adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 CaNNi said: Patates sebze değildir. Ettir. karnıbaharda farklı bi yaşam form'u ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Chemical said: başlığıma noldu bre. sadece bunlar yazıyodu ya,bunlar sana...iştikal etsin diye geyikler dönmeyin diyedir şahsen benim diyesim gelmişti ilk seferinde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ah patates, istanbuldaki günlerimde en yakın dostum. Sabah patatesli yumurta, öğlen ekmek içi patates, akşam etli patates veya kaşarlı patates.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 YİMEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Krmz said: pırasa süperdir, yalang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kereviz, karnıbahar, lahana ve pırasa sevmiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yanli$ mesaj ozur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yemegin icinde bi yesil biber olmicak onun haricinde alayini yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 karnıbahara laf yok her türlü yemeği güzeldir... ama o yuvarlak yeşil topçuklardan olsa olsa paintball mermisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 karnıbahar kendimi zorlarsam yerim ama pırasa ve kerevizi hiç bi güç yediremez bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 2 sene önce, ev arkadaşımın annesi gelmişti, kadından pırasa istedim, sağolsun yaptı, kimse yemedi, neyseki bende seviyordum da günlerce bir köşede yiyecek oldu heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bunların hiçbirisini hayatım boyunca 1 defa dahi agzıma sürmedim.(bunlara domates ve zeytin de dahil)mutlu muyum? şu an evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 allahın gücüne gitmsin bende sevmiorum ikisinide =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hö nasıl domates yemezsin, tamam görüntüsü kötü ama içini çıkarıp lavaboya atınca ben bile tuzlayıp yiyorum, içi olmayacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bilmiroum yemedim yiyemiorum sadece bakabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 karnıbaharr =(((((( insan yemegi degil ya brüksel falan iyide o karnıbaharı gorunce bile gozlerim kısılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Emaleth said: karnabahar yönetir be! brüksel lahanası gerçekten berbat bişe, o ayrı.. Mantı'ya en büyük alternatiftir , o türlü yönetir evet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 halbuki bi yeseniz o karnabahari bi daha bi daha diceksiniz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Evet karnıbahar sarmısaklı yoğurt ve tereyağ sosuyla güzel olur , mantıdan tek farkı etsiz olması yani o durumda . Bi de kıyma ekleyin yanına , osura osura yersiniz işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 BROKOLİ ÖEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Patates, domates, havuc disinda sebze yemiyorum ve cok mutluyum ha 20 sene sonra cenazemde rahmetli de eti cok severdi dicekler o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 karnıbahar yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 karnıbahar + brokoli oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 o 2 sini bende sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Karnıbahar iyidir yahu, ağaca benzediği için bu ne lan diye yesem de iyi yani tadı falan. Şunla iyi gider bunla iyi gider diyebilecek kadar yemek işinden çakmıyorum ama tuz manyağı yapılırsa hepsi gidiyor mis gibi. Brokoliyi bile tıkar burnu basar tuzu yerim de, hiç bir güç bana patlıcan yediremez, yediremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar