cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 BİRLEŞİN! Deli olacağım ben de o magnum reklamlaırndaki kadınlar gibi olmak istiyorum ama neden ön dişlerimi soğuk şeylere değidiremiyorum? bu dertten muzdarip başka biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 birleşelim valla. bende ısıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 O kadinlar antremanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 onlar baska bi magnum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 benim arkada dişler haşat olduğundan önlerde problem olmuyo o soğuk şeyler arkada dişlere gelince berbat bi sızlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 o calippolar vardı onlarıda ısıramazdım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bu ön dişlerimin sağlıksız olduğu anlamına mı geliyor peki? Çatlama zedelenme falan mı var acaba minede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 eger yeteri kadar dis sagligin yoksa evet mine zedelenir ve sicaga soguga daha cok duyarli olursun. Yoksa istediign kadar saglikli olsun dislerin dogalsa (gelicem buna birazdan) soguk bir sey isirirsan acirlar. Dogalliga deginelim, televizyonda gordugun artistlerin cogu yapay dis kullaniyolar, porselen takim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 toktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Benim ön dişlerim yok, protez var ben ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben bazen yemek yerken çatır çutur ağzıma gelirdi dişler küçük parçalarla artık gelmiyo kalmadı fazla diş çünki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 havuç ye geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Dişlerin hassas işte,soğuk veya sıcak şeyler sende fazladan etki yapmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la poupée Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya hiç dikkat etmemiştim bu başlıktan sonra gittim denedim anladım ki bende yiyemiyormuşum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 dikkat edin kanal tedavisine kadar gidebilio valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ön dişlerde genel olarak bir hassaiyet potansiyeli vardir, ancak bi çatlak varsa da gozle gorulebilir ve o da neden oluyor olabilir. eger hani hasssasiyet uzun süreli ise, o zaman doktora gidip film cektirip, knala tedavisine karar verilebiliri. anlik bişeyse normal uzun süreliyse doktora gorunmen lazim imza: ev arkadasim/hacattepe diş hekimliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 facebook grup ismi gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sevgi yumağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 cücük varsa dişte o da ağrı yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 o değilde ben meyve sebze bile yiyemem nerdeyse soğuk.ögh,hatırlayınca bile bi garip oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ön dişlerin bir anlamı olsaydı tavşsanda olmazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dory said: ön dişlerde genel olarak bir hassaiyet potansiyeli vardir, ancak bi çatlak varsa da gozle gorulebilir ve o da neden oluyor olabilir. eger hani hasssasiyet uzun süreli ise, o zaman doktora gidip film cektirip, knala tedavisine karar verilebiliri. anlik bişeyse normal uzun süreliyse doktora gorunmen lazim imza: ev arkadasim/hacattepe diş hekimliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 benim önde pek bişey yok da arkaya gelince gg oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben bir kaç yıl önce ön iki dişimi kestirdim geçti o .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar