Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"İn Ordan Aşşaa!"

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Apache said:

samde beni ezdi yazmayayım bir daha forumlara :)

ha şunu bileydin..

said:
fikir yok ortada direk kişiye yönelik çalışıyor sam bu aralar,çizgi film versin biri.

owned.jpg vardı güzel bir tane ama sonra kullanırım artık.

said:
kendiside biliyor sam in savunulacak bir söz kalmadı artık ortalıkta kel gözüktü niyetler belli.

tartışmaya giresim yok şu anda, hele hele "dünya yuvarlak mı değil mi?" sorusunu engizisyoncu zihniyetle tartışasım yok. sadece bacak arasından filelere göndereyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel güzel konuşuyoruz konu bir noktadan sonra hep kalıpların arkasına sığınmaya dönüşüyor.Git laikliği öğren.Ana yasa öyle diyor,kural bu...vb.Şimdi ben buraya laikliği de koyup sorgulasam.Anayasayıda açsam başka kalıplara sığınmaya devam edeceksin.Ben daha n'apim mantığın bittiğ yerde bende yokum
Sosyal ağlarda paylaş

Razien said:
Güzel güzel konuşuyoruz konu bir noktadan sonra hep kalıpların arkasına sığınmaya dönüşüyor.Git laikliği öğren.Ana yasa öyle diyor,kural bu...vb.Şimdi ben buraya laikliği de koyup sorgulasam.Anayasayıda açsam başka kalıplara sığınmaya devam edeceksin.Ben daha n'apim mantığın bittiğ yerde bende yokum

o zaman sam gibi yapacaksın.böyle uc saat arayıp bir tane resim koyup yatagına yatarken ne koydum be diye mutlu olacaksın.

sonucta forumdayız karsılıklı birbirimize laf gecirme zorunlulugumuz yok dusuncelerimizin cevresinde konusuyoruz ama dindar adam sıkmabasa laf edilirse devlete sogur diyorsun.devletin kuralları geregince sıkmabas yasak bundan daha mantıklı nasıl bir laf verilebilir ki?

ayrıca senin mantık ve mantıksızlıgın demin verdigim quotela karsılastırıldıgında normalin faha farklısı oldugu anlasılabiliyor.ateizmden dönüp tam tersi radikallesmek benim diyen adamın harcı degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
Razien said:

o zaman sam gibi yapacaksın.böyle uc saat arayıp bir tane resim koyup yatagına yatarken ne koydum be diye mutlu olacaksın.

sonucta forumdayız karsılıklı birbirimize laf gecirme zorunlulugumuz yok dusuncelerimizin cevresinde konusuyoruz ama dindar adam sıkmabasa laf edilirse devlete sogur diyorsun.devletin kuralları geregince sıkmabas yasak bundan daha mantıklı nasıl bir laf verilebilir ki?

ayrıca senin mantık ve mantıksızlıgın demin verdigim quotela karsılastırıldıgında normalin faha farklısı oldugu anlasılabiliyor.ateizmden dönüp tam tersi radikallesmek benim diyen adamın harcı degil.
bEN demedim x dedi,y dedi konuyu kişisellikten uzaklaştırıp konsepte odaklanalım.Ateizm derken durumu açıkladım yukarıda.Sonuçta ateizmde şeytanın verdiği her şeyi inkar etme güdüsünün bir sonucudur.Ben yeri geliyor %100 bizzat yaşadığım şeyleri inkar etme arzusu duyuyorum neyse bu konular derin .Devletin kurallarına gelince devletin kurallarının yeniden gözden geçirilmesi lazım diyorum bende son olarak.Neyse hadi herkese iyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Oraya okul üniforması ile çıkılıyorsa ve o üniformanın bir parçası değilse çıkarması gerekirdi, ama serbest kıyafet ile çıkılıyorsa bence istediği gibi çıkmalı.
imam hatiplerin okul üniformasında başörtüsü var.

Leman sonuna kadar haklı, bu ülkede özgürlük ve hoşgörü kavramları tek taraflı olamaz, olmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Ya simdi bir saniye, yuce allah cok sukur hebele hubele yazilirsa oluyor da nasil biz islamda casting time +2 sec aliyor dedigimizde olmuyor?
Alin forumunuzu... diye girisme hakkim var su an, ona gore.

Üzgünüm Wissy, malesef yok.. Çünkü kurallarda açıkça belirtilmiş

said:
5. Siyasi ve dini propaganda içeren mesajlar foruma gönderilemez. Üyeleri kışkırtıcı, bazı değerlere saygısızca yaklaşarak forum ortamını gerecek ve ayrımcılığa götürecek her türlü mesaj foruma gönderilemez.

Burdaki "bazı" değerler özellikle İslam dinini kapsıyor sanırım.. O tarz espriler yaparsan suçlu sen oluyorsun, dellenip küfür edenler değil..

Edit: Mesela Fethullah propagandası yapabilirsin.. Zamanında yapıldığında hiçbir yaptırım uygulanmamıştı.. İslam-frp-oyun geyiği zevkli değil zaten boşver sen
Sosyal ağlarda paylaş

pek bi konu dışı:
efenim "diğer değerler" ile ilgili sıkıntı duyduğunuz bir mesaj olursa "şikayet" butonunu [kırmızı ünlem var sağda... sağ hilmi sağ.. sol değil, ya gene karıştırdın sen solunu sağını! he o ünlem evet] tıklatınız lütfen. çünkü gerçekten çook mesaj oluyor ve okurken kaçan falan olabiliyor. basınız şikayete, biz okur gerekeni yaparız hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:
oraya türbanıyla çıkamaz. ki türban ne ya. baş örtüsü nerde kaldı? türban ne zaman girdi okullar? ilk öğretim falan abi one ya. afedersinizde bilerek gündem yaratmaya çalışmış bu örümcek beyinli kız.

komutana helal ^^
İnatla diyorum ki okul kıyafetlerinin bir parçası... En azından İmam Hatip Liselerinin öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...