EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 oha jumanjimi lan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Jumanji'de ölüm yoktu ya sadf ajanlarda yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 evet ya bu daha bi karanlık bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya bir aktör vardı. böyle burnu kırık gibi, sarışın. genelde komedi ve aksiyon filmlerinde oynar. hatta yakında oynadığı filmlerden biri muzede bir gece. hani şu ufak kovboy. imdb den bakmaya çalıştım filme ama adamı bulamadım orda. neysi bunun adı.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 owen wilson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hızlı cevap için sağol kfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Behlul said: bi hayaletli filmde ben sorucam. Şimdi adam hayalet oluyor bir şekilde, ve hayalet olduğunu üstüne gelen otobüs içinde geçip, en arkadaki şişman kadının kukisinden kafası geçince anlıyor. En aşşağı 10-15 yıllık bir film Başroldeki adam zenci olabilir yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bi tane de ben sorucam bodyguard gibi bir film ama uzakdogu versiyonu adam çok öte bir koruma fln bi aileyi koruyor ailede klasik kızımı kadınmı ne itiraz ediyor korumasına fln sonra olaylar başlıor... Bir de küçükken izlemiştim güzel gelmişti adam böle bi kulenin tepesinde kuş gibi bi kıyafetle ucuyordu fln sanırım macera filmiydi garip bi batman arabası gibi bir arabası vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya manyetik bi çocuk vardı kel kafalı. okulda bununla dalga geçiyorlar falan en son da şimşeğe doğru koşup çarpılıyordu. neydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 donie darko mu acaip salladımmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 moncici said: ya manyetik bi çocuk vardı kel kafalı. okulda bununla dalga geçiyorlar falan en son da şimşeğe doğru koşup çarpılıyordu. neydi acabaabiii bu filmi bi kere izledim ama adını asla ogrenemedim bi de cocukda epic gucler falan oluyodu flana biseyler.. ama sahne okadar net gozumun onundeki anlatamam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 powder http://www.imdb.com/title/tt0114168/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 aha evet powder galiba. hatta başrolündeki herif şehrin azizlerinden birisiymiş. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 evet bu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 çocukluğumda izlediğim bir film vardı. Uzaydan bir robot zırh geliyordu, çocuğun biride bu zırhı giyip kahramanlık yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0120478/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 wow çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Bir film vardı. Başlangıcında iki küçük çocuk satranç oynuyorlar. Soldaki sağdakini yeniyor. Tokalaşmak için soldaki elini uzattığında sağdaki not alma kalemini çocuğun eline saplıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Sonra eve gidiyor. Annesi hasta mı ne. Bundan bişiler istiyo, bu süt içip kendi kendine satranç oynuyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 house un bi bolumunun basinda vardi ayni durum. edit: simdi buldumda, sezon3 bolum 23 de oluyodu bu olay da, tuse ile adama cakmis :) kalem yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 moncici said: aha evet powder galiba. hatta başrolündeki herif şehrin azizlerinden birisiymiş. vay anasını. enee evet o. ben öbürüsüne aşıktım ama buna da pudra çocukken aşıkmışım . evet şimdi kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Filmin adı Knight Moves... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 alman filmiydi yanılmıyorsam hep metroda geçiyordu metro güvenliği olan adamlarla ilgili bir filmdi bir de katil vardı insanları metroların önüne yiten bilene nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 alman değil macar filmi başroldeki elemanın filmdeki adlı bulcshu gibi bişeydi, tam nasıl yazılıyor hatırlayamadım. ayı kostümlü sevimli kız var, kızın babası tren kullanan arıza şöfer :) yönetmen nimrod antal, filmin adı da kontroll edit: soundtrack de güzeldi, her ne kadar müzikleri yapan elemanın adı "Neo " olsa da : ) imdb linki de vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 benim aklımda da kızın tatlı olduğu kalmış :P. hatta adam istasyonu terk edemiyo muydu neydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar