nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 NTV 21:00 yarında cimbom kendine gelip yunanlıları rahat yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Galatasaray başlığı açıyorsun, Bismillah daha ilk cümlen Fener ya, harbi rahat etmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Fener yenince beşiktaş ve galatasaray yenildi,umarım biz yenilince de iki takımda galibiyetle kapatır bu haftayı.. iddaacılara: banko gs. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Gangren said: Galatasaray başlığı açıyorsun, Bismillah daha ilk cümlen Fener ya, harbi rahat etmiyorsunuz. sen kral deilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Umarım BJKda GSda başarılı olurlar maçlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 başarılar gs, umarım kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 oha maç yarın değil mi ya :S edit:yarınmış.orda sadece saat görünce bugün sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Rahat kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gs kazanamayıp havlu atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 2-0 gs alır diyorum, inş. diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 GS bi ara sendeledi o da uefa maçlarına denk geldi. Geçti ama, rahat alır diyorum hatta, iki mağluniyetin acısını Yunanlardan çıkarabilir, iyi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 1-1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Çok sakat var takımda nasıl bir kadro çıkacak göreceğiz ama kolay alamayacağımızı düşünüyorum. Bu arada NTV'nin son gösterdiği Avrupa maçı Tromsöydü ve elenmiştik :), tarih tekerrür etmesin. Hoş o sene şampiyon olduk sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Uefa'da gruplardan çıkamamak ayıptır, ziyandır, salaklıktır. Galatasaray mutlaka çıkacak sonucu elde eder gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 smoke said: Uefa'da gruplardan çıkamamak ayıptır, ziyandır, salaklıktır. Galatasaray mutlaka çıkacak sonucu elde eder gibi geliyor. galatasarayın çıkamicağını düşünüyor ancak 'çıkacak sonucu elde eder' gibi bi ibare altında laf sokuyor.amacı cimboma salak demek!ben fenerbahçeliyim ama herneyse...cimbomlular çullanın.SMOKE UZGUNUM DOSTUM DUMANDAN HOŞLANMAM OW SHIT.delirdim yine ben bi hava alıp gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yok o kadar ince düşünmüyorum valla. mevcut uefa statüsünde 1. veya 2. tam hatırlamıyorum torbadan girdiğin ve 5de3'ün çıktığı bir gruptan FB, BJK veya GS kim olursa çıkamaması salaklıktır. GS de son maçları stres yapmadan güzel oynayıp gruptan çıkacaktır. Ama çıkamazsa salaktır ziyandır yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 valla kadronun yeni kurulmus olmasına veriyorum, bu sene uefa muefa umrumda değil, elenelim ama ligde sampiyon olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yen artık gassaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Şimdi GS son 2 maçını kazanırsa kesin çıkıyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 evet horten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Son maç kimle? Daha doğrusu içerde dandik bi takımla dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 büyük ihtimal son 2 maçı yenerse cıkacak.kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 herşey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 çıkıcaz, kesinliği ilgilendirmiyo.çıkıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kadroda eksik var mı bu arada?linderoth falan nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar