Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hiç bi şarkısı guzel diildi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 joanna(trio version) çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bazı sahnelerinde çok güzel gitmiş müzikler. pretty womanlar filan feci bayıyordu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Feci etkilendim filmden(hayır 18- değilim :p ) Ama sonunun bir müziklerine uygun, hoş bir şekilde biteceğine dair umudum vardı.Öyle bitmedi ki,etkileyiciliği orada zaten.Kanalizasyondan çıkan çocuğun bakışları,fırında yanan mrs. Lovett'in durumu ve ona bakan Mr T.,ucu açık bırakılan Johanna-Anthony durumu...Daha gider böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 BulletRide said: Yalnız Depp bu filmle Oscar'a aday olmuş.Ona çok şaşırdım,birçok rolünden daha kötüydü bu seversin filmi yada sevmessin,zevk işi tabikide ama bu bana haksız geldi usturalar , plaj , tüm traş sahneleri... bence sweeny todd'un o havasını taşıyabilecek cok aktör yktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Flameoffear said: İzledikten sonra keşke müzikal olmasaymış dedim. Cidden bayıyor, güzel güzel diyaloglar geçsin işte abi. Niye şarkı söylüyorsunuz. Püff, hevesle beklediğim bir filmdi, yalan oldu. abicim sanada gülüyorum c,dden hevesle bekledin bi film hakkında 5 dakkalık bi araştırma yapsan bir brodway müzikalinin portu oldunu görürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ben güzel dersem tartışmaya gerek yoktur. çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Filmde Borat olarak tanınan Sacha Baron Cohen de vardı.Bilmem dikkat eden oldu mu?Ama söyliyeyim dedim..(trivia hesabı) Bakınız alttaki videoda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 DoGMeaT said: Flameoffear said: İzledikten sonra keşke müzikal olmasaymış dedim. Cidden bayıyor, güzel güzel diyaloglar geçsin işte abi. Niye şarkı söylüyorsunuz. Püff, hevesle beklediğim bir filmdi, yalan oldu. abicim sanada gülüyorum c,dden hevesle bekledin bi film hakkında 5 dakkalık bi araştırma yapsan bir brodway müzikalinin portu oldunu görürdün. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Benim filmle ilgili tek sorunum müzikal kısımların daha akıcı hareketlerle desteklenebileceğini düşünmem. Bu arada yukarıdaki videoda gösterilen sahne mükemmeldi. I feel you Johanna'yı da çok beğendim. Yorumların aksine. Çocuğun sesi iyi gitmiş şarkıya. Daha iyisi olabilir miydi, olsa nasıl olurdu hiç kurcalamadım. Yeterince tatmin ediciydi herşey. Tabii izlediğim en iyi 10 film sıralamasına alamam o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Sonu açık kaldı.2. filmi beklemek saçma olur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Kartan said: Sonu açık kaldı.2. filmi beklemek saçma olur değil mi? evet çünkü müzikalin devamı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Of Kartan daha izlemedim filmi spoiler kullansana bütün heyecanı kaçtı şimdi. Ben film boyunca sonunda ne olacağını bekleyip açıkta kalınca düşünecektim birkaç gün, başta da şok olcaktı tabii açıkta kalması. Sen söyleyince bi anlamı kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 böyle telafi edelim Aklımdan geçti bir an biliyor musun önceki postu atarken,spoilera mı alsaydım acaba?, şeklinde... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ya gerçekten inanılmaz bi film.. Bi filmde hem eğlenip hemde cinayet sahnelerinde hoh wuh diyebilmek çok güzel.. Mekanlar makyajlar ışık hepsi süperdi bence =) Johannayı berber koltuguna oturttukdan sonra aşağıdan gelen çığlığa giderken gayet rahat bi şekilde suratımı hiç görmedin diyişi çok iyiydi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 spoiler spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ya bi heycanla yazdım özür yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Şunu söyleyebilirim yaratılan karanlık atmosfer tamamiyle ciddiyet isterken araya Pretty Woman türevi şarkılar girince ciddiyet ortadan kalkmış. Eğer yakaladıkları karanlık atmosferi müzikal bir şekilde devam etmeseler daha hoş olurdu. Ayrıca şarkıların tekrarlanması ise bende ayrı bir nefret uyandırdı. Ama film güzeldi. İlle ''izlemezseniz hayatınızda bir şeyler eksik demektir''tir şeklinde bir film değil. Ama izlenmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ingilizcesi olmayıp türkçe altyazı ile film sıkıcı veya çekilmez gelebilir haklısınız, yani müzikal sonuçta, çevirilerle kötü olacaktır. ben çok sevdim ama :) ha öyle, gelmiş geçmiş en iyi film denemez ama kötü de olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hakkinda hiç bişe okumadan direk sinemaya dalip izlediğim filmdir bu. çok pişmanım 2 saatime. demiorum ki film kötü. müzikalmiş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Güzel bi filmdi bence. İzlemesem izlemediğime üzülür müydüm? Hayır! Ama artık eti turti bile yemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 arkadaşlar bu film hakkında Türkçe dersinde anlatılacak şeylere ihtiyacım var. yorum gibi. nereden bulurum fikri olan var mı? sunumda kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 imdb.com ? ha bi de sinema elestirmenlerinin duzenli makale yazdıgı siteler var,onlara bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 de işte siteye ihtiyacım var. eleştiri sitesi bulamadım pek. tek tük abuk subuk yprum yapmış adamlar çıktı karşıma. düzgün mantıklı düzenli olarak film eleştirisi yapan sitelere ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 gazete+dergilerin sitelerinde sinema bolumlerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar