Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ! Daha izleme fırsatım olmadı, cok fazla birşey olmasada tarih severler mutlaka izlesin diyorlar, hem artı hem eksi baya eleştiri almış. hiçbirşey için olmasada sırf şu poster aşkına izliycem, gördügüm en etkileyici görüntülerden biri . blanchett acayip bi karizma kızıl saçlarıyla. tuval sparişini bile verdim haftaya başlıycam bunu yapmaya imdb:7.0/10 beyazperde.comdan alıntı 1558-1603 yılları arasında 45 yıl tahtta kalan I. Elizabeth, tarihin en ünlü kraliçelerinden biri idi. İskoçya Kraliçesi kuzeni Mary Stuart, İspanya Kralı Philip ile birlikte İngiliz tahtını eline geçirmek için gizli komplolar düzenlerken I. Elizabeth'in hayatı da büyük bir karmaşa içindedir. Bir yandan, savaşa hazırlanmakta olan imparatorluğunu koruyabilmek için sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken bir yandan da, yakışıklı denizci Raleigh'e karşı hissettiği tutkulu aşkla başa çıkmaya çalışmaktadır. Sadık ve güvenilir danışmanı Sir Francis Walsingham, her ne kadar onu bütün komplolardan korumaya çalışsa da I. Elizabeth, hayatının en zor sınavlarından birini vermek üzeredir. 1998 yılında çekilen Elizabeth'in devamı niteliği taşıyan Elizabeth: Altın Çağ, hafızalarda iz bırakan rolleri ile yeniden Cate Blanchett ve Geoffrey Rush'ı beyazperdeye getiriyor. Fakat bu sefer kadroya Clive Owen, Jordi Molla gibi katılan başka başarılı isimler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Blanchett'i 2. kez Kraliçe Elizabeth olarak görmek hoş olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 cate blanchett cidden kraliçe yapılacak karizmada bir insan, ben de görmeyi düşünüyorum filmi bir ara. bir sinema dergisi posteri veriyordu sanırım bu arada, bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Harika bir film olacak Anaa bugun gelmis ben aralikta geliyo saniyodum. Yarin aksam izlerim yupi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bence böyle tam 7lik bir film olacak. Ne klasik ne de ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sam said: bir sinema dergisi posteri veriyordu sanırım bu arada, bilgin olsun. saol sam ihtiyacım olucak büyük imaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu arada o peruk, sahne arkasını görmüştüm eheh. zaten sarışın kendisi. bu durumda sahte kızıl oluyor? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hakikaten karizma fiskirmis fotoda Ben de izlicem en kisa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 trailer Avukat ve Elizabeth arasında kararsız kalmıştım, Avukati izleyeyim dedim. Bugünde Elizabeth i izlemeye gidiyorum, umarım pişman olmam :/ Grafiksel olarak mükemmel ama trailerda, gerçi tüm trailerlar güzel oluyor ama bakıcaz artık. 3 seansina bilet aldım hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Cate Blanchett'i en son anoreksi olmuştu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Çok süslü ama içi dolu değil; zaten üstüne çok yorum yapılacak bir film de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben gayet begendim, bekledigimden daha iyi cikti daha dogrusu gittigime hic pisman olmadim, tavsiye de ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abi o posteri istedim vermediler sinemadaki şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 gittigime pisman olmadim ama biraz fazlasini bekliyordum.. Birde filmin aralarda bi 10 dakikalik bolumu yavas cekim gibi gecti yani muzik yavas oyuncular yavas ortam yavas bi orada feci baydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 posteri veren derginin adı total film'miş, ayrıca curse of the golden flower dvd'si de verdiğinden alınır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yanlız trailer mukemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ark bizi kandırdık aksiyon filmi diye gittik. İyikide gitmişiz yau =) tamam aksiyon filmi değilde baya baya güzel bir film bence. Hele ablamız döktürüyor hayran kaldım - kendisi galadrielide oynamıştı sanırsam dimii? - Ben çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Haftasonu full sarhos oldugumdan gidemedim, isalah cars aksami izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gittim gördüm çok beğendim, bi daha gidicem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gayet iyi bir filmdi. ispanyolların elizabethi indirememesinin ardından ingilterenin çok güçlendiği kesin. tabi virginia'nın da elizabeth'in adından geldiği gerçeğini de öğrenmiş olduk. flmin ilk bölümü oldukça yavaş geçse de, ilk bölümün son sahnesinden sonra film oldukça hızlanıyor. fakat hızlanması da filmi o kadar da ilginçleştirmiyor. ama genel olarak gayet iyi bir film. elizabethin bütün ektrikalarıyla karşı karşı kalıyoruz. ama senaryosunun tarihi yönünden çok sıkı olduğu gerçeğini unutmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bugun bende gittim guzel bi film.yalnız bi seye takıldı kafam, filmde diyo ki dunyanın en buyuk imparatorlugu İspanya diyo.ya arkadas ya biz cok safız yada salagız.hic anlatamıyoruz,tanıtamıyoruz kendimizi.Osmanlı napıyo bu donemde.bize gore Osmanlı'nın en parlak donemi diil mi?.ote yandan desekki biz kendimizi tanıtamyoruz o zaman su takılıyo kafama adamlar 10000 kisilik ordularla savasıyo ve olay oluyo bizim tarih kitaplarına gore osmanlının 150000 kisilik ordusu yokmu nedir abi kandırılıyomuz.eger gercekten osmanlı dedigimiz kadar guclu idiyse bunların hepsini dize getirmesi gerekmez miydi? (tarih bolumune mi topik acsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 1558 diyordu sanırım evet o tarihlerde tırsılan bi gücüz ama filmde tarihi olarak başka açıklarda var ve gaaayet yanlı bir fılm o konuda =) tarihe takılmamak dramı ızlemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar