LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 pek hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla , tıp öğrencileri birbirleri öldürüp belirli bi dakika sonra tekrar geri getiriyorlardı. Cinayet felan değil bile bile yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Flatliners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 stimpak said: nienna said: bir film vardı. böyle iriş-alman tipli bir aktör başrolde. kızını arıyor, metro istasyonunda başlıyordu. ama aslında kızı falan yok, şizofreni adam. sonra bir kadın ve kızıyla tanışıyodu. kıza babalık yapmaya falan kalkıyordu. makinist olabilir gibi geldi teşkür ettim ama değil, sorum da hala güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bi dizi vardı, bu TRT ziyaretçiler vs dönemine denk geliyordu sanıyorum, zamanda yolculuk yapıp farklı ortamlara geliyolar ordan da bi şekilde tekrar yolculuk yapıyorlardı, ağzına krem sürerek gençleşen hatunların olduğu bi bölüm kalmış aklımda, var mı hatırlayabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Voyagers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bir sahne aklıma geliyor ama bulamıyorum bir türlü. Elemanla dalga geçiyorlar genelde, o sahnede de çıldırıyor "funny! funny! you are so funny!" mi ne deyip bam! sıkıyor kafasına. Var mı aklınıza gelen bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 lan... bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Nako said: Bir sahne aklıma geliyor ama bulamıyorum bir türlü. Elemanla dalga geçiyorlar genelde, o sahnede de çıldırıyor "funny! funny! you are so funny!" mi ne deyip bam! sıkıyor kafasına. Var mı aklınıza gelen bir şey? Misfits? dizi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Nako said: Bir sahne aklıma geliyor ama bulamıyorum bir türlü. Elemanla dalga geçiyorlar genelde, o sahnede de çıldırıyor "funny! funny! you are so funny!" mi ne deyip bam! sıkıyor kafasına. Var mı aklınıza gelen bir şey? Pis Yedili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 koca filmdem anlatabileceğin yer bu kadar mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 babam küçükken izlemiş, kuduzlu bi film. sanırım bi okul gezisi falan oluyo. eski olduğu için detay da bilmiyorum pek ama bu kadarı bilen için zaten yeter. muhtemelen altmışların filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bir film vardı askerler zamanda yolculuk yapıyorlardı kazara. Hitler filan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 masa said: bir film vardı askerler zamanda yolculuk yapıyorlardı kazara. Hitler filan vardı supernatural 8inci sezonda oylw bi bolum vardi zero hour da benzeri durum var hellboydan emin degilim ama manyak filmdi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bi film vardi ayrintilari yarin hatirlayinca soylerim iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 abiler bi film vardı bi tane cocugun bisikletine araba çarpıyodu sahibide elemana çek veriyodu üzerine rakam yazmadan cocuk çeke 1 milyon dolar yazıp bankadan parayı çekiyodu falan. mr.macintosh muydu neydi bişeydi imdb de baktım aradım bulamadım. cocuk yardırıyodu parayla falan. lütfen bilenler quote ile yazsın cevabı unutuyorum cunku yazdıgımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 70-80'lerden bir bilim kurgu filmiydi. Hasta bir adamı iyileştirmek için! olabilir tam bilemiyorum ama bir denizaltı gibi aracın içine birkaç doktor biniyordu sonra bu aracı küçültüp mikrop boyutuna getirip adamın damarına enjekte ediyorlardı. Sonra onlar adamın içindeki hastalığa doğru(buradan da emin değilim) ilerleyip işi çözüyorlardı. Cevabı verirken alıntılarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 karatan said: Cevabı verirken alıntılarsanız sevinirim. http://www.imdb.com/title/tt0060397/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 karatan said: 70-80'lerden bir bilim kurgu filmiydi. Hasta bir adamı iyileştirmek için! olabilir tam bilemiyorum ama bir denizaltı gibi aracın içine birkaç doktor biniyordu sonra bu aracı küçültüp mikrop boyutuna getirip adamın damarına enjekte ediyorlardı. Sonra onlar adamın içindeki hastalığa doğru(buradan da emin değilim) ilerleyip işi çözüyorlardı. Cevabı verirken alıntılarsanız sevinirim. aquila said: karatan said: Cevabı verirken alıntılarsanız sevinirim. http://www.imdb.com/title/tt0060397/ bu filmin aynısının bide yanlış bi elemana enjekte edilmiş olanı vardı :P gözüne bişey bağlayıp hatta doktor etrafındakileri falan görebiliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0093260/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Fransuxa said: abiler bi film vardı bi tane cocugun bisikletine araba çarpıyodu sahibide elemana çek veriyodu üzerine rakam yazmadan cocuk çeke 1 milyon dolar yazıp bankadan parayı çekiyodu falan. mr.macintosh muydu neydi bişeydi imdb de baktım aradım bulamadım. cocuk yardırıyodu parayla falan. lütfen bilenler quote ile yazsın cevabı unutuyorum cunku yazdıgımı. Blank Check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Vay, çok teşekkür ederim. Ben 70 80 diyordum 66 yapımı çıktı film, ne kadar da eskiymiş ya ama helal olsun adamlara... İkiniz de sağolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 orhan gencebayın bi filmi vardı hani halk konseri veriyordu vermeden önce ellerini böyle basarak eziyorlardı falan sonra sahneye öyle çıkıyordu çalamıyordu falan da fişmanda neydi o filmin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 aşkı ben mi yarattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben zamanında bir film izlemiştim (2006-2007 ?) onu bulun bana ya. filmin ortasında izlemeye başladım o yüzden başını hatırlamıyorum. film aynen şöyle: 10 civarı kişi bir evin içinde (nasıl geldiler onlar mı gitti bilmiyorum), ev kameralarla izleniyor ve kim tarafından izlendiklerini bilmiyorlar, yiyecek içecek elde etmenin tek yolu evde bir kişinin ölmesi. random bir kişi ölünce kapıdan yemekler şaraplar falan uzatılıyor. hatta orada olanlardan biri polis, diğeri de zamanında hapis yapmış bi elemandı sanırım. geri kalan da random seçilmiş insanlardı galiba. şurda da spo vereyim filmin sonu bir tek kadın hayatta kalıyordu, bir çanta dolusu para veriyorlardı hatta testere serisinin 2-3 tanesini izledim onlardna biri olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar