ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Neye uğradığımı şaşırdım. Cidden çok güzel sesi var. Fakat adam o kadar üzgün bakıyor ki, üzüldüm vallahi.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ayni adam kazandi zaten sezonda 6 yasidna bi kiz war collie sanirim adi bide onu dineyin
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 of jüri kafayı kırdı duyunca. süper ses süper parça..
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 time to say goodbye ı çok güzel söylüyo bi hoş oldum dinlerken adamı
horten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 3'ü birden reddediyolarmış adamı şişmansın, dişlerin bozuk ve küçük emrah triplerine giriyosun diye. Adamın hayal kırıklığını düşünemiyorum o kadar milletin önünde :p. Sesi inanılmaz o ayrı.
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 o kadar millet o opera parçasından sonra gaz biçimde jüriyi bi güzel öper..yemez elemek ..hele 3ü:D
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ilki daha iyiydi time to say goodbye ı heralde andrea bocelli den daha iyi söyleyen çıkmayacak.
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 siz önce kendi ülkenizdeki POPSTAR yarışmalarındaki YILDIZLARIMIZIN hakkını verin de ondan sonra bu tip topikler açın.. bknz: Ajdar Anık
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Helal olsun cidden. Bunu söyleyen adam telefon satıcısı olamaz ya. Çok kaliteli söylemiş cidden. O hiçbir haltı beğenmeyen adam bile "Süper laa!" demiş :)
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 süpermiş sesi hakketen,çok şeker bi adam. :D
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bence bu adam telefon satmaya devam etsin. sesi için demiyorum. ben bu adamın dükkanına girsem adamın tipi gördükten sonra acır tüm paramı adama veririm zaten :D ne gerek var bağırıp çağırmasına ::P adam ultra şeker :D
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 adam fazla kaliteli oraya. ve çok derinden etkileyici birşey var ekliyim ya bu adamın bu yaşa kadar ne yaptığını nasıl yaşadığını bi düşünün... şişman, dişleri bozuk vs vs doğru dürüst süper bi mesleğide yok... sen ben gibi yaşamıştır adam hatta dahada kötü büyük ihtimalle. böyle müthiş bir sesi var ve adam hiç farkedilmemiş...
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 adam super ya.gulerken bile aglamaklı.çok sevdim.sesi de inanılmaz.
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bu sesin eğitimli olduğu kesin abi fake bu olay. Çoğu güzel dediğimiz ses yıllar süren eğitimle bu hale gelmiyor bu adamın telefon satıcısı olması çok düşük bir ihtimal.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ombakkombak said: Bu sesin eğitimli olduğu kesin abi fake bu olay. Çoğu güzel dediğimiz ses yıllar süren eğitimle bu hale gelmiyor bu adamın telefon satıcısı olması çok düşük bir ihtimal. E yuh artık, komplo teorisininde bukadarı... Bende bahçede gördüğüm bir karıncadan şüpheleniyorum, ajandır o, yan apartmanın bahçesinden sızmış.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 http://www.fikiratolyesi.com/index.php/2007/11/10/tum-gonul-meseleleri-gibi-onu-buldugunuz-zaman-anlayacaksiniz adam kendi çalışaraktan eğitim almış evet. ama süper bu da ayrı bişi tide: adam evde çalışmamış, bi yarışmada kazandığı parayla eğitim almış.
Killer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 adam cok emrahımsı ama süper ses hatun extra über dfhkfd
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ombakkombak said: Bu sesin eğitimli olduğu kesin abi fake bu olay. Çoğu güzel dediğimiz ses yıllar süren eğitimle bu hale gelmiyor bu adamın telefon satıcısı olması çok düşük bir ihtimal. aratı Adam zaten eğitimli sayılır. Wikipedia'dan aratırsanız görürsünüz. Şimdi tekrardan bulup alıntı yapmaya üşeniyorum.
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sanki zamanında adamın agzını fln çok pis dagıtmışlar öle bi hava var
GEd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu adamın finalde rakibi veya rakiplerinin videosu var mı?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ingilizlerin gen havuzları öyle ya dişler berbat oluyo çoğunda.
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Irkciligin daniskasini yaptin :) Cleft deniyor ona, disleri de etkileyebiliyor. Kitabi okuyanlar bilir, Red Dragondaki katilde de vardi cleft, hatta kitaptaki karakterde iki burun deligine kadar uzaniyordu, filmde aktorun sadece kucuk bi tane vardi. Adama da helal olsun, ilk defa bu show un ise yarar biri cikarttigini gordum. Insallah degerlendirilir yetenegi, Pavarotti yi yeni kaybetmisken :/
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 oha adam nessun dorma söylemiş. hayır söyleyebilmiş o bile büyük yetenek helal.
Öne çıkan mesajlar