thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1z1vAAOYvko "kendi notburkum, dicey kulaklığım..." edit: izledikçe yazasım var, her cümle mi efsanevi olur, patide 50 tane geyik uzmanı otursa böyle quotelar yazamaz, adam nasıl orjinaldir, kelimeleri yetiremiyorum gördüğünüz gibin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 abi izledikçe bu herifi içim acıyor lan. yazık birisi bunu dışarı çıkarsın,bone'a o kadar dışarı çık karı kız bul diceklerine buna desinler ya. edit: notburkum, bu da cdim benim masaüstüm var ondan veriler geçirdim notburkuma işte mp3ler programlar,hepsini söylemek istemiyorum derken p0rn u kastediyor sanırım. asdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sorroond ses sistemim beş artı bir. Baya bi bass özelliği var yani. Yuhassi be.... Bide pileysıteyşın üçten bahsetti ben bahsetmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 "Çok yüksek bir bass" :P Bence güldürmek için çekilmiş ama dunno samimide olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 heckır. http://www.youtube.com/watch?v=Gv564btQI7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 İlk izlemeye başladığımda hakkında yazacak şeylerim olduğunu düşündüm . Video bitti , o kadar çok şey var ki ... ABİ BU NE YA ALLAŞKINA LÜTFEN YA ? LÜTFEN YA HAHAHAHAH . OF HECKIR , OF ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİM , BÖYLE YUMURTAYA CAN VERMİŞSİN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 baba haplı bu adam, arkadaşla onu tartışıyoduk, bu son verdiğin videoda daha fazla belli ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bes nokta bir sorrront sistemi... beside bi yerde zati... acaip bazz verioo... ALI BAZ AL... bu adam acaip salakmis yaw... bide heckir var... oda garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Haplı değildir de eski hapçılardandır hahah . Gitmiş beyni falan adamın yani , olmuşluğu var mı bilinmez ama şu anda pek yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ahahah safkan mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yok yok hap işi falan değil bu.bu arkadaş hakkaten şizofren şaka yada hakaret falan etmiyorum,kendi dünyasınya yaşıyo bu belli her halinden.Eleman gayet ciddi zaten,kendini herşeyi biliyo olarak ve süper bi insan olarak görüyo sanırsam,kaldıki sağa sola "bunlar boş işler" derken kendisi zaten boş işlerin hepsiyle uğraşıyo.Ajdar 2 gibi resmen,itiraf edemiyo kendine ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bu sayfayi ilk actiimda erciin ne olduunu bilmiodum... ama tipi acaip komiime gitti... soonra nokbork dedi yikildim :D sonna sorront dedi ortadan ikiye ayrildim :D... ne salak bisimis bu... her eve bi tane lazim bundan... isden veya okuldan donunce once dinlicen soona bi guzel dovcen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Harbi gerçekmiş LOL ABİİİİİİİİİİİİİİİİ Küfür ettiği bir video var kesinlikle izleyin msn adresinide yanlış yazmış mal :P Buda sizi gaza getiren mükemmel bestesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ahahah sabah sabah yarıldım bu ne ya çıkıp hava alması lazım dışarda az. dışarda hayat var bu çocuk kendini eve tıka tıka sıyırmış offf ağlıcam gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 eyvah eyvah ya.yeter gözünüzü seviyim :) ajdar 2 bu,tahtını devirir yani,ajdar şizofren değil hiç olmazsa.Bunun yaşı tutmamış heralde popstar'a :D edit:hayır işin garibi,ajdar kadar iğrenç tiplide değil(diş ve ağız yapısı benziyo sanki,belkide ajdarın oğlu falandır),dışarıya çıksa hava alsa hakkaten bulur heralde kendine göre bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 mayhem bende bi gazla geldim bi video koydum, sonra bi baktım ki koy koy bitecek gibi değiller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 harbiden öyle. mesela bak birtane daha koyucam dayanamıyorum ahahah dikkat ederseniz çok ciddi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gerçek değil yani bu adam,olamaz olmamalı,hayır hayır.üööğ,değil gerçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bizim arkadaşlar işletti bunu, youtube a videosunu da koydular hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Burada daha önce işlettiler kingpin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Arkadaşlar ufolar bu dünyadan çok uzakta ki gezegenlerde yaşayan bir varlıktır... Dedi ve kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ufo'yu izliyorum beynim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hd ekran karti alcana git bi yatak al be adam fitik olcan cekyatta yata yata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar