ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Satrançseverlere kötü haber. Kasparov Putin'in gazabına gelmiş. Satrancın 'Şah'ına hapis cezası Satrancın büyük ustası Kasparov, hükümet karşıtı gösteri düzenlemekten hapiste.. 24.11.2007 23:02 Garry Kasparov, ''Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e karşı en az 1500 kişinin'' katıldığı izinsiz gösteri düzenlemek, hükümet karşıtı slogan atmak ve gözaltına alınmaya direnmekle suçlandı. Kararın okunmasından sonra Kasparov, ''Duyduklarınızın tümü külliyen yalan. İfadeler tutarsız. Tek bir sözcük doğru yok'' dedi. Protesto gösterisinde toplum polisiyle göstericiler arasındaki çatışmadan sonra, aralarında eski satranç şampiyonu Kasparov'un da bulunduğu onlarca kişi gözaltına alınmıştı AA http://www.haberturk.com/haber.asp?id=45377&cat=180&dt=2007/11/24
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 herseyde bir hikmet vardır.sıkmasın canını.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 devlet başkanlığına aday filan olmuştu bu
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Siyasi olarak bayağı aktifti zaten uzun süredir, Putin hükümetine de fazlasıyla muhalefet olduğundan normaldir.
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bi ara uyuşturucudan hapse girdi diyorlardı ?
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sallamis onu diyen. lan bi yerde gordum "putin kasparov a takti kafayi" gibi bisiy ama hatirlamiyorum. hapse atmaya ugrasiyormus felan. ondan sonra da bu haberi gorunce pek sasirmadim.
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 soylentıye gore abd kasporov u satın almıs hukumet karsıtı gosterı vs yapsın dıye
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Yalnız dünya Kasparov'u tanıyor ve seviyor, baskı yapar insanlar Putin'e, serbest kalır adam heralde.
destrance Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 5 günlüğüne atılmış hapse bu arada. Bi de adamın bu hali nedir ya. "Bu adam mı satrançta şu ana kadar ulaşılmış en yüksek ratinge sahip insan" diyor insan şu resmi gördükten sonra:
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ne varki abi nasıl durmasını bekliyodun adamın :D
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ahhahaha bağdaş kursaydı daha iyiydi mesela
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu yukardaki resimde bu biir diyo diğerinde de bu da ikiiii..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 birkaç gün öncede muhalif bir siyasetçi öldürülmedimi rusyada? putin çarlığa doğru gidiyor emin adımlarla ama bilinmez..belki kasporov bilerek yapmştır..satranç oyuncusu sonuçta..2 hamle ileriyi düşünüyrdur belki...mağdur imajı çizmeye çalışıyordur..nerden bilcez.doğrusu kasporovoun iyi bir oyun cıkararak putini dağıtmasını isterim ben..rusyanın son yıllarda çok fazla izole oldu ve batıdan uzaklaştı putin saolsun.
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kasparovdan iyileri var artık.NABEEEEEER?
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 zuhahua adam satranç efsanesi die hapisten mi kaçio=) gardiyanın 5 hamle sonrasını görebilio falan =)
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 destrance said: 5 günlüğüne atılmış hapse bu arada. Bi de adamın bu hali nedir ya. "Bu adam mı satrançta şu ana kadar ulaşılmış en yüksek ratinge sahip insan" diyor insan şu resmi gördükten sonra: ee, satranca gençken başlamış. halen en iyi satrançcılardan olabilir, ancak yaşlandı adam. yaşlanınca dünya görüşün de değişebiliyor. daha barışçı ve sakin bir toplum görmeyi isteyebiliyorsun. ha bir de dış görünüş ile satranç şampiyonu olması arasındaki bağı kuramadım.
Öne çıkan mesajlar