Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Abi ben de anlamadım, olm nası bi horlama bu lan, sessiz ama bişiyiler anlatmaya çalışan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 uyurken kendi horlamanı duyuyorsun? ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Nefes almamaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ulan ben duymuyorum da hıyarın biri yazıyor işte patiye. olm çok garip lan. kesin mesaj veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 o hıyara selamlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 abi kesildi bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 babam kendi horlamasına uyanırdı "noluyo lan bu ses ne" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bnde aniden uyandıgımda burnumdan kırak kırak diye bir ses duyuyrum.Galiba horluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 nefesini tut içinden 158 e kadar yavaş yavaş say geçiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 babamın horlayışı rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Dürtemmi seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sesiz ve bşiler anlatmaya çalışır gbi diil sevgli lexius boğuluo gib horluosun her gece tırsıorum lan noluo bi dk ölüo bu sefer glba die korkup yastık fırlatmaktan kollarım kas yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 18 yıldır uyuyorum daha horladığımı duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 nasi yaf uyurken horlama duyulurmu? beni anormalim sizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ahaha kim yazdıysa dün bizim evden allah cezasını verecek olm :D ölüm horlayışı benimki harass direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ilginç bi şekilde ben şu an bilg. başındayken abim horlamıyo.. eminim ben yatar yatmaz başlicak.. üff ya düşündükçe uyumaktan soğuyorum başka odadamı yatsam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 olm ben de sorun yokta babam tum apartmani kaldirmasa iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 :D tedavisi filan yokmu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 çorap tıka gitsin dayak yeme riskini alabiliyosan tabi huadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 horlayan kızlardan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Lexius said: ahaha kim yazdıysa dün bizim evden allah cezasını verecek olm :D ölüm horlayışı benimki harass direk ahahaha. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bizim yurt komple şikayet etti beni geceleri uyuyamıolarmış ne yapıosam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Metakuso said: babam kendi horlamasına uyanırdı "noluyo lan bu ses ne" diyeohannesburger allahım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar