Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Her ne kadar WoW'u iyi bulsam da, böyle WoW'du, EQ'ti, DDO'ydu felan level up'tan ibaret mmorpg'lerden sıkıldım. XP kasma, Skill kasma, Item kasma üçgeninden çıkmak istiyorum. Hani illa MMO-Adventure (gerçi yok sanırım öyle birşey) olması gerekmiyor, ama özellikle DDO gibi de aşırı lineer oyunlardan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yeni çıkan Voyage Century Online olabilir sanırım. Sonrasında, Ancient Egypt'ta geçen bir MMO vardı, kombat yoktu sanırım, sadece o zamanlarda bir insanın hayatını konu elde ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ismini hatırlayamadım da o egypt de gecen sırf trade uzerine bi oyundu galiba... su anki yaygın mmo'lardan sıkılanlar onu deniyodu, seviyodu da... edit: mmorpg.com'dan baktım, a tale in the desert'mıs ismi... satın alma yok ama aylık ucret var, bi dene derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kfg'nin bahsettiği oyun A Tale In The Desert. En son üçüncüsü çıkmıştı diye biliyorum, bol zamanın varsa ve sabırlı bir insansan dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Gangren said: ...sadece o zamanlarda bir insanın hayatını konu elde ediyordu. Konu elde etmek ne demekse artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kfg said: ismini hatırlayamadım da o egypt de gecen sırf trade uzerine bi oyundu galiba... su anki yaygın mmo'lardan sıkılanlar onu deniyodu, seviyodu da... edit: mmorpg.com'dan baktım, a tale in the desert'mıs ismi... satın alma yok ama aylık ucret var, bi dene derim... sırf trade varsa o da serbest bir oyun olmaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 atitd 'de savaş yok evet. sadece oyunumsu etkinlikler var onların yerini tutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 en iyisi sen yükle oblivion oyna :D valla serbest sayılır farzetki az kişi var serverda? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ehehe yok serbestliginden degil de, wow falan da hep combat'a dayalı yani, o tipten sıkıldıysan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 combat olması sorun değil ya, yeter ki serbest bir oyun olsun. illa skill kasmak ve item kasmaktan ibaret olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 tale ı oynamıştım ben uzunca bi süre hiçbişeye baglı degilsin.. trade ister yap ister yapma sana baglı combat yok.. bönbön dolan istersen :) bi dene derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 trade yapmassak combat da yoksa başka napacağız ki :) öyle boş boş dolanıcaz yani? başka skill de yoktur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 skill falan yok ya.. gidiyosun yerden ot topluyosun otu çamurla karıştırıyosun gidiyosun onu güneşe koyyosun o kuruyana kadar gez toz eylen :D evlere göz at. 3-5 q var onları yap bana makas yap bana çadır kur vs :) zevkli baya yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 tale in the desert dışında ne var peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 En serbest MMO diyince benim aklıma Darkfall geliyor ama o da ufukta olan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 EVE Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ultima oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 a tale of dessertoynama cok kotu bi oyun yane simcity oyna settlers oyn ayni tad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 second life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 neler görüyorum :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 DiadanLocke said: second life second life rpg'den ziyade sims gibin bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ultimaya basla bon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 swg oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 eve online serbest denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 secondlife guzeldi yasaklarla oyunun icine etmeden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar