mono Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 oncelikle ozur dilerim; COK gec yakaladim furyayi, is guc vs derken anca oldu yakinlasmamiz, yavas yavas bitirdim.. eh..ama bitirdikten sonra bu yil (2012) cikan butun oyunlar ile kiyaslarsam..uzerine birde gamespotun verdigi 8.5 notunu eklersem, acikca AQ'yim gamespotun ve mal review'larinin demek istiyorum.. icerik kalitesinin gunumuzun oyun dunyasi ile alakasi bile yok grafik motorunun azcik yetolugundan dolayi en kotu 9.0-9.5 bir oyun..grafik yetisse (2012 icin unreal3 motoru olsa hani?) tartismasiz 10...cildirinizmi lan. tersini dusunen ciksin ne olur karsima. ne olur yada nolur. DLC sine de baktim bu gazla, fena gelmedi dah gaz olablirdi..e olsun, bi dlc daha ciksa keske diye aramadim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 steam indirimden aldım 1 saat baktım iyi gibiydi ama sonra bi fırsat bulup oynayamadım. borderlands'dan sonra buna dalayım bari herkes çok iyi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 çok çok iyi başlayıp gittikçe güzelleşiyo falan derken bir baydı beni üçüncü bossta bıraktım patlayan karı işte invis olup gerçekten değer falan denirse bitiricem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yapma abi, degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 aynen ben de bir yerde soğudum, hala aklımda silemiyorum. birinin gerçekten değer demesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 net deger. Bosslara da dogru yaklasinca hepsinin 15-20 sn lik isi var. En zoru muhtemelen birincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben release olduğu an başladım 40 saat kalkmadan oynayıp bitirdim en zorda, kısaca değer. bi deus ex goty değil ama iyi yine de. tabii amele gibi fps styla oynamamak lazım, maillerde bi sürü gönderme var + bazı ebooklar da güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben steam indirimden aldim hepsini, kurmadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Çok net değer. En zor boss bence de 1.si bu arada. Neye uğradığımı şaşırmıştım sırf o herif yüzünden bütün oyunu en zor da bitiremedim orda diff.'i bir indirmek gibi noob hatası yaptığımdan. Herhangi bir bossa giderken EMP ve EMP mine alın 2-3 tane bossları çok rahat harcarsınız. Bir de bodos lethal force astım kestim gitmek yerine oyunu en zor zorlukta ve stealth oynayıp ghost vb. bonusları almaya çalışarak oynarsanız heralde bir 10 kat falan daha çok keyif alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Onun kafasına kafasına varil atıvereceğin ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Vingthor said: çok çok iyi başlayıp gittikçe güzelleşiyo falan derken bir baydı beni üçüncü bossta bıraktım patlayan karı işte invis olup gerçekten değer falan denirse bitiricem bi ara sonuna kadar değer abi manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 stealth oynamıyorsanız zaten kapatıp baştan başlayın sdf, içeriğin %80i stealth e göre oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben yarı stealth, yarı aksiyon gittim valla. daha ilk oynayıştan give me deus ex'de oynadığım için o kadar fazla stealth ortamına giremeyebiliyorsunuz isteseniz de. ayrıca belli bir seviyenin üstünde aksiyon sunan stealth oyunlarda full stealth gitmemeyi tercih ediyorum ben genelde. oynayış tarzı tabi. 2-3 tane achievement kalmıştı ben bitirdiğimde oyunu. bir tanesi de kimseyi öldürmeme achi'si. bir ara onu yapayım diyorum full stealth gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sen ona vakit bulamıycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 olm her yerde yüzüme vurmasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 give me deus ex te full stealth gidiyorum mgs 4 den beri sltealther oynamaktan bu kadar keyif almamıştım ya oyun baya iyi.müzikleride çok iyi. boss a da stealth denedim ama yemedi ahahaha ilk boss zordu evet.2 bomba ve stun gun spam yaptım.rifle yoktu bildiğin stealth gidiyorum diye almıyorum siahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bosslarda illa girişecen, o yüzden bazı manyaklar kafayı yemiş protesto etmişti oyunu releasede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bu arada missing link'den girdim ben geçende 1-2 bölüm oynadım. ilk oyundan mı başlamak lazımdı. ana oyundan başlar diye düşündüm. inş doğrudur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dshjk baseden başlayacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abı bı benmı ilk bossa stun gun melee girerek bitirdim? ne bileyim gayette kolay olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 İlk boss uyuz etmişti beni. Gizli kesilecekmiş gibi durmuyordu. Bende sağdan soldan bulduğum varilleri kafasına fırlattım. 5 saniyede falan animasyonu girdi. Dedim bu muydu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Şu Missing Link'i oynamak için illa ana oyunu bitirmek lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 değil. yanlışlıkla ondan başlamışım o yüzden biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ya missing link'i almıştım bi kaç hafta önce amazon god tier bundle'la. çalışmıyor oyun steam'de. play'e basınca setup açılıo, nvidia kart yerine intel'i görüyor default olarak. onu değiştirince hata verip kapanıyor. lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 intel'i disable et biostan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar