Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Penisim dağ gibidir!"

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

benaz önce buluşma ayarlıyorum orta okul mezunlarına facebooktan toplu mesaj atacaktım yok ben almıyım diye bir bölüm vardı koca yazıda m ile l yer değiştirmiş yazmıştım..allahtan göndermeden arkadaşa okuttum da buldu =)

edit: bunu yazınca ilk sayfalarda boşa şaşırdığımızı anladım..ingilizceye çevirsenize mesela benim durumu..

no i will not take it
no i have pussy

=) bizde de oluyormuş demek ki
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
Werewolf said:

Internet forumlarında konuyu değerlendiren Hırvat futbolseverler, Henry'nin bilmeyerek de olsa mücadeleyi gergin biçimde bekleyen oyuncularını maç öncesi rahatlattığını ve 3-2'lik galibiyette önemli rol oynadığını savundular. Bununla da kalmayan Hırvatlar, talihsiz operacının takımın maskotu olarak finallere götürülmesini veya madalya ile ödüllendirilmesini de istediler.

ehe helal olsun hırvatlara da, baya neşeli adamlarmış.. bizde olsa savaş çıkarmaya filan kalkışırız hemen :/

Aynen bizde olsa kavga falan çıkardı herhalde. Eğlenmesini biliyorlarmış demek :)
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
aslında hırvatları övmüş biraz"penisim dağ gibi,biz bu ülkeyi s*ke s*ke kurduk" güsel bi ulusal marş olur :D

aeehaheahae

gözümün önüne

-bana bak burdan o ırmağa kadar bizim toprağımız,bizim kırallığımız,öle karar aldık biz.
-hadi yaaa..yürü git kardeşim çıkmıyorum!
-öylemi *kemerini çözer*

müzik girer burda fln.

sevişe sevişe ülke kurmak....
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
Werewolf said:

Internet forumlarında konuyu değerlendiren Hırvat futbolseverler, Henry'nin bilmeyerek de olsa mücadeleyi gergin biçimde bekleyen oyuncularını maç öncesi rahatlattığını ve 3-2'lik galibiyette önemli rol oynadığını savundular. Bununla da kalmayan Hırvatlar, talihsiz operacının takımın maskotu olarak finallere götürülmesini veya madalya ile ödüllendirilmesini de istediler.

ehe helal olsun hırvatlara da, baya neşeli adamlarmış.. bizde olsa savaş çıkarmaya filan kalkışırız hemen :/

evet biz çok barbar ve cahiliz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...