Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şaka mı bu?

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Turk taraftarinin ozeti bu iste :p

Derbide falan olay ciksa "en ufak biseye bilmemkac mac ceza ver Italya gibi, bak bi daha oluyo mu, sallandiracaksin 3-5 tanesini Taksim'de" diye asip kesmeler baslar hemen, kendi takimlarina boyle bir uygulama olunca milli mac anlatan Ilker Yasin gibi "1.5 metreden de ofsayt olur mu hakem ya" denir. Federasyon da ne yapacagini sasirir, onun icin bu lig bu saatten sonra duzelmez.

(Genel olarak soyluyorum bunlari, sirf bu haber/topik icin degil.)
Sosyal ağlarda paylaş

iki sene önce fener tribünleri küfür etmeyi tamamen bıraktığı zamanlarda sadece 30 saniye süren Ulusoy istifa tezahüratı yüzünden stadımız kapanmıştı.

Rakibin anasına avradına küfret, başkanının yedi ceddine küfret, kendi başkanına küfret sorun yok... ama federasyona sitem et sahan direk kapanır... bu kadar da şerefli bi federasyona sahibiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke, federasyonun ikiyüzlü tavrı konusunda sana katılıyorum ama FB tribünleri hiçbir zaman küfretmeyi bırakmadı ki? Sadece bırakmış gibi gösterildi, öyle reklam yapıldı. Yeri geldi tribünlerin sesini kıstılar tribün küfretmiyo göstermek için, yeri geldi yönetim bakın ne centilmeniz diye göz boyadı ama hiçbir zaman küfür kesilmedi FB tribününden, ya da diğer takımların tribününden.
Sosyal ağlarda paylaş

fener tribunlerinde bir aralar kufur edilmedigi dogru, bir gs macinda durmadan aziz yildirimin anasina kufredildi ve aziz yildirim ben artik karismiyorum bizim tribunlerimize dedi o gunden beri de kufur var bizim tribunlerdede..nocom senin dedigin o olaylarin hepsi aziz yildirim ilgilenmiyorum dedikten sonra olmustur..yani bu ulkede kufurude tribun olaylarinida baskanlar engeller.isterse.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta çok iyi hatırlıyorum özhan canaydın "bana neden küfretmiyorlar da aziz yıldırıma küfrediyorlar hep düşünmek lazım" gibi aptal bi cümle kurmuştu. Ardından ilk saraçoğlundaki maçta "küfür istiyordun, işte gözün aydın, bilmemne çocuuu, özhan canaydınn" tezahüratıyla küfürsüz tribünler bitmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa maçlarında bile fenerbahçeye küfür ediliyodu cidden 2 sene boyunca küfürlü tezaurat yapılmadı.gs maçları hariç o maçta hep küfür olur ama canaydın cidden saçmalamıştı bana niye küfür etmiyolarda aziz yıldırıma ediyolar diye küfür istiyodun hadi gözün aydın e-5 güseli özhancaydın tezauratı ilede küfürsüzlük devri bitmiştir FB tribünlerinde ki bu gs maçında çok büyük küfürler edilcek hemde aşırı şekilde sadece küfür bile edilebilir gs ye bu maçta
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce haberi doğru düzgün verelim.

Beşiktaş, taraftarlarının F.Bahçe ve Sivasspor maçlarında çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı! Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine de çeşitli para cezaları verildi!

şimdi ağlamaya devam edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Seyircisiz Oynama Cezası Kaldırıldı
29.11.2007 21:15

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu'nun Futbol Takımımız'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama ve Genel Menajerimiz Sinan Engin'e verdiği 1 resmi müsabakadan men cezalarını kaldırdı.

Kulübümüz'ün Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yaptığı başvuru bugün yapılan toplantıda değerlendirildi.

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe maçı için verilen 30 bin YTL'lik para cezasını çirkin ve kötü tezahüratın toplu olarak yapılmaması ve devamlılık unsurunun bulunmaması nedeniyle kaldırdı. Kurul, saha olayları sebebiyle verilen 60.000 YTL para cezası ise onadı.

Kurul ayrıca aynı maçta Genel Menajerimiz Sinan Engin'in akreditasyon kartını müsabaka boyunca görünebilir şekilde takmaması iddiasıyla verilen 1 resmi müsabakadan men cezasını da "hususun kuşkudan uzak bir şekilde ortaya konulamadığı" için "kuşkudan failin yararlanacağı" ilkesi gereğince kaldırdı.

Tahkim Kurulu, Sivasspor maçındaki kötü ve çirkin tezahüratı kabul etti ve 30 bin YTL para cezası verdi. Böylelikle Disiplin Kurulu'nun iki maçta aynı filin işlenmesi nedeniyle vermiş olduğu 1 maç seyircisiz oynama cezası da kaldırıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim tahkim, ceza kurulu, federasyon kadar salağı yok..

Eğer bir ceza vericeksen o bir daha kalkmaz veya indirgenemez.. Ha eğer kaldırıcak veya indiriceksen cezayı ozaman ya adam gibi ceza vericeksin ya da hiç vermiceksin.

1 Maç ceza yerine 30 bin ytl vermişler,

Bir kere 1 maç ceza demek;

-Motivasyon kaybı
-Trilyona yakın gişe ve ürün satış gelirleri

Diğer yanda ise sadece 30 bin ytl var..

Bu kadar salak bir kurul dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Çocukmu bunlar toplanıyor hadi bu cezayı verelim diyor. Sonra başkası çıkıyor hoop arkadaş bu olmaz bunu verelim diyor..

Not: Bu arada BJK'ye verilen cezanın doğru veya yanlış olup olmadığını bilmiyorum, hatta cezanın nedeninide bilmiyorum burda benim anlatmak istediğim verilen bir ceza üstünde çocuk oyunuymuş gibi oynanmaması lazım. BJK'li arkadaşlar üstlerine alınmasın sadece örnek verdim bunu kullanarak..
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
İlk önce haberi doğru düzgün verelim.

Beşiktaş, taraftarlarının F.Bahçe ve Sivasspor maçlarında çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı! Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine de çeşitli para cezaları verildi!

şimdi ağlamaya devam edebilirsiniz.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

böyle salak tahkim kurulu görmedim ben. madem kaldıraksın neden veriyosun cezayı. trabzon ve gs nin 5 maçlık cezaları 4 maça bile inmedi. dedik herelde akıllanacak bu adamlar güzel cezalar verecekler, ama yok nerde.

bi de tarafsız saha cezası var ayrı bir komedi. ceza mı hediye mi belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...