Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en serbest mmorpg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her ne kadar WoW'u iyi bulsam da, böyle WoW'du, EQ'ti, DDO'ydu felan level up'tan ibaret mmorpg'lerden sıkıldım.
XP kasma, Skill kasma, Item kasma üçgeninden çıkmak istiyorum.
Hani illa MMO-Adventure (gerçi yok sanırım öyle birşey) olması gerekmiyor, ama özellikle DDO gibi de aşırı lineer oyunlardan olmasın.
Mesaj tarihi:
Yeni çıkan Voyage Century Online olabilir sanırım.

Sonrasında, Ancient Egypt'ta geçen bir MMO vardı, kombat yoktu sanırım, sadece o zamanlarda bir insanın hayatını konu elde ediyordu.
Mesaj tarihi:
ismini hatırlayamadım da o egypt de gecen sırf trade uzerine bi oyundu galiba... su anki yaygın mmo'lardan sıkılanlar onu deniyodu, seviyodu da...

edit: mmorpg.com'dan baktım, a tale in the desert'mıs ismi... satın alma yok ama aylık ucret var, bi dene derim...
Mesaj tarihi:
kfg said:
ismini hatırlayamadım da o egypt de gecen sırf trade uzerine bi oyundu galiba... su anki yaygın mmo'lardan sıkılanlar onu deniyodu, seviyodu da...

edit: mmorpg.com'dan baktım, a tale in the desert'mıs ismi... satın alma yok ama aylık ucret var, bi dene derim...

sırf trade varsa o da serbest bir oyun olmaz ki..
Mesaj tarihi:
tale ı oynamıştım ben uzunca bi süre hiçbişeye baglı degilsin.. trade ister yap ister yapma sana baglı combat yok.. bönbön dolan istersen :) bi dene derim..
Mesaj tarihi:
skill falan yok ya.. gidiyosun yerden ot topluyosun otu çamurla karıştırıyosun gidiyosun onu güneşe koyyosun o kuruyana kadar gez toz eylen :D evlere göz at. 3-5 q var onları yap bana makas yap bana çadır kur vs :) zevkli baya yani..
  • Yeni Oluştur...