Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Feci etkilendim filmden(hayır 18- değilim :p )

Ama sonunun bir müziklerine uygun, hoş bir şekilde biteceğine dair umudum vardı.Öyle bitmedi ki,etkileyiciliği orada zaten.Kanalizasyondan çıkan çocuğun bakışları,fırında yanan mrs. Lovett'in durumu ve ona bakan Mr T.,ucu açık bırakılan Johanna-Anthony durumu...Daha gider böyle

Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Yalnız Depp bu filmle Oscar'a aday olmuş.Ona çok şaşırdım,birçok rolünden daha kötüydü bu

seversin filmi yada sevmessin,zevk işi tabikide
ama bu bana haksız geldi
usturalar , plaj , tüm traş sahneleri...
bence sweeny todd'un o havasını taşıyabilecek cok aktör yktur.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:
İzledikten sonra keşke müzikal olmasaymış dedim. Cidden bayıyor, güzel güzel diyaloglar geçsin işte abi. Niye şarkı söylüyorsunuz. Püff, hevesle beklediğim bir filmdi, yalan oldu.

abicim sanada gülüyorum c,dden
hevesle bekledin bi film hakkında 5 dakkalık bi araştırma yapsan
bir brodway müzikalinin portu oldunu görürdün.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:
Flameoffear said:
İzledikten sonra keşke müzikal olmasaymış dedim. Cidden bayıyor, güzel güzel diyaloglar geçsin işte abi. Niye şarkı söylüyorsunuz. Püff, hevesle beklediğim bir filmdi, yalan oldu.

abicim sanada gülüyorum c,dden
hevesle bekledin bi film hakkında 5 dakkalık bi araştırma yapsan
bir brodway müzikalinin portu oldunu görürdün.

lol
Mesaj tarihi:
Benim filmle ilgili tek sorunum müzikal kısımların daha akıcı hareketlerle desteklenebileceğini düşünmem.

Bu arada yukarıdaki videoda gösterilen sahne mükemmeldi.

I feel you Johanna'yı da çok beğendim. Yorumların aksine. Çocuğun sesi iyi gitmiş şarkıya. Daha iyisi olabilir miydi, olsa nasıl olurdu hiç kurcalamadım. Yeterince tatmin ediciydi herşey.
Tabii izlediğim en iyi 10 film sıralamasına alamam o ayrı.
Mesaj tarihi:
Of Kartan daha izlemedim filmi spoiler kullansana bütün heyecanı kaçtı şimdi. Ben film boyunca sonunda ne olacağını bekleyip açıkta kalınca düşünecektim birkaç gün, başta da şok olcaktı tabii açıkta kalması. Sen söyleyince bi anlamı kalmadı :(
Mesaj tarihi:
ya gerçekten inanılmaz bi film.. Bi filmde hem eğlenip hemde cinayet sahnelerinde hoh wuh diyebilmek çok güzel..

Mekanlar makyajlar ışık hepsi süperdi bence =)

Johannayı berber koltuguna oturttukdan sonra aşağıdan gelen çığlığa giderken gayet rahat bi şekilde suratımı hiç görmedin diyişi çok iyiydi. =)
Mesaj tarihi:
Şunu söyleyebilirim yaratılan karanlık atmosfer tamamiyle ciddiyet isterken araya Pretty Woman türevi şarkılar girince ciddiyet ortadan kalkmış. Eğer yakaladıkları karanlık atmosferi müzikal bir şekilde devam etmeseler daha hoş olurdu. Ayrıca şarkıların tekrarlanması ise bende ayrı bir nefret uyandırdı.

Ama film güzeldi. İlle ''izlemezseniz hayatınızda bir şeyler eksik demektir''tir şeklinde bir film değil. Ama izlenmelidir.
Mesaj tarihi:
ingilizcesi olmayıp türkçe altyazı ile film sıkıcı veya çekilmez gelebilir haklısınız, yani müzikal sonuçta, çevirilerle kötü olacaktır.

ben çok sevdim ama :) ha öyle, gelmiş geçmiş en iyi film denemez ama kötü de olmamış.
  • 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
de işte siteye ihtiyacım var. eleştiri sitesi bulamadım pek. tek tük abuk subuk yprum yapmış adamlar çıktı karşıma.

düzgün mantıklı düzenli olarak film eleştirisi yapan sitelere ihtiyacım var.
  • Yeni Oluştur...