suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 PFDK , Beşiktaş - sivasspor maçındaki kötü tezahuratlardan dolayı Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz maç oynama cezası vermiş. Ben bizzat o maça gittim , yönetim istifa sesinden başka kötü tezahurat yoktu , acaba maçlarımı karıştırdılar? şaka linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kötü tezahürat demişler küfür dememişler. Demekki PFDK beğenmemiş gelecek maça iyi hazırlanıp gideriz maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Fenerbahçeye zamanında çok oldu biz alıştık siz de alışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 düşene vurun hesabı bi bu eksikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ombakkombak said: kötü tezahürat demişler küfür dememişler. Demekki PFDK beğenmemiş gelecek maça iyi hazırlanıp gideriz maça. Azuahahhahaaaa :D :D Çok iyiydi ya kralsın ombak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 aşırı saçma,izledim o maçı ama öyle kötü bişi duymadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Peki iyi bişey duydunmu? Hı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 daha sert şeylerin söylendiği maçlar çok duydum,ama o maç için saçma. ps:fenerliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Turk taraftarinin ozeti bu iste :p Derbide falan olay ciksa "en ufak biseye bilmemkac mac ceza ver Italya gibi, bak bi daha oluyo mu, sallandiracaksin 3-5 tanesini Taksim'de" diye asip kesmeler baslar hemen, kendi takimlarina boyle bir uygulama olunca milli mac anlatan Ilker Yasin gibi "1.5 metreden de ofsayt olur mu hakem ya" denir. Federasyon da ne yapacagini sasirir, onun icin bu lig bu saatten sonra duzelmez. (Genel olarak soyluyorum bunlari, sirf bu haber/topik icin degil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 iki sene önce fener tribünleri küfür etmeyi tamamen bıraktığı zamanlarda sadece 30 saniye süren Ulusoy istifa tezahüratı yüzünden stadımız kapanmıştı. Rakibin anasına avradına küfret, başkanının yedi ceddine küfret, kendi başkanına küfret sorun yok... ama federasyona sitem et sahan direk kapanır... bu kadar da şerefli bi federasyona sahibiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Smoke, federasyonun ikiyüzlü tavrı konusunda sana katılıyorum ama FB tribünleri hiçbir zaman küfretmeyi bırakmadı ki? Sadece bırakmış gibi gösterildi, öyle reklam yapıldı. Yeri geldi tribünlerin sesini kıstılar tribün küfretmiyo göstermek için, yeri geldi yönetim bakın ne centilmeniz diye göz boyadı ama hiçbir zaman küfür kesilmedi FB tribününden, ya da diğer takımların tribününden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 fener kablo kesti, migros türbününde silah sıktılar, kesintisiz her maç ulusoya hakaret edildi vs vs ... noldu sonuç ne ? bi sizmisiniz meryem ana bu ülkede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 fener tribunlerinde bir aralar kufur edilmedigi dogru, bir gs macinda durmadan aziz yildirimin anasina kufredildi ve aziz yildirim ben artik karismiyorum bizim tribunlerimize dedi o gunden beri de kufur var bizim tribunlerdede..nocom senin dedigin o olaylarin hepsi aziz yildirim ilgilenmiyorum dedikten sonra olmustur..yani bu ulkede kufurude tribun olaylarinida baskanlar engeller.isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hatta çok iyi hatırlıyorum özhan canaydın "bana neden küfretmiyorlar da aziz yıldırıma küfrediyorlar hep düşünmek lazım" gibi aptal bi cümle kurmuştu. Ardından ilk saraçoğlundaki maçta "küfür istiyordun, işte gözün aydın, bilmemne çocuuu, özhan canaydınn" tezahüratıyla küfürsüz tribünler bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 O aciklama da herhalde Ozhan baykusunun tek dogru aciklamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 fmea said: fener tribunlerinde bir aralar kufur edilmedigi dogru, bir gs macinda durmadan aziz yildirimin anasina kufredildifmea o maç 2005-2006 bjk-gs maçı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bu ülkede küfür konusunda beşiktaşta, fenerde, cimbomda aynı durumdadır. kimse demesin bizim taraftar küfür etmez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben derim, bizim taraftar 1.5-2 sezon küfretmedi. Ama sonuçta değişen birşey olmadı, bize küfredildiğinde hiç bir yaptırım uygulanmadı, aziz başkana küfredildiğinde medya ve h.u. bıyık altından güldüler o da karışmıyorum dedi ve küfürsüzlük bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 avrupa maçlarında bile fenerbahçeye küfür ediliyodu cidden 2 sene boyunca küfürlü tezaurat yapılmadı.gs maçları hariç o maçta hep küfür olur ama canaydın cidden saçmalamıştı bana niye küfür etmiyolarda aziz yıldırıma ediyolar diye küfür istiyodun hadi gözün aydın e-5 güseli özhancaydın tezauratı ilede küfürsüzlük devri bitmiştir FB tribünlerinde ki bu gs maçında çok büyük küfürler edilcek hemde aşırı şekilde sadece küfür bile edilebilir gs ye bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İlk önce haberi doğru düzgün verelim. Beşiktaş, taraftarlarının F.Bahçe ve Sivasspor maçlarında çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı! Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine de çeşitli para cezaları verildi! şimdi ağlamaya devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Beşiktaş'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasını, 30 bin YTL para cezasına çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Seyircisiz Oynama Cezası Kaldırıldı 29.11.2007 21:15 Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu'nun Futbol Takımımız'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama ve Genel Menajerimiz Sinan Engin'e verdiği 1 resmi müsabakadan men cezalarını kaldırdı. Kulübümüz'ün Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yaptığı başvuru bugün yapılan toplantıda değerlendirildi. Tahkim Kurulu, Fenerbahçe maçı için verilen 30 bin YTL'lik para cezasını çirkin ve kötü tezahüratın toplu olarak yapılmaması ve devamlılık unsurunun bulunmaması nedeniyle kaldırdı. Kurul, saha olayları sebebiyle verilen 60.000 YTL para cezası ise onadı. Kurul ayrıca aynı maçta Genel Menajerimiz Sinan Engin'in akreditasyon kartını müsabaka boyunca görünebilir şekilde takmaması iddiasıyla verilen 1 resmi müsabakadan men cezasını da "hususun kuşkudan uzak bir şekilde ortaya konulamadığı" için "kuşkudan failin yararlanacağı" ilkesi gereğince kaldırdı. Tahkim Kurulu, Sivasspor maçındaki kötü ve çirkin tezahüratı kabul etti ve 30 bin YTL para cezası verdi. Böylelikle Disiplin Kurulu'nun iki maçta aynı filin işlenmesi nedeniyle vermiş olduğu 1 maç seyircisiz oynama cezası da kaldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bizim tahkim, ceza kurulu, federasyon kadar salağı yok.. Eğer bir ceza vericeksen o bir daha kalkmaz veya indirgenemez.. Ha eğer kaldırıcak veya indiriceksen cezayı ozaman ya adam gibi ceza vericeksin ya da hiç vermiceksin. 1 Maç ceza yerine 30 bin ytl vermişler, Bir kere 1 maç ceza demek; -Motivasyon kaybı -Trilyona yakın gişe ve ürün satış gelirleri Diğer yanda ise sadece 30 bin ytl var.. Bu kadar salak bir kurul dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Çocukmu bunlar toplanıyor hadi bu cezayı verelim diyor. Sonra başkası çıkıyor hoop arkadaş bu olmaz bunu verelim diyor.. Not: Bu arada BJK'ye verilen cezanın doğru veya yanlış olup olmadığını bilmiyorum, hatta cezanın nedeninide bilmiyorum burda benim anlatmak istediğim verilen bir ceza üstünde çocuk oyunuymuş gibi oynanmaması lazım. BJK'li arkadaşlar üstlerine alınmasın sadece örnek verdim bunu kullanarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Fistan said: İlk önce haberi doğru düzgün verelim. Beşiktaş, taraftarlarının F.Bahçe ve Sivasspor maçlarında çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı! Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine de çeşitli para cezaları verildi! şimdi ağlamaya devam edebilirsiniz. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 böyle salak tahkim kurulu görmedim ben. madem kaldıraksın neden veriyosun cezayı. trabzon ve gs nin 5 maçlık cezaları 4 maça bile inmedi. dedik herelde akıllanacak bu adamlar güzel cezalar verecekler, ama yok nerde. bi de tarafsız saha cezası var ayrı bir komedi. ceza mı hediye mi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar