Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Feci etkilendim filmden(hayır 18- değilim :p )

Ama sonunun bir müziklerine uygun, hoş bir şekilde biteceğine dair umudum vardı.Öyle bitmedi ki,etkileyiciliği orada zaten.Kanalizasyondan çıkan çocuğun bakışları,fırında yanan mrs. Lovett'in durumu ve ona bakan Mr T.,ucu açık bırakılan Johanna-Anthony durumu...Daha gider böyle

Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Yalnız Depp bu filmle Oscar'a aday olmuş.Ona çok şaşırdım,birçok rolünden daha kötüydü bu

seversin filmi yada sevmessin,zevk işi tabikide
ama bu bana haksız geldi
usturalar , plaj , tüm traş sahneleri...
bence sweeny todd'un o havasını taşıyabilecek cok aktör yktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
İzledikten sonra keşke müzikal olmasaymış dedim. Cidden bayıyor, güzel güzel diyaloglar geçsin işte abi. Niye şarkı söylüyorsunuz. Püff, hevesle beklediğim bir filmdi, yalan oldu.

abicim sanada gülüyorum c,dden
hevesle bekledin bi film hakkında 5 dakkalık bi araştırma yapsan
bir brodway müzikalinin portu oldunu görürdün.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:
Flameoffear said:
İzledikten sonra keşke müzikal olmasaymış dedim. Cidden bayıyor, güzel güzel diyaloglar geçsin işte abi. Niye şarkı söylüyorsunuz. Püff, hevesle beklediğim bir filmdi, yalan oldu.

abicim sanada gülüyorum c,dden
hevesle bekledin bi film hakkında 5 dakkalık bi araştırma yapsan
bir brodway müzikalinin portu oldunu görürdün.

lol
Sosyal ağlarda paylaş

Benim filmle ilgili tek sorunum müzikal kısımların daha akıcı hareketlerle desteklenebileceğini düşünmem.

Bu arada yukarıdaki videoda gösterilen sahne mükemmeldi.

I feel you Johanna'yı da çok beğendim. Yorumların aksine. Çocuğun sesi iyi gitmiş şarkıya. Daha iyisi olabilir miydi, olsa nasıl olurdu hiç kurcalamadım. Yeterince tatmin ediciydi herşey.
Tabii izlediğim en iyi 10 film sıralamasına alamam o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekten inanılmaz bi film.. Bi filmde hem eğlenip hemde cinayet sahnelerinde hoh wuh diyebilmek çok güzel..

Mekanlar makyajlar ışık hepsi süperdi bence =)

Johannayı berber koltuguna oturttukdan sonra aşağıdan gelen çığlığa giderken gayet rahat bi şekilde suratımı hiç görmedin diyişi çok iyiydi. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu söyleyebilirim yaratılan karanlık atmosfer tamamiyle ciddiyet isterken araya Pretty Woman türevi şarkılar girince ciddiyet ortadan kalkmış. Eğer yakaladıkları karanlık atmosferi müzikal bir şekilde devam etmeseler daha hoş olurdu. Ayrıca şarkıların tekrarlanması ise bende ayrı bir nefret uyandırdı.

Ama film güzeldi. İlle ''izlemezseniz hayatınızda bir şeyler eksik demektir''tir şeklinde bir film değil. Ama izlenmelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...