Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bu bolumu cok okumam, acildi mi konusuldu mu bilmiyorum da, futbolculara zaten 10 trilyonluk hayvan bi prim verilirken ve bu olay tepki cekmisken, 12 trilyona cikarilmis bu. haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 oha bu parayla doğuya 10-15 tane okul açsalarmış ya nekadar salak bir federasyonumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 milli takım formasını primle terletiyolar, helal olsun çocuklara. biri çıkıp reddetmemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 servete niye pay veriliyo verilmesin arkadaşım ölsün o adam ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Servet Aurelio ve Hamit en çok parayı almışlar. 450 er bin ytl ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 milli takimda oynamak icin can atmasi gereken oyuncular varken, primle momtive edilme gereksinimi duyan aclarin olmasi uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Milli takımda abartılı primler çok saçma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 cado said: oha bu parayla doğuya 10-15 tane okul açsalarmış ya nekadar salak bir federasyonumuz var prim fazla ama okulla ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 azmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Yarısını Nihat'a versinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Tıpa olsun mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 knoxville said: milli takım formasını primle terletiyolar, helal olsun çocuklara. biri çıkıp reddetmemiş mi? sorun onların reddetmesi değil ( hangi futbolcu bugune kadar verilen primi reddetmiş ? ) sorun bu parayı veren zihniyette. eskiden futbolcular milli takımda oynamak için kıçlarını yırtarlardı. Oğuzun ( fb li eski fütbolcu ) bir yazısında bizim zamanımızda milli takımda oynamak büyük bir onurdu, yenildiğimizde sokağa çıkamazdık demişti. ama şimdi futbolcular prim için oynuyor. kimse kalkıpta o fütbolcular milli forma aşkı için oynuyor demesin. gerizekalı yönetim, o parayı git kocaelindeki tesisine harca, git o oynattığın ali samiyenin sahasına harca. bizimkiler bir şut çekemedi, top sürekli sekti. 20 bin kişiye bayrak atkı çorap boxer, futbocuya yuz bınlerce dolar saçacağına git bu parayı yardıma muhtaç kulüplere dağıt . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ohannesburgerking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raskolnikov Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gören de çok zor bir gruptan çıktılar, herşeylerini ortaya koydular sanacak.. Versinler 12 milyon ytl neki, uçak da alıcaklarmış.. Uçağı olan tek milli takım bizimki olur, helal olsun.. Bizden herşey beklenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 12 milyon ytl yi altyapıya harca sonra her yıl gruplardan çıkarız yeni gençleri kazanmak için harcansa tam süper olur +sanki milli takımda oynayan futbolcular az kazanıyor bir de prim veriliyor bence bi tek milli takımda sakatlanan futbolculara sakatlıkları süresince para verilmesi lazım gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 12 milyon ytl karşılığında bunu mu aldık biz şimdi? Gruptan bile zor çıktılar lavuklar. Değmez abi bu paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 rezalet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sanki dünya şampiyonu olduk hasbinallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Futboldan bu yüzden nefret ediyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ah buraya yazıyorum kupadan 1 puan bile alamicaz 0 çekip gidicez sonra fatoş yine istifa etmicek bişiler uydurcak yok oyuncular beni dinlemedi yok şöle yok böyle dünya kupasınıda bu herif yüzünden kaçırcaz türkiye milli takımı 20 yıl önceki gibi avaraj takımı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hasbelkader dünya şampiyonu olsak demekki, senelik milli hasılayı kişi sayısına bölüp dağıtacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 10 milyon ytl vereceklerine okul açsinlar falan çok polyannacilik. futbol piyasası böyle. milyonlarca kişi seni izliyorsa, milyonlarca dolar kazanman da gayet doğal. federasyonda kazandıkları paraları takima vermiş.. nedir yani sizin dert ettiğiniz anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 primi falan geçtim de.ben fatih terimi istemeyenleri ve ona laf edenleri anlamıyorum ne sabırsız tahammulsuz bi taraftarımız var yahu.sanki fatih terim kaçırdı golleri sanki fatih terim formsuzdu az koştu adam elindne geleni yapıodur fazlasıyla hatta.adam gaz bir kişilik.görevini yeterince yapıodur takım adam gibi oynasa maltayla falan berabere kalınmasa imparator fatih terim.2 maç puan kaybetti fatoş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Rottweiler said: hasbelkader dünya şampiyonu olsak demekki, senelik milli hasılayı kişi sayısına bölüp dağıtacaklar abi para ceplerinden çıkmıyor bildiğim kadarıyla yani avro2008e katılıoz diye verilen paranın bi kısmı dağıtılıyor hoş yine de o para altyapıya harcanmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Red said: primi falan geçtim de.ben fatih terimi istemeyenleri ve ona laf edenleri anlamıyorum ne sabırsız tahammulsuz bi taraftarımız var yahu.sanki fatih terim kaçırdı golleri sanki fatih terim formsuzdu az koştu adam elindne geleni yapıodur fazlasıyla hatta.adam gaz bir kişilik.görevini yeterince yapıodur takım adam gibi oynasa maltayla falan berabere kalınmasa imparator fatih terim.2 maç puan kaybetti fatoş oldu Daha neler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar