Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 oyunun asıl zevki stealth, bi ara yeniden 0 adam oldururek oyunu bitirmeye kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://i.imgur.com/g7ynd.jpg ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Manly tears ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 diane'yi bulup öldürmeyi düşünmüştüm ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kitabı var bide bunun, baya iyi deniyor, başlıcam bugün ben. http://www.amazon.com/Deus-Ex-Icarus-James-Swallow/dp/0345523598/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340176471&sr=8-1&keywords=icarus+effect http://images.wikia.com/deusex/en/images/e/ec/Icarus_Effect.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 James Swallow eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ben o kitabi okur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hmm iyi baya kitabı, zaten amca lead writerlardanmış oyundada. oyunun hemen öncesinde geçiyor konu olarak fedorova da var, http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110115212747/deusex/en/images/0/02/Fedorova2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 %75 indirim var steam'de. nasıl bir oyun almalı mı sizce? askerde kaçırdığım oyunlardanmış bu da. hiç incelememişim =) çok rpg oynayan biri değilim. çakma rpg diyebileceğimiz stalker serisini fln çok severek oynadım. skyrim oynuyorum bu aralar o da sardı baya. oynanış, detay fln konusunda artısı eksisi nedir skyrim'e göre fln bi özet geçebilecek birisi var mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xorZiitfedc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Skyrim serbest takıl gez dolaş oyunu, bu oyun görev bazlı. Skyrimin dünyasının yanında baya küçük kalıyor DX dünyası, ama gerek karakterler, gerek senaryo, gerekse oynanış olarak Skyrim'in fersah fersah ötesinde bir oyun. Bilimkurgu havasını güzel yansıtan sağlam bir atmosferi var. Stealth action rpg diyebiliriz türe, ama skyrim gibi bi hibride göre çok daha fazla rpg öğesi içeriyor. Özetle tavsiye ediyorum, 2011'in en iyi iki oyunundan biri. Diğeri de Witcher2ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 saol alayım bari bu kadar ucuzken. son olarak şu şekilde paket olarak mı alayım yoksa şunlar gereksiz fln diyorsanız boşa para vermeyeyim. edit:link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 eski dxleri oynarım diyosan al. tactical enhancement pek gereksiz patlangaç görev paketinde ne vardı hatırlamıyorum. dlcyi kesin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ya o değilde oyunu oynarken adamın sesine hasta olmuştum, dialoglarda, görevlerde felan bir atmosfer yaratıyordu. keşke oyuna devam etseler de, biz de o sesi dinlemeye devam etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/210/350/1321641418396.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 2. oyun ve ek paketlerini aldım ilkini oynamam diye almadım. videolara göre çok iyi görünüyor. akşam indireyim hmn h.sonu takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 en iyi deus ex ilki ama panp 2. de en dandiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hala su inanılmaz uzun loadingler devam ediyormu ? buldularmı bir çözüm yoksa kaldımı öyle birde pasifistte gidip arkadan bayıltmak neblim robotları kullanarak tozu dumana katsam bozuluyormu achievemnt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Silphatos said: en iyi deus ex ilki ama panp 2. de en dandiği zamanında oynamak lazımdı ama. mafia1 fln gibi önceden severek oynadığım oyunları tekrar oynarken sıkıntı olmuyor eski olması ama ilk defa oynayacaksam geçmişten gelen bi sempati olmadığından her şey göze batıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 release günü başlayıp 2 3 günde bitirmiştim ben steamde loadingler 3 5 saniyeydi pc de dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 abi böle bölümler arası ölümcül 5dk loadingler vardı. dergilerde cons kısmına yazmışlardı hatta long loadings dye asdad patch fln gelmiştir belki, steamde otomatik cektinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 df said: Silphatos said: en iyi deus ex ilki ama panp 2. de en dandiği zamanında oynamak lazımdı ama. mafia1 fln gibi önceden severek oynadığım oyunları tekrar oynarken sıkıntı olmuyor eski olması ama ilk defa oynayacaksam geçmişten gelen bi sempati olmadığından her şey göze batıyor =) deus ex şu an oynanır çok güzel ki geçen yıl 3243234. kere bitirdim, retail oynamıştım hep zamanında bi de steamden bitireyim dedim. ayrıca grafik modları da var illa grafik diyosan, dx11 renderer falan yapmıs adamlar ayrıca texture packler falan var Daesu said: abi böle bölümler arası ölümcül 5dk loadingler vardı. dergilerde cons kısmına yazmışlardı hatta long loadings dye asdad patch fln gelmiştir belki, steamde otomatik cektinden o ilk sürümün sorunu falandır, direkt çıktığı gibi patch yemişti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 beni dx1 de bitiren mouse hareketleri. fix bulmustum bir tane oda cok iyi calısmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar