Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 var mı böyle bildiğiniz türkiyeye gönderen senditten başka site. biraz pahalı geldi sendit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 çok güzel bu site ama güvenlimidir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gameseek.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 senditten başka bir sürü site var ama tabii biz türkler sadece sendit kullanıyoruz. gameseek.co.uk var, game.co.uk var. ama sendit pahalı geldiyse sonuçta hepsi sana pahalı gelir. öyle çok ucuz fiyata bulabileceğin bir yer yok ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Metakuso said: çok güzel bu site ama güvenlimidir ki? evet çok fazla kullanan var bunu benim tandııgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 iyidir play asia guvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 O kadar site yokken Türkiye'ye oyun gönderen gamestop vardı. Hala duruyor mu emin değilim, ama bir bak istersen. Kargo ücreti epey tuzluydu ama uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Son 6-7 oyunu www.gameseek.co.uk den aldım.Gayet hızlı ve problemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sendit.com da play-asia.com da son derece güvenilir diye blyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 http://www.cd-wow.com ücretsiz kargo her oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Play-asia kesinlikle tavsiye ederim, 3 günde ulaştı elime, sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bende dün playasia dan spariş verdim bakalım ne zaman elime ulaşıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Xaenin said: Play-asia kesinlikle tavsiye ederim, 3 günde ulaştı elime, sorunsuz. fedex'le falan mı ? air mail'le 8 gunden 1 aya kadar gidiyor diye okudum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ellerinde yoktur belki, bazı oyunlar mesela 5-15 gün diyor, onlarda gecikme olabilir. Ben EMS ile istedim 2 tane ps3 oyunu, geldiler okula, açıp kitapçıklarını okurum anca =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yeni başlık açmayayım burdan sorayım dedim. bir arkadaşım ps3 oyunları istiyor, senditten sipariş vericez, daha önce wow almıştım senditten sorun olmamıştı ama, birden fazla oyun alıcaz, 9 tane falan sanırım. hepsini bir arada almayalım dimi? paketin büyük ve fiyatının yüksek olması gümrük sorunu çıkarır mı? kaçarlı olarak alalım, oyunlar 60 euro falan tanesi. 2şer mi alalım 3er mi? daha once ne kadar büyüklükte birşey aldınız senditten ve sorunsuz geldi? falan filan :) kktşkbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sorduğun soryla ilgili olarak acı bi örneği vardı blackroseun 3-4 yıl önce. 300 dolarlık mala 300 dolarda gümrük ödemişti. 7 kutu swg için. 2şerli getirseniz faha iyi olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 gümrük sınırı ne tam olarak o zaman? fiyat mı yoksa gelen şeyin fiziksel olarak büyüklüğü mü? fiyatsa ne kadar? tek oyun zaten 100 milyon gibi birşey, sınır 100 dolar gibi okumuştum sanki patide bi yerde ama :/. o zaman birer birer getirmek mi gerekicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 gümrük sınırı kargo dahil 100 euroyu asmaması lazım. bayramlarda ve yılbaşı gibi belli özel günlerde bu sınır 300 euro ya yükseltiliyot olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar