mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu sezon bitecekse carina bi daha görünsün ya son bi kez :(
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Final bölümü kıvamında bölümdü. Harika, hatta biraz fazla iyi Sayısız dizi takip ediyorum, ama Chuck'ın yeri çok farklı onu bir kez daha anladım
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 of inanılmaz guzel bi bolumdu hahaha tekrar izliycem galiba =))
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ya bitmesin dicem de daha napacaklar ki, anca fan kesimi izler :o Ama ring arc'i bitmedi ki, sonucta o konseyde bir suru insan vardi.
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Müthiş bölüm yaptılar ama inşalla bundan sonra dandik bölüm yapmazlar.Zirvedeyken bırakılabilcek bi bölümdü yani.
Remus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bu normalde son bolumdu 6 bolum daha uzattilar ama :) seneye chucki kaldirirlarsa cok uzulurum ama
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Süper bir bölümdü sonunda Shawn gitmesi iyi oldu :) Morgan'ın ajan olarak birkaç bölüm izlerim sonra zaten bitsin yoksa herkes ajan olacak
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ah abi spoiler denen şeyin varlığından haberdar olun biraz ya, girip bölüm iyi mi kötü mü ne demiş insanlar diye baktığıma pişman oldum resmen. Tebrik ederim.
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 progamer said: Çok çok iyiydi bölüm. En iyi Chuck bölümüydü hatta. Seks Sarah Chuck'a verince bana vermiş kadar sevindim asfsafsddssdaf Harbidende dizi finali olacak bir bölümdü.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://bit.ly/cvwBHK oy verin bakim chuck'a
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Hiçbir şey okumadım, diziye yeni başladım, dün gece 5`i izledim, daha çok bölümüm var, mutluyum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi cok sanslisin oyle diyim ya ilk zamanlari ruya gibiydi hele chuck'in sarah'nin memesini gorucez diye aklimiz cikardi simdi kasar olduk
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mani said: Penthesilea said: Ya abi zaten absurd bir dizi, cok sorgulamamak lazim, ben egleniyor muyum, baya egleniyorum cok da ozlemisim. 302'deki cifte giyinme sahnesi de yikti gecti ortaligi. Sadece flashladiktan bir sure sonra gitmesi cok sacma olaylarin. ozaman çifte giyinme sahnesi dedin spoiler koyalım onun için. izlemeyenler/izleyemeyenler baksın. resimleri bilerek tersten koydum. soyunuyo tadı yakalansın. beyler emeğime saygı +rep isterim. ayrıca bunlar izmirli zenci değil. seni mi kıracaz penth'cim ayıpsın. 3. sezondan bir demet :P
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi kopacam, spoiler vermissiniz ama SEKS yazip vermissiniz. adam gibi verin spoilerlari, ayrica evet, guzel bir bolumdu, orjinal sezon finali buymus, daha sonra 6 tane bolum daha siparis etmis kanal. 3 hafta sonra son 6 baslayacak.
smash Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sağol penth oy şeyi için oy verme imkanım varken vermemiş olsam çok üzülürdüm çok güzeldi bölüm böyle bitse güzel olurdu ama bitmedi diye çok sevindim valla
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Çoook iyi bölümdü Chuck hakkaten çok iyi dizi. Burda bitse gıkımı çıkarmazdım şimdi yeni gelecek 6 bölüm riskli olabilir umarım kaliteyi korurlar.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 olmemistir o, nehrin sonundan cikar karaya.
khalad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 chuck'ın kan testi oldu shaw iyi sıktı canlanmasın tipinde hayır yok kasvet getirdi diziye başka bi halta yaramadı.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 218 bitti, sarah-chuck ilişkisinin bir sonuca bağlanamamsından dolayı baymak üzereyken azmoboost aldım, dayanıp sonunu getiricem.
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kaç sezon bu dizi ve hala devam ediyor galiba? dün 3 bölüm izleyip başladım. güzel eğlenceli de her bölüm random olaylar mı gelişiyor böyle yoksa daha dallanıp budaklanıyor mu olay. bir de ilk sezon 13 bölüm galiba?
Öne çıkan mesajlar