Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

buyuk bi esseklik edip playstation store a uye olurken country/region kısmını turkiye olarak sectim. bi tek region degismiyor. bi sekilde yeni bi account acma yada mevcut olanı silip yeniden account acma olayı varmı ? bi turlu bulamadım. google dan falanda aratıyorum ama sorumun cevabını bulamadım daha.

edit: neyse sorumun cevabını kurcalarken aklıma geldide buldum. yeni bi profile yaratınca oluyormus :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ben buna mouse ve keyboard takmak istiyorum. Keyboard var da ps3 için mouse yok. Mouse nerden bulucam? FPS falan rahat oynamak için.

edit: Gerçi oyun desteklemezse bir anlamı yok keyboard ve mouse'un. Bir tek UT destekliyor ve de sanırım. Ben bad company, COD 4 falan da oynamak isterim mouse keyboardla.
Sosyal ağlarda paylaş

oy oy oy oy. çok sinir oldum bu akşam. BF bad company oynuyorum oyunda voice chat i kullanan insanlar var ve ignore etmek istiyorum adamlar resmen açık bırakıp odadaki arkadaşlarıyla muhabbet ediyorlar. başka oyunlardada oluyor bu. ispanyolu ingilizi fransızı deli ediyorlar. bunları ignore etmenin adam gibi bi yolu var mı ? oyunun kendisinde yok boyle bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...