df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 teknik olarak saçmalıklarla doluydu ama seviyorum yine de =) uzun süre daha izleyebilirim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 nasıl hani tutuklanıcaklardı kaçmaları gerekiyordu noldu ona anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 smash said: nasıl hani tutuklanıcaklardı kaçmaları gerekiyordu noldu ona anlamadım ben USB Drive varmış da onlara bir şey olursa onu ortaya çıkaracaklarmış da bilmemne işte, binaya girerken dedi ya o olay. Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Çok severim bu diziyi izlemeyi ama yani yeni sezon pek bi umut vermedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Dizinin en kötü finali. En az uğraşılmış bölümü. Resmen EEAAAAH YETER LAN ALIN HERKES GODMODE! olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 lan dedim bu sefer kaçak ajan mı olacaklar... ama olamadılar :/ nese yine çerez niyetine gideri var gelecek sezonların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 son sezonu olucakmış sanırım bu 5. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Öyle. Hem de 13 bölüm olacak. İyiki de bitiyor ama, geçen sezon sadece 3 sezonun hatrına bakmıştım. Son ayarlayacaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 baslamis bugun, kimsenin haber yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bi beşlik esprisi yapıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 5. sezona yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 gecen sezonun son 3 bolumunu izlememisim, simdi farkediyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Oh çok şükür yalebbiiiim. Dünyanın en mutlusuyum şu an. Akşam eve gelince izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Sıkıcı. Sadece son 10 bölüm diye bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 gerçekten önceklis ezonların hatrı olmasa izlenecek gibi değil sanki senaristleri türkiyeden seçmişler gibi, geçişler çok hızlı, o ilk 2 sezondaki sahne ve durum bağlamaları yok senaryonun kurgusu, diyaloglar bitse de gitsek havasında böyle giderse 13 bölüm bile fazla gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bende 3x18 de bırakmıstım, basladım yine izlemeye, 1 haftaya yetisirim zaten güncel takip edilicek 1-2 dizi daha lazımdı iyi oldu şimdi konuyu gördüğüm :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 5x01 çıkmış. bir de 5. sezonda carrie-anne moss varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 geçen sezon 24 bölümmüş. 22'den sonra çıkmayınca bir süre bitti sanmıştım. özeti görünce bu ne lan deyip kapattım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 morgan who's luke skywalker? ::o oha. bomba şeyler dönecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 üstteki alıntı 5x1 için mi yoksa 5x2 içinmi açmaya korkuyorum 5x1 bitti ve su an 5x2 iniyor ona göre bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 5x2 ama risksiz. Foreshadowing gibin oluyor en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 6 günde 28 bölüm izledim sırf son bölüme yetiseyim diye, 1 bölüm kaldı şimdi izlicek başka şeyler arıyorum.. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Torchwood izle öyleyse. Çok iyidir. Ya da Dead Like Me. Dead Like Me'nin ikinci sezon Firefly ile yarışır, televizyonun en efsane şeylerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 One 5x2 için SAKIN BAKMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bu arada Lost izleyenler için FRANK!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar