Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

ya ben bisi sorcam,

oyunlari falan ben hic controller ile oynayamiyorum,

normal pc klavyesi ve mouse falan takilabiliyomu yoksa ozel donanim mi almak gerek bunun icin?

bu mesaji alinti yaparak yanitlayin lutfen bende anliyim cevap gelince :)

bir alet yardımıyla oyun oynayabilirsin ama iyi mi hayır...

kısaca tavsiye etmem
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide ps3 cahili olarak su soruyu sorayim,

simdi bunlarda 160gb ile 320gb var, simdi bunlar arasindaki fark neki, dahami fazla save edebiliyoruz, yada oyunu toptan oraya kopyalayip dahami hizli oluyo,

en azindan performans acisindan bi fark oluyo mu?

yoksa harici usb de baglar oraya atarim datalari, olmaz mi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

nie kotuki bu adam baya guzel oynuyo iste.

ben fifayi falan bile controller ile oynayamayan bi adamim,
klavye oldugu zaman kralini tanimiorum yani :)

yakinda ps3 alicam parayi toparlayabilirsem, bide bu eagle denen dalgadan aliyim bari.

bariz lag var video'da dikkatli bakınca anlaşılıyor.

bende gamepad özürlüyüm fps'lerde, bugun killzone3 oynayayim dedim bölüm başladı ilk düşmanda öldüm resmen sdsdf, ben cursoru adamın üstüne getirene kadar kevgire döndürüyorlar beni.

uncharted2'yi bile zar zor bitirmiştim sırf bu aim olayı yüzünden, bi mouse klavye destegi fln koysalarda biz de fps oynayabilsek ps3te.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

reyou said:

nie kotuki bu adam baya guzel oynuyo iste.

ben fifayi falan bile controller ile oynayamayan bi adamim,
klavye oldugu zaman kralini tanimiorum yani :)

yakinda ps3 alicam parayi toparlayabilirsem, bide bu eagle denen dalgadan aliyim bari.

bariz lag var video'da dikkatli bakınca anlaşılıyor.

bende gamepad özürlüyüm fps'lerde, bugun killzone3 oynayayim dedim bölüm başladı ilk düşmanda öldüm resmen sdsdf, ben cursoru adamın üstüne getirene kadar kevgire döndürüyorlar beni.

uncharted2'yi bile zar zor bitirmiştim sırf bu aim olayı yüzünden, bi mouse klavye destegi fln koysalarda biz de fps oynayabilsek ps3te.

abi zaten yabancilarda bi mallik var, ozellikle yotube yorumlarini okudum forumlari harrasladim adamlar

ps3 te mouse + keyboard ile oynayinca, hile yapiyo sayiyolar.

cogu kisi olmasin hic desteklemesin eger takicaksan mouse keyboard git pc oyna diyolar.

lan gerizekali (o adamlara diyom tabi) kim ne karisir ne taktigima, bide controller acaip el agrisi yapiyo bende, resmen basparmagim kriz geciriyo 30 dakika sonra pes falan oynarken, bilgisayarda 8 saat kesintisis pes oynamisligim var.

ben bug mug alicam valla eagle eye ps3 ile birlikte,
multi oynarken controller ile debelenenleri oldurmek baya zevkli olacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi boşuna para vermeyin o mouse'lara, efektif değiller ve analogla oynayacağından daha rezil bir duruma düşüyorsun.

Analog ile oynayın az, en fazla 1 hafta içinde rahat rahat orta düzey bir fps oyuncusu olursun. 3-4 günde alışan arkadaşlarım bile vardı asdfa

Hani PC'kilerden bile iyi oynayan amerikan bebeleri var, onları saymazsak ve görmezden gelirsek konsolda rahat rahat multi fps atarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

tam olgunluk dönemindeyken alayım bi ps3 diyorum. 800 tl ye gençtürksel kampanyası var 1 oyun +move set. ne dersiniz?

2. el alınabilir mi? Arıza yapma olasılığı nasıl?

bir de bu aletle uyumlu uygun fiyatlı monitör tavsiyesi var mı?

aletten sıkılıp satmak isteyen var mı bide eheh :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende tertemiz bimeksten alınmış 2 kollu + move set yanında bc2 little big planet + pes 2010 var. 3-4 ay oldu olmadı televizyonun altında duruyor, toplasan 10 saat oynanmamıştır hiç bir yerinde bırak kir çizik dahi yok.

kutusu var garantisi devam ediyor. kaç lira eder satmak istesem?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...