Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 milyon ytl prim

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

knoxville said:
milli takım formasını primle terletiyolar, helal olsun çocuklara. biri çıkıp reddetmemiş mi?

sorun onların reddetmesi değil ( hangi futbolcu bugune kadar verilen primi reddetmiş ? )

sorun bu parayı veren zihniyette. eskiden futbolcular milli takımda oynamak için kıçlarını yırtarlardı.

Oğuzun ( fb li eski fütbolcu ) bir yazısında bizim zamanımızda milli takımda oynamak büyük bir onurdu, yenildiğimizde sokağa çıkamazdık demişti.

ama şimdi futbolcular prim için oynuyor. kimse kalkıpta o fütbolcular milli forma aşkı için oynuyor demesin.

gerizekalı yönetim, o parayı git kocaelindeki tesisine harca, git o oynattığın ali samiyenin sahasına harca. bizimkiler bir şut çekemedi, top sürekli sekti.

20 bin kişiye bayrak atkı çorap boxer, futbocuya yuz bınlerce dolar saçacağına git bu parayı yardıma muhtaç kulüplere dağıt .
Sosyal ağlarda paylaş

12 milyon ytl yi altyapıya harca sonra her yıl gruplardan çıkarız yeni gençleri kazanmak için harcansa tam süper olur
+sanki milli takımda oynayan futbolcular az kazanıyor bir de prim veriliyor bence bi tek milli takımda sakatlanan futbolculara sakatlıkları süresince para verilmesi lazım gerisi boş
Sosyal ağlarda paylaş

ah buraya yazıyorum kupadan 1 puan bile alamicaz 0 çekip gidicez sonra fatoş yine istifa etmicek bişiler uydurcak yok oyuncular beni dinlemedi yok şöle yok böyle dünya kupasınıda bu herif yüzünden kaçırcaz türkiye milli takımı 20 yıl önceki gibi avaraj takımı olacak
Sosyal ağlarda paylaş

10 milyon ytl vereceklerine okul açsinlar falan çok polyannacilik. futbol piyasası böyle. milyonlarca kişi seni izliyorsa, milyonlarca dolar kazanman da gayet doğal. federasyonda kazandıkları paraları takima vermiş.. nedir yani sizin dert ettiğiniz anlam veremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

primi falan geçtim de.ben fatih terimi istemeyenleri ve ona laf edenleri anlamıyorum

ne sabırsız tahammulsuz bi taraftarımız var yahu.sanki fatih terim kaçırdı golleri sanki fatih terim formsuzdu az koştu

adam elindne geleni yapıodur fazlasıyla hatta.adam gaz bir kişilik.görevini yeterince yapıodur

takım adam gibi oynasa maltayla falan berabere kalınmasa imparator fatih terim.2 maç puan kaybetti fatoş oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Rottweiler said:
hasbelkader dünya şampiyonu olsak demekki, senelik milli hasılayı kişi sayısına bölüp dağıtacaklar

abi para ceplerinden çıkmıyor bildiğim kadarıyla yani avro2008e katılıoz diye verilen paranın bi kısmı dağıtılıyor
hoş yine de o para altyapıya harcanmalı bence
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
primi falan geçtim de.ben fatih terimi istemeyenleri ve ona laf edenleri anlamıyorum

ne sabırsız tahammulsuz bi taraftarımız var yahu.sanki fatih terim kaçırdı golleri sanki fatih terim formsuzdu az koştu

adam elindne geleni yapıodur fazlasıyla hatta.adam gaz bir kişilik.görevini yeterince yapıodur

takım adam gibi oynasa maltayla falan berabere kalınmasa imparator fatih terim.2 maç puan kaybetti fatoş oldu

Daha neler ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...