wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bian düşündümde hayatımızda böle risklerle yaşıyoruz, kazara bi harfi karıştırsan mesela ne biçim sonuçlar doğuruyo, oha lan çok zormuş hayatımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 benaz önce buluşma ayarlıyorum orta okul mezunlarına facebooktan toplu mesaj atacaktım yok ben almıyım diye bir bölüm vardı koca yazıda m ile l yer değiştirmiş yazmıştım..allahtan göndermeden arkadaşa okuttum da buldu =) edit: bunu yazınca ilk sayfalarda boşa şaşırdığımızı anladım..ingilizceye çevirsenize mesela benim durumu.. no i will not take it no i have pussy =) bizde de oluyormuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu stanin babasının ulusal kanalda people who annoying you ya nigger demesi gibi bişi(nagger olması lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Emaleth said: Werewolf said: Internet forumlarında konuyu değerlendiren Hırvat futbolseverler, Henry'nin bilmeyerek de olsa mücadeleyi gergin biçimde bekleyen oyuncularını maç öncesi rahatlattığını ve 3-2'lik galibiyette önemli rol oynadığını savundular. Bununla da kalmayan Hırvatlar, talihsiz operacının takımın maskotu olarak finallere götürülmesini veya madalya ile ödüllendirilmesini de istediler. ehe helal olsun hırvatlara da, baya neşeli adamlarmış.. bizde olsa savaş çıkarmaya filan kalkışırız hemen :/ Aynen bizde olsa kavga falan çıkardı herhalde. Eğlenmesini biliyorlarmış demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bizde istiklal marşı arabesk okundu, okunamadı, başarısızlıklar başarısızlıkları kovaladı birşeyde olmadı, yazık dedik en fazla ki bence öle bi adamın çıkıp dilinin sürçmesi çok daha normal ve komik bi olay, adam zaten kendine yanıyodur birde üstüne gitmemişlerdir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Maaşallah abimize diyelim. Hırvatlar kıskanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 evet oyledir de beni nerden taniyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bence aksine eğlenmeyi bilmiyorlarmış zira o lafı duyunca resmen yarılmaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 resmi olarak boyle bir aciklamada bulunmadim, fakat yanlis degil, bu bilgiyi kim sizdirdi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Freyja said: Aynı hatayı bize yapsa Bahçeli o psikopat :X ifadesiyle ip atar kellesini getirin onun diye ahah ip atar hadım edin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 CthuLhu said: ehah iyiymiş..dyna da iyi ayar yemiş bilmiyorum =) aslına bakarsan dün hırvat bi arkadasla konustum gazete yanlıs yazmıs dedi kura: tavuk kurac: penis demekmiş yani haber hatalıyken dyna gene haklıdır ;) 2 harf fark ediyor hehe eleman da kurac diyor söylerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Araştırdım, "kura"nın tavuk anlamına gelmesi dışında Dyna'nın dedikleri tutuyor. Kura diye bir kelime bulamadı yalnız sözlük, gerçi bazı harfleri farklı Hırvatça'nın ondan olabilir. Tabii niye araştırdım, o da ayrı bi salaklık, uyumak lazım bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben de araştırdım da eski hırvatça imiş bulunmaması dogal ya da argo da öle geçiyor olabilir söyleyen eleman hırvattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 written by dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu dağda kar olsaydım olsaydım sahipsiz çorap taksaydım taksaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 aslında hırvatları övmüş biraz"penisim dağ gibi,biz bu ülkeyi s*ke s*ke kurduk" güsel bi ulusal marş olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Aferin, çok iyi düşünmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 adamınbiri said: aslında hırvatları övmüş biraz"penisim dağ gibi,biz bu ülkeyi s*ke s*ke kurduk" güsel bi ulusal marş olur :D aeehaheahae gözümün önüne -bana bak burdan o ırmağa kadar bizim toprağımız,bizim kırallığımız,öle karar aldık biz. -hadi yaaa..yürü git kardeşim çıkmıyorum! -öylemi *kemerini çözer* müzik girer burda fln. sevişe sevişe ülke kurmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben onu bunu bilmem. Bak ne demişsin niahaha: DynamicK said: kuda ile kura arasında 2 harf fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şöyle bi ezberden gittim de, bizim istiklal marşının okuduğumuz kısımda böyle bişi bulamadım hani yanlış okumalık fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Emaleth said: Werewolf said: Internet forumlarında konuyu değerlendiren Hırvat futbolseverler, Henry'nin bilmeyerek de olsa mücadeleyi gergin biçimde bekleyen oyuncularını maç öncesi rahatlattığını ve 3-2'lik galibiyette önemli rol oynadığını savundular. Bununla da kalmayan Hırvatlar, talihsiz operacının takımın maskotu olarak finallere götürülmesini veya madalya ile ödüllendirilmesini de istediler. ehe helal olsun hırvatlara da, baya neşeli adamlarmış.. bizde olsa savaş çıkarmaya filan kalkışırız hemen :/ evet biz çok barbar ve cahiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 deli pipili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Küfürlü şeylere gülen bi ülke olduğumuzdan bence bişi olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar