moonfall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 selam arkadaşlar. titan quest oynarken bilgisayarım çöktü ve savelerimi ve charımı görmüyor oyun. ancak belgelerimde save dosyalarında herşey yerli yerinde duruyor var mıdır bir öneri bir çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 oyunun kopya korumasi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ne güzel oyundu bu ya. bi daha mı başlasam acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 "paths" modu çıkmış ben oynamıyorken berserker seçtim , tam benim istediğim gibi.. duel wield , regen ve speed veriyor , ama defans özelliklerini düşürüyor crowd control de var :) mis gibi. diğer pathlara bakamadım henüz ama yeniden başlamak isteyenlere öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 vaktiyle bu ne lan diyip pass gecmistim 2-3 gundur oynuyor exp li halini cok kotu degil, merakım : gamble kavramı varmı oyunda D2 de oldugu gibi, para herhangi bir seye yaramıyor, potion ucuz repair yok, gamble su ana kadar bulamadım ... parayı nereye nasıl harcıyoruz (lesser artifact olayı var ama gamble degil receipe istiyor surekli olmuyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 itemlardan charm filan çıkartırken para harcadım ben bi tek bi de 3-4 item almışımdır yani o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bu lilith modunu deneyen varmı. nasıl bişey tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 la ne kadar uzunmus oyun be ... git git bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 lilith tamamen yeni hikaye yeni questler yeni düşmanlar yeni haritalar. yani komple yeni oyun class sistemini değiştiren modların da lilthli hali var dene derim , memnun kalıcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 lilith de ilk questi yaptım sonra velet orumcek dedi yok orumcek falan haritada, sonra obur eleman yer altı gecidi bitki bul dedi yeraltı gecidinde bitki yok, obur eleman git tableti al dedi yer altı gecidinden gecip yer altı gecidinin cıksı yok, bana fail oldu lilith, ama tristam diablo 1 muzikleri hos olmus tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 edit. landan nasil oynuyorsunuz bunu "net" uzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 The_Delucian said: lilith de ilk questi yaptım sonra velet orumcek dedi yok orumcek falan haritada, sonra obur eleman yer altı gecidi bitki bul dedi yeraltı gecidinde bitki yok, obur eleman git tableti al dedi yer altı gecidinden gecip yer altı gecidinin cıksı yok, bana fail oldu lilith, ama tristam diablo 1 muzikleri hos olmus tabi :) harita çok büyük , ilk girdiğin yeraltı geçidi doğru olan olmayabilir çocugun dediği örümcek ise , yanlış hatırlamıyorsam şehrin sol tarafında kalıyordu ama level 5-6 olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 güzelmiş baya lilith. lvl 63 harbingeri import ettim farklı isimle ve legendaryden başladım oynamaya. son 2 waypoint kaldı biticek ama atladığım questler falan var main quest haricinde. onlarda oyalar baya. en zor seçeneği kurmuştum da yemedi o şekilde. 2-3 kademe düşürmek zorunda kaldım. moblarin DA ve resistlerini abartmışlar biraz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben orjinal masterylere alışamadığım için hep skill modlarıyla oynuyorum. orda da hafif dengesizlikler var , bi çözüm bulamadım hala o sebeple. melee seviyorum bu tip oyunlarda , ama gel gör ki ila ranged olmak gerekiyor bi yerden sonra titanda multi atmak isteyen yok mu ya şöyle akşamları 1-2 saat takılalım rahat rahat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Steam'de bugün indirimde, Gold paket 5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gold paket aldım şimdi multi atmak isteyen var mı= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 selam bende oynamaya basladim simdi singledaki karakterimizi multide kullanabiliyormuyuz diye sorucaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 humble dan gelicne bir oynayayım bakayım dedim, daha önce hiç oynamadım. var mı özet geçicek nasıldır nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Düşmanlar var üzerine tıklıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 joystickle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 diablo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 zeuslu heralı diablo ra'lı anubisli diablo bi de. act 3-4 de hint mitolojisine kayıyo olabilir, oraları oynamadım galiba. 3 oynamıştım da 4 ıh. güzel oyun ama oyna, harbi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 harbinger oyna eğlenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 biraz uzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 multi oynayın daha zevkli oluyor. oynarken beni de çağırın bitiremedim daha şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar