duyduğumda polis barikatında durulmazsa normal gibi bir yorum yapmıştım sonra tek el ateş edildiğini ve kafadan vurulduğunu duyunca şok oldum. Tek el ateşte hareketli arabadaki şöförü kafasından vurabilecek adam istese lastiği de vurur, o şöförü omzundan da vurur.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Lastikten vurmak aracı durdurmaz hatta patlatma ihtimalin % olarakda düşük hareket halindaki jipin lastiğini vursan dahi. Araç hızlı üzerine veya yanına geliyor , dur ihtarı yapılmış durmamış, barikatı görmüş durmamış, elinde silahla o an dur şunun lastiğini vurayım diye düşünmemiş polis ve seçimini söförü vurmak üzere kullanmış. Polis o an için araç çalıntı mı, babasının arabasını ehliyeti yasaklı olduğu halde alkollü kullanan biri mi, içindeki terörist mi, kendini patlatacak bi manyak mı diye çok düşünecek zamanı yok çünkü araç gelip gidiyor bir an önce müdehale etmesi lazım.Keşke vurmamış, genç ölmemiş, hatta alkollü araç kullanmamış, polisten kaçmamış vb vb vb olsa ama hepsi oldu artık.
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ölen çocuğun arkadaşları yolda barikat falan yoktu, sadece bir kez selektör gördük o kadar demişlerdi, haberin çıktığı gün. Özel tim falanda değilmiş vuran ayrıca, öyle bir ihbar oldu o yüzden agresif karşıladık durumuda yok. Hatta ölenin babasına söylememişler bile "biz vurduk" diye. Amaaan canın sıkılınca vurursun milleti üzmeye değer mi tatlı canını. edit: O güneydoğuda operasyon görüntülerinde bile, teröristlerle çatışırken yüz kere teslim olun adam gibi çıkın ortaya diye bağırıyor askerler :)
EarS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 dostum türkiyede precrime devrede hala neden ateş etti diyonuz -rep
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ben polise güvenmiyorum ne derse desin inanamam...
Burax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 polis lastiğe ateş etseydi araç kaza yapsayda çocuk yine ölseydi de bence aynı şeyler söylencekti polis dur demiş çocuk niye durmamış onu da bi söyleyin niye kaçmış haa demiyorum ki her kaçanı vursunlar ama bi şekilde şüpheleniyorsun işte dur diyen durmuo kaçıo suçludur bu demiş indirmiş :/ helal bu arada normalde 1metreden fili vuramazlar
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 polisin kanunen ateş etme yetkisi yok ise eğer yaptığı yanlış. ama müdahale doğru , müdahalenin şekli yanlış (üst satırdaki olaydan dolayı) takip edip durdurması gerekirdi. Altındaki araçla ne kadar yapabilecekse onu oda şüpheli ...
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yılmaz Özdil'in yazısından sonra hala ateş etmemeliydi diyosunuz ya ben ona gülüyorum. Biraz daha yazın biraz daha güleyim.
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ayrıca işinize geldiği zamanlarda kanun işinize gelmediği zamanlarda kanun dışı yollardan herkes kendi sorunlarını çözmesini biliyo kimse gelip de buda yok kanun böle dio böle demio demesin o mahkemenin işi sizin diil.
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 işin kanuni boyutunu tartışıp etiğe bağlamak yanlış ben bunu sölüyorum sadece. yoksa adama ateş etmiş öldürmüş can gitmiş tabi haklısınız kötü bişey ama ben polisin yaptığını yanlış bulmuyorum.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bunu daha önce de yazdım. Dünyanın neresinde olursan ol, güvenlik güçlerinin DUR ihtarına uymamak ateş açılmasına razı olmaktır. Bu çocuğun talihsizliği merminin kafasına denk gelmiş olması. Kimse çocuğa headshot atmak için ateş açmadı olayda. Çocuk illegal iş yaptı, poliste görevini yaptı. Her olay tutuklamayla sonlanacak diye bi kaide yok.
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Absolut u severek izliyoruz devamini bekliyoruz :) bide birileri cocuk dogumunu ornek vermiste Absolut 2 cocuk babasi yani izin verinde cocuk o kadar cabuk dogmuyor dediginde otorite olarak kabul edelim kendisini :)
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yılmaz özdilin yazılarının tadı değişmişti hürriyete geçişten sonra ama, tespitleriyle fln harika bi yazı olmuş bu.
Öne çıkan mesajlar