Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 onu da oynicam millet 4-5 saat diyo aynen bana o 8-10 olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 augmented crazy cake lady: http://www.youtube.com/watch?v=fv82MNdQjzs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ana oyundaki save'lerimize ihtiyaç olacak mı dlc yi oynamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 dlc ana oyuna bile ihtiyaç duymuyor çalışmak için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 oha nasıl yani =) 2 gb'lık oyun mu yapmış herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bide mutlaka jump alın ilk aug puanlarıyla, sadece jumpla girilebilen gizli saklı malzeme stashleri dolu dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Revangelis said: geç de olsa bitirdim oyunu her şeyi yapmaya çalıştım, her yeri dolaştım falan 41 saat sürmüş tutorial dışında adam öldürmedim ama tutorialda öldürdüğüm için pacifist achievementını alamadım o biraz üzdü eheh tadı damağımda kaldı resmen Ben de yeni bitirdim, aynen 41 saat sürdü :O. Yalnız çok iyi oyun cidden. Skyrim'den sıkılıp buna geçmiştim, çünkü diğeri bitmek bilmiyor. Bana dönem yoğunlaşmadan, tez fln iyice üzerime çullanmadan hızlıca biticek oyun lazımdı da :D. Bi de 10. sayfaya düşmüş, görünce üzüldüm, o kadar eskimedi daha :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 eidos baya çabuk harcadı oyunu bence, hala populerken missing link gibi 1-2 dlc daha çıkarabilirlerdi belki farklı bir karakterle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 İndirimler başlığında verilmiş sanırım ama buraya da koyalım. Deus Ex : HR gamersgatede 7.5 dolar sadece http://www.gamersgate.com/DD-DEHR/deus-ex-human-revolution- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 6.5$'a iniyor gamersgate %15 indirimiyle. yoksa söyleyin ben alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 daha yeni 25 kusur dolara aldim. huzunluyum. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bana alsana seren :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Amma keyifliymiş ya. Yalnız side questleri yapmaktan birde bunuda hacklerim uleyn deyip paso save load yapmaktadan daha polis karakolundan çıkamadım hoş 2 günde toplam 4 saat oynamışım ama olsun :D total gameplay zaten ne kadar ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sneak oynayıp her deliğe girip her bişiyi bulucam diyorsan 100 saati geçiyor rahat, dandun fps gidicem diyorsan yarın biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sneaksiz 40 saatte bitmişti benim, sneak rahat 100 saat olurdu hakkaten ama her emaili kitabı vs okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 pff 7.5 iken kaçırmışım burada yazıldığını. neyse artık bir daha sefere. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 http://www.pcgamer.com/2012/03/07/deus-ex-human-revolution-designer-on-boss-fights-we-are-truly-sorry/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kimseyi öldürmeden bitirmeye kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 off fazla iyi adamin sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 benim sesimden bile güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 abi mükemmel adam mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Saeros said: benim sesimden bile güzel mi yeni uyanmış sesinin yanına yaklaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 oha adamın sesi ne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar