Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Ekşi'ye yazdığımda da budur dediler, fragman tanıdık gelmedi. Ama 30 sene sonra hafızam da yanıltıyor olabilir. Bi fullünü bulayım izleyip bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Anlattığınız film, 1985 yapımı "The Photographer" olabilir. Film, bir fotoğrafçı olan seri katilin, modellerini öldürüp ölümlerini fotoğraflamasını konu alır. Sahneler ve olaylar anlattıklarınıza oldukça benzer görünüyor. Özellikle fotoğraf çekiminde kullanılan ölümcül düzenekler ve giyotin sahnesi bu filmde yer almaktadır. Başka sorularınız veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 https://www.imdb.com/title/tt0207007/?ref_=nv_sr_srsg_2_tt_8_nm_0_q_the%20photographer%20 yılı tutturamasa da konusu tutuyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 (düzenlendi) Buna da baktim ama trailer vs cok zirva hic bir sey anlasilmiyor. https://ok.ru/video/7152450144971 Film burda , pek bi eski be. Haziran 14, 2024 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2024 (düzenlendi) Yok baktım şimdi, bu değil. Daha 80s slasher havası vardı, daha moderndi, daha karanlıktı benim film. Bunda giyotinli sahneyi de bulamadım. Haziran 14, 2024 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Çocukken izlemiştim bu filmi 90 lar ya da 2000lerin başı olması lazım. Büyülü distopya gibi bir yerde geçiyor. Adama 3 tane cin gibi kötü ruh gibi bir şeyler geliyor sonra 1 tanesi diyor: Merhaba ben cinayet bu yanımdakilerde tecavüz ve cinnet sonra adam krala mı düke mi generale mi ne sadakatini kanıtlamak için kendi kolunu kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 aga bu film değil rüya gibi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 (düzenlendi) Yok kesin izledim Yalnız o cin 1 tanesi için cinnet yerine başka bir şey demiş olabilir ve kendi kolunu kesme işi başka filmde olmuş olabilir ona göre (ilk mesajıda düzenleyeyimde bari lan düzenlenmiyormuş) Haziran 17, 2024 freedon_nadd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar