PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 çözünürlüğü 640*480 bir tv'de oynayacaksın. bunu göze alıyorsan sen bilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 draedan said: hdtv yerine buyuk boy tuplu tv de oynasam cok sey kaybeder miyim gorsel olarak ? devasa fark var ama oynanmazda değil gayet oynanıyo. küçük ekran (55 ekran falan) tüplü tvde daha bile hoş oluyo 70 ekran 84 ekranlara göre bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bazı oyunlarda yazıları okuyamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 buyuk bi esseklik edip playstation store a uye olurken country/region kısmını turkiye olarak sectim. bi tek region degismiyor. bi sekilde yeni bi account acma yada mevcut olanı silip yeniden account acma olayı varmı ? bi turlu bulamadım. google dan falanda aratıyorum ama sorumun cevabını bulamadım daha. edit: neyse sorumun cevabını kurcalarken aklıma geldide buldum. yeni bi profile yaratınca oluyormus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim de degistirmem gerek onu benimki de turkey su anda. Yeni profile mi yaratmak gerekiyor bunun icin. Ps3 su an yanimda dil istanbulda kaldi ama 1 ay sonra gidiyorum. O ara kurcaliycam ben de cunku store a girilmiyordu en son turkeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 format veya yeni profil. yeni profille indirip kurduklarini diger profillerden oynayabiliyosun/izleyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ps3 ü pc monitöründe yüksek görüntü kalitesinde oynatabilmek mümkün müdür? (yeni nesil ekranlarla yani) projeksiyonda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Evart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 evart ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 evart=>evat=>evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ya ben direk arkadaşın problemi yazayım da böyle kasmayayım kendimi :P : ps3 ü hdmi ile projeksiyona bağlamışlar, normalde ses hdmi üzerinden iletiliyor ama sesi stereo analog 2.0 almak istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 av kablo varya onuda bağlıyacak ps3 e hdmi la aynı anda. av kablonun ses çıkış uçlarını(beyaz ve kırmızı olan olsa gerek) ses sisteminin girişine bağlıyacak. sonra ps 3 ün ayarlarında görüntü için hdmi ses için avyi seçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 psp yi ps3 üzerinden internete bağlamanın bir yolu var mı ? yani psp yi ps3 gibi kullanarak değilde ps3 ü router olarak kullanma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bişey sorucam, ben makineyi hiç nete bağlamadım daha. Taşınana kadar da bağlamıycam gibi gözüküyor da şimdi bir sorun var. Benim alet NTSC, bu online oynarken sorun yaratabilir falan dedilerdi, ne sorunu yaratır biri söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bildiğim kadarıyla ntsc olması sorun yaratmıyor da, aletin ilk açılışında seçtiğin ülkeye bağlı sorun çıkıyormuş. İngiltere falan seçin demişlerdi kuzene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 dcp 500 plantronics kulaklığı ps3 e bağlayabiliyormuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yarabbim e-store u yeniden yapmislar kullanilabilir olmus aglamak istiyorum ya calisiyo abi ciden bole demolara felan bakabiliyosun aradigini bulabiliyosun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben buna mouse ve keyboard takmak istiyorum. Keyboard var da ps3 için mouse yok. Mouse nerden bulucam? FPS falan rahat oynamak için. edit: Gerçi oyun desteklemezse bir anlamı yok keyboard ve mouse'un. Bir tek UT destekliyor ve de sanırım. Ben bad company, COD 4 falan da oynamak isterim mouse keyboardla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oy oy oy oy. çok sinir oldum bu akşam. BF bad company oynuyorum oyunda voice chat i kullanan insanlar var ve ignore etmek istiyorum adamlar resmen açık bırakıp odadaki arkadaşlarıyla muhabbet ediyorlar. başka oyunlardada oluyor bu. ispanyolu ingilizi fransızı deli ediyorlar. bunları ignore etmenin adam gibi bi yolu var mı ? oyunun kendisinde yok boyle bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Abi kesin vardır bi yerinde gözünden kaçmıştır ya. Milletin bıdıbıdırısıısdnı dinlemek zorunda mısın? Yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ps3 te blu-ray disc ten hdd ye yükleme olanagı var sanırsam. Peki simdi aklıma söyle bir durum geliyor aynı discten insanlar 6465465465 ps3 makinesine atamaz mı oyunu? Ve hala korsanı neden cıkmadı tam olarak acıklayabilecek olan var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 discin tamamını atmıyo olması lazım. bi kısmını install ediyo. harddisk yetmez zate tamamını kopyalamaya . 1 . oyunu yüklersin ikincisi dışarda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 peki iyi de blu ray den bire bir kopyalama sistemi de mi olmaz acaba? bi de ed2k serverlarında oyunun iso dosyalı halleri mevcut bu nasıl bir çelişkidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 iso lu hali mevcut, o iso dosyaları sadece ileride blu ray yazıcı alınca diskin yedeğini baştan yazmaya yarıyor. şu an için çalışmıyor tabii, iso loader henüz yok ps3 için. ileride kırılınca işte netten çekip yüklicen adamlar şimdiden imajını almış ama çalıştıramıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ya xbox da oyun oynarken mesela ipod dan falan müzik dinleme olayı var ps3 de bu yapılabiliyomu ? Ben denediğimde oyundan çıkıyo müzik dinlemek için oyuna girince de müziği kapatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar